Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

BTP Konak Seçim Afişi ...

son şeklini almamış bir çalışma için gayet güzel. Ben düşünceyi ve uygulayı sevdim. Düşünce 100---Uygulama 90 Kolay gelsin...
  2. Süleyman Köklü

"tüp" resimleri

indiriyorum hemen. Güzel paylaşım teşekkürler..
  3. Süleyman Köklü

Anti terör kalesi

Mühendis olacakmışsın da grafiker olmuşsun sen Fatih!... Güzel bir çalışma yapmışsın bunu Genelkurmay Başkanlığına mail at. Kolay gelsin
  4. Süleyman Köklü

Kalp Krizi ve Sıcak Su

Bilgilendirme için teşekkürler Zaten belli bir süredir (Lanet olası) Cola'yı yasakladım kendime ve aileme. Ancak mangal keyfinden sanmıyorum ki vazgeçeyim. Allah'ın yarattığı en güzel varlık insandır. Henüz neleri var keşfemedik bile. İnanmak güzel birşey..
  5. Süleyman Köklü

2. İstanbul buluşma Fotoğrafları.

Çeşitli sağlık sorunları (çocukların) nedeniyle ben de katılamadım. Bir sonraki toplantıya inşaallah katılacağım. Güzel bir gün geçirmişsiniz. Kıskandım. Sitenin değerli üyeleri ile yüzyüze sohbet edebilmek güzel bir duygudur. 3. Buluşmada inş. görüşeceğiz. Saygılar...
  6. Süleyman Köklü

ii gecelerrrrr

Hoşgeldiniz. Türkçemizi kullanırken daha özenli ve yıpramadan kullanırsak memnun olurum. İyi paylaşımlar diliyorum.
  7. Süleyman Köklü

Meyve, Sebze, Bakliyat (Yemek) PSD 10 Adet

çok güzel bir paylaşım. Emeğinize sağlık teşekkürler...
  8. Süleyman Köklü

Slmlar...

Behiye Hanım; Burası da stajerlik hayatınız süresince size yardımcı olacak bir platformdur. İnşaallah yakın zamanda iş bulur, istediğiniz yönde kendinizi geliştirirsiniz. Hoşgeldiniz...
  9. Süleyman Köklü

logo çalışması

@Mehmet KIYMIK Mehmet Bey; Son derece yapıcı eleştiri yapmışsınız!. Sizi, arkadaşa vermiş olduğunuz destek için tebrik ediyorum... Lütfen arkadaşlarımıza yol gösterecek şekilde yorum yapınız.
  10. Süleyman Köklü

Hangi Takımlısınız ?

Dolmabahçeliyiz..
  11. Süleyman Köklü

Quark Xpress'te baskıya hazırlama

gayet ayrıntılı bir anlatım olmuş. Teşekkürler.
  12. Süleyman Köklü

kuru boyayla yaptığım bir calışma yorumlarınızı esirgemeyin devamı gelecek

Resim kabiliyetim pek yoktur. Görünüm olarak çok hoş. Saygılar
  13. Süleyman Köklü

Web Projelerim

Çok başarılı çalışmalar. Çok beğendim. Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz.
  14. Süleyman Köklü

Türkçe Konuş! Görselleri

Sevgili Kurtuluş; Ben yorumlarımı yazarken dahi noktalama işaretlerine, büyük-küçük harf ayrımına dikkat ederek ve özellikle kelimenin TÜRKÇE olmasına dikkat ederek yorum yazıyorum. MSN kullanıyorum fakat sizin belirttiğiz şekilde ben de mücadelesini devam ettiriyorum. Özellikle gençler arasında...
  15. Süleyman Köklü

Hafıza Kaybına Dikkat !

Bende ekleyeyim; İsrail mallarını tüketmek hafıza kaybına neden olur. teşekkürler bilgi için..
  16. Süleyman Köklü

Merhaba

giyim markasının ismini beğenmedim ama siz hoşgeldiniz aramıza...:)
  17. Süleyman Köklü

Güner Elektrik Katalogu Kapak Çalışması

çok güzel olmuş özellikle uygulaması. Ancak ben daha cıvıl cıvıl (ışıltılı) bir çalışma yapardım elektrikçi'ye... Bir de gökdelen olmasını müşteri mi istedi? Gökdelenler ve bir ampül!.. En küçük malzemeden en büyük işlere kadar yapabiliyoruz mesajı vermiş olabiler mi? Saygılar kolay gelsin..
  18. Süleyman Köklü

sticker çalışması

çok beğendim. çok güzel..
  19. Süleyman Köklü

Taşıma Araçları Vektörleri

abdullah, sana teşekkür yazısı yazmaya yetişemiyorum. Bu ne hız!.. çok güzel teşekkürler.
  20. Süleyman Köklü

lütfen sigara içmeyiniz...

@Fatih Coşkun Fatihciğim; çok yararlı bir bilgi verdin :( örnek oldun. Eksik olmayasınn :))))
Yukarı Alt