Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

dergi kapağım - 3

daha önce 2 adet kapak daha eklemiştim bu üçüncüsü.. Bu dergi kapak çalışması tamamen bana aittir ve denemedir. Yazıların doğruluk payı yoktur. Yorumlarınız için teşekkürler
  2. Süleyman Köklü

gerçek dost

bunların hepsini bi arada barındıran dost bulmak zor tabii. Ama yinede bu testi yapmakta fayda var. teşekkürler paylaşım için.
  3. Süleyman Köklü

geç kalan mesaj

aleyküm selam. hoşgeldiniz hemşerim...
  4. Süleyman Köklü

Herkese Merhaba

hoşgeldiniz. paylaşmak güzeldir :)
  5. Süleyman Köklü

Can sıkıntısı kansere dönüşürse...

İnan bey böyle ağır çalışmalar yapmayı seviyorsunuz galiba :) Yine güzel bir çalışma olmuş. Teşekkürler paylaşımınız için. Sizden yaptığınız çalışmalarınızı ders haline getirerek sitemizde yayınlamanızı rica ediyorum. Böylece forumda daha faydalı işler yapmış oluruz. Bilmeyene öğretmek çok...
  6. Süleyman Köklü

ismail yk konseri afisi

Amaç gerçekleşmiş. İlk bakışta ne anlatmak istediğiniz belli. Fakat ayrıntılara da dikkat etmek lazım. Mesela yazıları çok dağıtmışsınız ve çok fazla yazı var. Bunların ne kadarı gerekli bilmiyorum ama azaltmakta fayda var. Bilet satış noktaları ve Giriş bilgilerini biraz daha belirgin yapıp...
  7. Süleyman Köklü

Manipülasyon/Zürafa-İnsan

iyi görünüyor fakat yakından bakamadığımız için ayrıntıya giremiyoruz. Paylaşım için teşekürler.
  8. Süleyman Köklü

dergi kapağım - 2

@Fatih Coşkun Arka kapakta reklam var biliyorsunuz. Bu reklamı da ben yaptım ama eğer reklam müşteriden direk olarak geliyor ve arka kapağa konması isteniyorsa mecburen koymalısınız. Sizin ön kapağa uygun olmasını bekleyemezsiniz. Yorumunuz için teşekkürler.
  9. Süleyman Köklü

dergi kapağım - 2

Yazıların doğruluk payı yoktur. Deneme çalışmam.
  10. Süleyman Köklü

yerli malı alalım bence

paylaşım için teşekkürler. Çok önemli bir konu ben de dikkat ediyorum.
  11. Süleyman Köklü

Filistine oy verin.. Lütfen

@Burak Güzey rica ederim. ama katılımın az olması üzüyor beni. ama cevap yazmayanların içerisinden de linke tıklayıp oy verenler vardır. Elimizden birşey gelmiyor bari 3 dakikamızı ayıralım.
  12. Süleyman Köklü

Dergi kapağı çalışmam

@Emine Şahin Evet biraz büyük oldu :) teşekkürler
  13. Süleyman Köklü

Filistine oy verin.. Lütfen

Arkadaslar asagida verecegim linkde israilmi yoksa filistinmi hakli diye bir oylama yapiliyor, cok az bir farkla filistin önde gidiyor, siyonistler nasil bu zulmü hakli cikartmak icin azmediyorsa bizde bos durmayalim ve filistine oy verelimki filistinin yanliz olmadigini bilsinler, bir faydasi...
  14. Süleyman Köklü

yoŞamoto

gerçekten iyi düşünmüşsün. Uygulama kadar düşünmekti önemli. teşekkürler paylaşım için.
  15. Süleyman Köklü

seyret,sus,dinle

günlük hayatta pek mümkün değil tabii :) ama güzel bir hikaye teşekkürler
  16. Süleyman Köklü

Allahın her verdigine şükretmek lazım

çok güzel bir olay ve anlatım teşekkürler
  17. Süleyman Köklü

Dergi kapağı çalışmam

@Dilek Doğrusöz Tabii yazılar üzerinde oynamalar yapılabilir. Ancak gördüğüm tüm dergilerde sağa veya sola dayanmış durumda. Benim tarzım da böyle. :) Çok teşekkürler yorumunuz için...
  18. Süleyman Köklü

Dergi kapağı çalışmam

@Bahtınur YILDIZ Resim eklemekte bazen sorun yaşıyorum ama artık öğrendim.. Teşekkürler yorumun için.
  19. Süleyman Köklü

Dergi kapağı çalışmam

@emre yıldırım Evet kitap tanıtım çalışması da bana aittir. Teşekkürler.
  20. Süleyman Köklü

Dergi kapağı çalışmam

@Sait SANCAK Yeniledim linki. İnş. görünüyordur. Teşekkürler ikazınız için..
Yukarı Alt