Bilgilendirme için teşekkürler
Zaten belli bir süredir (Lanet olası) Cola'yı yasakladım kendime ve aileme. Ancak mangal keyfinden sanmıyorum ki vazgeçeyim.
Allah'ın yarattığı en güzel varlık insandır. Henüz neleri var keşfemedik bile. İnanmak güzel birşey..
Çeşitli sağlık sorunları (çocukların) nedeniyle ben de katılamadım. Bir sonraki toplantıya inşaallah katılacağım. Güzel bir gün geçirmişsiniz. Kıskandım. Sitenin değerli üyeleri ile yüzyüze sohbet edebilmek güzel bir duygudur.
3. Buluşmada inş. görüşeceğiz.
Saygılar...
Behiye Hanım;
Burası da stajerlik hayatınız süresince size yardımcı olacak bir platformdur. İnşaallah yakın zamanda iş bulur, istediğiniz yönde kendinizi geliştirirsiniz.
Hoşgeldiniz...
@Mehmet KIYMIK
Mehmet Bey;
Son derece yapıcı eleştiri yapmışsınız!. Sizi, arkadaşa vermiş olduğunuz destek için tebrik ediyorum...
Lütfen arkadaşlarımıza yol gösterecek şekilde yorum yapınız.
Sevgili Kurtuluş;
Ben yorumlarımı yazarken dahi noktalama işaretlerine, büyük-küçük harf ayrımına dikkat ederek ve özellikle kelimenin TÜRKÇE olmasına dikkat ederek yorum yazıyorum. MSN kullanıyorum fakat sizin belirttiğiz şekilde ben de mücadelesini devam ettiriyorum.
Özellikle gençler arasında...
çok güzel olmuş özellikle uygulaması. Ancak ben daha cıvıl cıvıl (ışıltılı) bir çalışma yapardım elektrikçi'ye... Bir de gökdelen olmasını müşteri mi istedi? Gökdelenler ve bir ampül!..
En küçük malzemeden en büyük işlere kadar yapabiliyoruz mesajı vermiş olabiler mi?
Saygılar kolay gelsin..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.