Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

BSA & Adobe Baskınları

Bizde yaşanmadı böyle bişey. Ben de merak ettim şimdi..
  2. Süleyman Köklü

brush collection arşivlik

Fırçalar bazen o kadar güzel işler çıkarıyorki... Emeğinize sağlık yorucu bir çalışma olmuş bunları sadece buraya eklemek bile büyük emek. Teşekkürler..
  3. Süleyman Köklü

Nature & Environment | 70 EPS

Güzel paylaşım erkin teşekkürler...
  4. Süleyman Köklü

Windows Komik Hata MesajLarı :)

Birgün oyun yüklüyorum. Hanıma dedimki bu yüklesin bekle bitince kapatırsın dedim. Tamam dedi. Eve gelince ne yaptın dedim. Ya yaklaşık 3 gün 18 saat var yazıyordu onu mu bekleyecem işim gücüm var bende kapattım dedi :)) Haklısın dedim. :)
  5. Süleyman Köklü

Güçlü Esans Kartvizit Tasarımı hangisi...!

Erkin bey'e katılıyorum. 2 numaradalı çalışmada isimdeki kırmızı şeriti ve teldeki parantezi kaldırın bence tamamdır. Ayrıca logodaki G harfi üst kısımdan bakarsanız düzgün değil gibi. Emeğinize sağlık. Kolay gelsin
  6. Süleyman Köklü

Website logo çalışmaları ...!

Çalışmalarınız güzel. Ben 1 numara diyorum.
  7. Süleyman Köklü

güsel bi site tuttum ben bunu..

Ben de beğendim. Güzel bir site. Teşekkürler paylaşım için.
  8. Süleyman Köklü

Sizce hangi Kutu, yardım eder misiniz?

Son hali gayet güzel bence. Fakat sağdaki futbolcu topa vuruyor mu vurmuyor mu? Vuruyorsa arkasındaki toplar tuhaf duruyor, vurmuyorsa neden vuruş pozisyonunda duruyor. Emeğine sağlık.
  9. Süleyman Köklü

Anket çalışması ve Onay kutuları eklemek, - Nasıl ?

Corel bilgisi olan arkadaşlar.... Arkadaşa yardımcı olurmusunuz?
  10. Süleyman Köklü

Website logo çalışmaları ...!

Ben bişey göremiyorum.. Link mi var, resim mi eklediniz?
  11. Süleyman Köklü

PENCERE KENARI / mutlaka okuyun

Rica edirim arkadaşlar. Beni çok etkilemişti paylaşmak istedim. Başımıza bir iş geldiğinde ah vah etmektense hayata güzel bakabilmenin örneğiydi bu. Bahtınurun dediği gibi gönül (kalp) gözüyle bakmanın en güzel örneği. Başımıza bir iş geldiğinde bakın ne oluyormuş: "Müslümana fenâlık, hastalık...
  12. Süleyman Köklü

Crocodile tear's are fake /timsahın sahte gözyaşları

timsah 'the best of reptile' gerçekten... Çalışmanız iyi bir kompozisyon olmuş. Sahtecilik timsaha insanlardan mı geçti acaba :) Emeğinize sağlık güzel çalışma.
  13. Süleyman Köklü

Krizin sorumlusu bulunur / Bekçi

Sayın İsmail Bey, Ülkemizin anlattığınız duruma gelmisinde eminim ki hepimiz de payı var. Bizim üzerimizde bunlar oynanırken tepkisiz toplum olduk. Hiçbirşeye tepki vermeyince de oyun içinde oyun yapılır oldu. Avrupa şehirlerinde bu durum biraz farklı. Herhangi bir ürüne %1 bile zam gelse hesabı...
  14. Süleyman Köklü

PENCERE KENARI / mutlaka okuyun

İleri derecede hasta iki adam ayni hastane odasindaydilar. Adamlardan birinin her ogleden sonra 1 saatligine oturmasina izin veriliyordu, cigerlerindeki suyun suzulmesi icin. Bu hastanin yatagi odadaki tek pencerenin tam yanindaydi.Diger hasta ise hep sirtustu yatmak zorundaydi. Bu iki hasta...
  15. Süleyman Köklü

Krizin sorumlusu bulunur / Bekçi

Bekçi Devlet bir gün geniş ve boş bir araziye geceleri göz kulak olacak, 500 TL maaşla, bir bekçi işe almaya karar verir. Bir süre sonra düşünülür ; ‘’Peki talimatlar olmadan bekçi işini nasıl yapacak’’ Bir planlama birimi kurulur ve planlamayı yapmak üzere, 750’şer TL maaşla, iki...
  16. Süleyman Köklü

Güzel Katil /Beautifull Murderer

Yorucu bir çalışma olmuş. İlk bakışta tipografi gibi durmuyor tabii. Böyle ürkütücü bir hava vermişsiniz peki eller bu havaya göre çok temiz ve bakımlı değil mi? Bana mı öyle geldi. Emeğinize sağlık. Kolay gelsin.
  17. Süleyman Köklü

enemy

Çalışmanız fena değil ama Tipografi'ye ilginiz varsa üyelerimizden İnan KILIÇ ve Cengiz KAÇAR'ın çalışmalarını incelemenizi öneririm. Kolay gelsin
  18. Süleyman Köklü

Sizce hangi Kutu, yardım eder misiniz?

"Tuhaf" biraz abartılı yorum oldu. Beyazlıklar fazla gibi geldi bana örneğin çoraptaki ve gölgelendirmedeki. El kısımları kesik gibi duruyor. Tabii bunlar ayrıntı gibi gelebilir. Son yaptığınız renklendirme ayrıntıları kapatmış zaten. Elinize sağlık güzel olmuş bu tür özel çizimleri çalışmak zor...
  19. Süleyman Köklü

freehand özel çizim- ödev

Başka bir arzunuz?
  20. Süleyman Köklü

okul projelerim için yaptım poster çalışmalarım

Autocad ve sketch up bilmediğim için yorum yapamayacağım ama güzel görünüyor. Emeğinize sağlık. sketch up nasıl bir program duymadım hiç? (vektörel mi?)
Yukarı Alt