1- Samimi bir ortam olması baş etken.
2- Tasarımlarımızı gösterecek bilgi alacak bir yerin olması da güzel.
3- Aradığımız resim, çizim ve diğer objeleri bulabileceğimiz bir yer
4- Yazdığımız veya paylaştığımız konuların cevapsız-yorumsuz kalmaması güzel
5- Yeni başlayanların kendisini...
ben uygulamayı beğenmedim
Kıvrım çok fazla. Font seçimi kötü ve çok değişik fontlar kullanılmış. Siyah zemin kartvizitlerde pek rastlanan bir durum değil. Özellikle adres kısmının fontu bozuk gibi duruyor.
Paylaşımın için teşekkürler.
çalışmaların çok güzel. Antetli kağıt için zemine yatay olarak logonun tramını koyabilirdin.
Kartviziti de daha değişik yapabilirdin. Beğendilerse sorun yok. Yazıların yerleşiminde sanki bir dağınıklık var.
Bir de adreste Erenler belediye altı yazıyor. Erenler belediyesi altı olmayacak mı...
@Mustafa Turan
Teşekkürler yorumunuz için.
deneme çalışması olduğu için resim internetten alma. kalitesi düşük. Dekubesine çok dikkat etmedim. ciddi bir çalışmada böyle bırakmam.
Çerçeveyi seviyorum. ama olmayabilir de... :)
kolay gelsin
@Mustafa Turan
Mustafa bey;
Bu benim deneme dergi kapağı çalışmam. Ancak ben matbaacıyım ve ölçülere dikkat ederek çalıştım. 64 sayfa (4 forma) olarak düşündüm bu çalışmayı. Sırt payı yatay bilgilerin olduğu kısıma kadardır. (0.5 cm)
Bebek dekubesi, sütlerin havada kalması ve çocuk yaşı...
bayan için daktilo sanat olmuş. Çok güzel ve uğraştırıcı çalışmalar. Bilgisayar çağında daktiloya bu kadar değer veren birinin olmasıda ayrıca güzel. Emeklerine sağlık.
paylaşım içn teşekkürler...
Ayasofya Camii'sinin hala müze olarak devam etmesini içime sindiremiyorum.
Ayrıca iskele sökülmüyor, diğer köşeye taşınıyor. Daha 1 yıl var tamamen sökülmesine. Fatih Sultan Mehmet Han'ın bir söze var "kim benden sonra bu camiyi kiliseye çevirirse Allah ona lanet etsin"
kim çevirdiyse...
@Bahtınur YILDIZ
Yorumunuz için teşekkürler. Bebek dekubesinde biraz aceleci davrandım yoksa böyle bırakmam ciddi bir çalışmada. Deneme çalışması olduğu için biraz da üşendim :)
Tabii size eleştirecek malzemede bırakmak lazım :)))) (Şaka tabiiki)
Fikirleriniz benim için çok önemli.
@Fatih Coşkun
biz genelde takvim ve kitap üzerine çalışıyoruz. ama Dergi işine gireceğim fatih :) benden kaçamaz...
Boşalan sütler için çok düşündüm ama resmin tamamı öyle. yukarı koydum olmadı. bende öyle bıraktım. Çocuk yaşı konusunda haklısınız. dekubeler düzeltildi.
teşekkürler yorumun için.
tabii bunu 4 renkli bastırmanız gerekecek. Zemin rengini her matbaa tutturamayabilir. Eğer pompalılarda basacaklarsa vay haline..
benim hoşuma gitmedi daha sade ve daha iyi bir çalışma olabilirdi. bir zemin üzerine yazılan yazılardan ibaret bu kartvizit. Kesim noktalarına da dikkat edersiniz.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.