Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Dergi kapağı çalışmam

Slm arkadaşlar Deneme amaçlı olarak yaptığım dergi kapağı çalışmam. Herşeyi ile bana aittir. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. şimdiden teşekkürler.. Yazılar tamamen bana aittir ve uydurma yazılardır.
  2. Süleyman Köklü

Grafikerim

Size iş verme imkanım yok ama mesajınızın üst sıralarda kalması için cevab yazarak size yardımcı olayım. Belki birinin gözüne takılır. Bol şanslar
  3. Süleyman Köklü

Aşk Uyandığı Zaman

güzelmiş. Sizinde bir gün kapınız açılır belki. Belki de açılmıştır.
  4. Süleyman Köklü

Broşür denemem

@Felix Şimdi şöye anlatayım sitemizde yeteri kadar bilgi var ama ben özetliyorum; Çalışmayı yaparken en az 3 mm fazlalık (taşma) vermelisin kesim için. Ayrıca çalışma alanı olarak asıl ebatın yine en az 3 mm iç kısmından çalış. Böylece kesime çok yaklaşmamış olursun. Bu tür çalışmaları ya...
  5. Süleyman Köklü

Cesaretin Bittiği Yerde Esaret Başlar

Fare hikayesi çok hoş. Yazarın söyledikleri de düşündürücü.. Ama dünyanın değişimi insanlarında değişmesini gerektirdi veya tam tersi.... teşekkürler paylaşım için
  6. Süleyman Köklü

Broşür denemem

bu çalışmanın ebadı nedir? tasarımlarda biliyorsunuz taşma diye bir durum var ama sizin çalışmanızda göremedim. alanları doldurmak için görsellikten taviz vermişsiniz. Bana bir WORD çalışması gibi geldi. DİLEK arkadaşımızın tavsiyelerini de gözönüne alarak çalışmalarına devam et. Eminim iyi...
  7. Süleyman Köklü

Renki Etiket Vektörleri

çok güzeller. bana da lazımdı. Teşekkürler paylaşım için...
  8. Süleyman Köklü

Elektronik Eşyalar (Vektör)

teşekkürler sait bey güzel paylaşım ama şifre doğrumu ? açmıyor bu şifreyle rar dosyasını..
  9. Süleyman Köklü

Tasarım bilmeyene Grafiker denir mi?

@İsmail Ev Bende katılıyorum size. Kontrolsüz bir savaş aslında aramızdaki. Kontrolü sağlamak içinde örgütlenmek, bir çatı altında toplanmak gerekir. Her kafadan bir sesin çıktığı bir projeyi asla bitiremezsiniz. İş bilmeyenlerin başta belediyelerden aldıkları kitap, dergi, broşur vs...
  10. Süleyman Köklü

İsminizi Didikleyin :D

acayip bir site :)
  11. Süleyman Köklü

Katalog çalışması

size mail attım ilgilenirseniz sevinirim
  12. Süleyman Köklü

Flash ile hazırlanmış mükemmel bir site

müthiş ya.. insan keyf alıyor sitede.. teşekkürler bilgilenderme için.
  13. Süleyman Köklü

islami motifler 308 adet Aİ ve CDR

teşekkürler paylaşım için. Arayıpta bulamacağımız şeyleri bize ücretsiz sunuyorsunuz
  14. Süleyman Köklü

Tasarımcı mısın? O Zaman Bunları Bileceksin!

Türkiyede durum biraz daha farklı tabii. Bu maddelere 10 madde daha eklemek gerekir sanırım. Çünkü bizim ülkemizde en son saygı duyulan, hiç yokmuş gibi davranılan şey "EMEK"tir. Güzel paylaşım teşekkürler...
  15. Süleyman Köklü

İstanbul Umum Emlak Komisyoncuları Odası logosu - İSTEK

vektörel bu ama ben yükleyemedim o yüzden jpeg yaptım
  16. Süleyman Köklü

Tartışma : Grafik Tasarımcı Denince Aklınıza Ne Geliyor?

Bence matbaa ve benzer sektörler için tasarım yapan kişilere denir. Uzmanlık alanını olmaya gerek yoktur. Uzmanlık alanları zaten bellidir. Web tasarımcısı, Desen tasarımcısı, 3D tasarımı gibi alanlar uzmanlık alanlarıdır. Grafik tasarımcı deyince ben şöyle anlarım elinde malzeme olmadığında...
  17. Süleyman Köklü

Geri Dönüşüm Amblemi

güzelmiş. paylaşıma teşekkür..
  18. Süleyman Köklü

elnur logo örneği

1.cisi daha hoş. güzel olmuş.
  19. Süleyman Köklü

Katalog çalışmam (basılıyor)

Slm arkadaşlar, Katalog çalışmam için yorumlarınızı beklerim. Biraz aceleye geldi... KAPAK ve iç kısımdan 2 sayfa ekliyorum. (A4 - 16 sayfa kapak dahil)
Yukarı Alt