Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Dershane için cepli dosya

Çok karışık. Bunu isteyen müşteri olabilir ama sizinde kendi bilginizi müşteriye yansıtmanız gerekir. Ben bir dosya yaptım bir çizgi ve işyerinin ismi var sadece. Arka kapakta ise adresi yazdım küçük puntolarla. Daha sade olmasından yanayım. Kolay gelsin
  2. Süleyman Köklü

1.000.000

Kusura bakmay›n ama ben bir anlam ç›karamad›m. Tipografi zaten değil. Renkler uyumsuz. Pek beğenmedim. Daha iyisini yapabilirsiniz eminim. Kolay gelsin.
  3. Süleyman Köklü

Sizce hangi Kutu, yardım eder misiniz?

Evet işte bu.. 2 renk dediğim olay buydu. Daha canlı daha güzel. Futbolcu tuhaf biraz sadece. kolay gelsin
  4. Süleyman Köklü

Gölge (2008)

6 ay sonra izleriz televizyondan :) Güzel filme benziyor..
  5. Süleyman Köklü

Buğulanmış bir cama ne yazardınız?

en iyi dostum, kendim.
  6. Süleyman Köklü

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

Azrail gelsin..
  7. Süleyman Köklü

Sn. Admin Ömer YILDIZ'a:

(gecikmeli de olsa) Yeni yaşınız inş. size hayırlar getirir. Nice mutlu ve huzurlu yıllarda beraber olmak dileği ile doğum gününüz kutlu olsun.
  8. Süleyman Köklü

Quark- Wordxp ve Arapça Metin

Arkadaşım, Senin daha önce yaptığın olay zaten yanlışmış. Quark için Word'den kopyala-yapıştır sistemi sakat bir sistem. Ben daha önce yapmıştım. Ama ben pdf yapıp Quark'a resim alanı açıp ekliyordum. Senin de öyle yapmanı öneriririm. Baskıda filan sorun çıkarabilir senin sistem.
  9. Süleyman Köklü

Üşüyorum......

25 yıl önce yazılmış bir şiir. Hiç kimsenin haberi yok. Biz yıllardır dinliyoruz bu şiiri ama maalesef (Bahtınur Hanım'ın dediği gibi) öldükten sonra anlaşılıyor bazılarının değeri. Bir insanın 2 yılda 5 kaza atlatmasının nasıl bir oyunun parçası olduğunu herkes anlıyor az çok. 3 bin askerin...
  10. Süleyman Köklü

Dede Petrol için kutu mendil

Fatih beye katılıyorum. Kırmızıyı da deneyin. Kırmızı-gri galiba petrol ofisinin renkleri... kolay gelsin.
  11. Süleyman Köklü

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

yoksulluk yok olsuuuuuuuunnnn
  12. Süleyman Köklü

Sizce hangi Kutu, yardım eder misiniz?

aslında basılmış olan da güzelmiş neden değiştiriyorlar ki? Bence de 2 numara ikinci rengi biraz daha canlı olursa daha iyi olur. Emeğinize sağlık.
  13. Süleyman Köklü

eLektirk enerJisi üreten ayakkabı

bu ülkenin gençleri çok iş yapacak ama ya engelleniyorlar ya da yurtdışına kaçırılıyorlar. Bu kadar genç nufüsün olduğu ülke nasıl kalkınamıyor anlamıyorum. Helal olsun gençlere...
  14. Süleyman Köklü

Fotoğrafı heykele dönüştürmek

güzel bir paylaşım. Dikkatle incelenip, uygulanması gerekir. Teşekkürler.
  15. Süleyman Köklü

Grup Yorum Konser Afişi

Süleyman bey o zafer işareti sahaneye doğru yapılıyor, resim Yorumun harbiye konserinde çekilmiş bir resim. Ve fonda fulu olarak görünen renkler sahne ve yorum üyelerinin oluşturduğu bir ışık olayı. Ama doğrusu bunun çalışma ile ilgisini anlayamadım.... (Sembol içeren, gizli mesajlar veren...
  16. Süleyman Köklü

Grup Yorum Konser Afişi

Bu zafer (V) işareti kime karşı yapılıyor açıklarmısınız????
  17. Süleyman Köklü

Türk Olmak!

Bunu samanyolu haberde izlemiştim. Çok anlamlı. Teşekkürler paylaşım için.
  18. Süleyman Köklü

portfolyomdan bazı örnekler

Benim düşüncem şudur; Şahzınızda kibirli bir davranış görmedim (tamamen iyi niyetle) sizde olmayan bir durumu hiçbir zaman olmaması temennisinde bulundum. Çünkü benim yakınen tanıdığım çok yetenekli arkadaşlar davranışlarındaki sıkıntılar nedeniyle sürekli iş değiştirmek durumunda kalıyorlar...
  19. Süleyman Köklü

tshırt vektorlerı

Müthiş bir paylaşım. Teşekkürler emeğiniz için.
  20. Süleyman Köklü

1 Nisan'a dikkat edin

Bu virüs denilen şey nasıl oluyor bir türlü anlamıyorum. Bana sanki bu virüsleri Windows gibi büyük firmalar yada orada çalışanlar çıkarıyor. Sonra da antivirüs bulduk diye piyasaya sürüyorlar. Nasıl ki amerika ırak başta olmak üzere birçok ülkeyi işgal edebilmek için kendi binalarını vuruyorsa...
Yukarı Alt