Arama sonuçları

1. Emine Şahin

logo istekleriniz

@gokhanarslanfb buradan bulabilirsiniz: https://www.grafikerler.org/vektor/9750-siyasi-parti-logolari.html
  2. Emine Şahin

logo istekleriniz

@meric özcan örnek bir resmi var mı? daha kolay yardım almak için bir resmini ekleyiniz lütfen...
  3. Emine Şahin

1. Ankara Üyeler Buluşması - 21.02.2009 Cumartesi

@Sait SANCAK uçarak uçarak... pegasusta biletler 19.99 YTL :D:D:D
  4. Emine Şahin

Altta kalan nesneyi seçme (Corel Draw Dersi )

teşekkürler sedat bey... bende bir katkıda bulunmak isterim. alt+shift tuşlarına birlikte basarsanız tek tek değil tıkladığınız kadar nesneleri toplu seçim yapar...
  5. Emine Şahin

Vector Football

teşekkürler yaşar bey...
  6. Emine Şahin

brush yardım

vektörel dosyalar klasörünü araştırınız. burada bulabilirsiniz...
  7. Emine Şahin

MTM Katalog Çalışması 4 Sayfa Demo

sedat bey ön kapakta eviniz de işyerinizde.... "de" durum ekini ayrı yazmışsınız... birde aile televizyon izliyor ama televizyon ters duruyor. belki verilmek istenen bu olmasa bile biraz garip olmuş... saygılar...
  8. Emine Şahin

Hayvan Fotoğrafları

teşekkürler sait bey... karıncalar pek bir güzelmiş :D:D:D
  9. Emine Şahin

Sürücü Kursu kitapçığı çalışması

nasıl bir şey aryorsunuz... şayet kitap hazırlayacaksanız, örnek kitap bulup inceleyin. ya da nette soru cevap niteliğinde testler var sanırım...
  10. Emine Şahin

197 Layerli Banyo Tasarım Dizayn Reklam(Sıfırdan)

elinize sağlık. zahmetli bir çalışma yapmışsınız. sadece gözüme zeminde bir perspektif problemi çarptı...
  11. Emine Şahin

rgb nedir?

@mete meral cevabınızı burada bulabilirsiniz: https://www.grafikerler.org/baski-oncesi/260-cmyk-nedir.html
  12. Emine Şahin

cmyk nedir?

@mete meral kullandığınız programa göre değişir. photoshop'ta ımage / mode / CMY yolunu izleyiniz. corelde bitmaps / convert to bitmap deyiniz. 300 Dip değeri standar olarak gelecektir. ok. deyiniz. anti-aliasing işaretli olmasına dikkat ediniz.
  13. Emine Şahin

akıncı asker

fatih bey mehmetçik size minnettar kalacak eminim...:D döner kulenizde olduğu gibi :D:D:D elinize sağlık...
  14. Emine Şahin

ilk Logom - Bakarmısınız

gülen ifadeyi "C" nin merkezine oturt. paylaşımda özgürlük yazısınıda "C" nin içine yaz ama, örtüşmesine dikkat etmelisin. böyle daha derli toplu bir şey ortaya çıkabilir. bu şekliyle çok yavan kalmış değil mi? saygılar...
  15. Emine Şahin

CorelDraw Clipartları

@hakan köse hakan bey import komutuyla yada sürükle bırak mantığıyla dosyalarınızı cor4ele taşıyabilirsiniz...
  16. Emine Şahin

"Şık İç Mekan Resimleri"

teşekkürler dilek hanım. çok güzelmiş bunlar. lazım olacak şimdi :)
  17. Emine Şahin

BTP Konak Seçim Afişi ...

@Süleyman Köklü 10 puanımı neden kırdınız süleyman bey? :D:D:D
  18. Emine Şahin

Merhabalar...

ailemize hoş geldiniz... iyi forumlar dilerim...
  19. Emine Şahin

BTP Konak Seçim Afişi ...

...anladım fatih bey. bende ayaklara gölge düşünüyordum, dediğiniz gibide düşünlebilir. ...teşekkürler nurmuhammet bey... değerlendireceğim...
Yukarı Alt