Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Yazı

bir üst satıra çıkarmak istediğiniz yazınızı seçili hale getirip, CTRL+X tuşuşlarıyla kesip istediğiniz yere CTRL+V tuşlarıyla yapıştırın... anladığım kadarıyla...
  2. Emine Şahin

TEMA Vakfı Logom(Serbest)

bence siz bu işide yaparsınız. bundan eminim. sabır ve sebat üzere olun, gerisi gelir...
  3. Emine Şahin

TEMA Vakfı Logom(Serbest)

orijinal logosunda da "e" turuncu... neden sizde "E" turuncu yaptınız? daha yeni fikirler çerçevesinde çalışabilirdiniz. birde "el" değilde ayak izi gibi olmuş, dört parmaklı? :)
  4. Emine Şahin

sticker çalışması

memnun olurum halil bey. PSD dosyaları bölümüne atarsanız oradan alabilirim. teşekkürler...
  5. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@erkan sarıkaya lütfen önce forumda arama yapalım. buyrun: https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/3925-corel-drawiniz-hizli-acilsin.html
  6. Emine Şahin

sticker çalışması

teşekkürler sedat bey...
  7. Emine Şahin

photoshop geri alma sorunu

window/history seçeneğini tıklayın. sağ tarafta küçük bir pencere belirecektir. burada yaptığınız bütün işlemler kaydedilir. istediğiniz işlemi seçebilir istemediğinizi silebilirsiniz.
  8. Emine Şahin

merhaba arkadaşlar

hoşgeldiniz ahmet bey. galiba size mesaj geldi değil mi?:D
  9. Emine Şahin

Photoshopta Logo yapmak ( resimli anlatım )

klavyeden "D" tuşuna basarak art alan ve ön alan renklerinizi sıfırlayın.
  10. Emine Şahin

%25 İndirim Çeki

sedat bey elinize sağlık. tarzınızı sevdim. çok hoş bir çalışma olmuş. not: resmi çok küçük yüklemişsiniz. net olarak göremediğimden daha fazla inceleyemedim. bunlardan birkaç tane bana postalayın inceleyeceğim.:D:D:D adresimi PMden atıyoruuuum.:eek::D:D
  11. Emine Şahin

Rap'cı ceza ıcın konser afısı

ilk bakışta hoş görünsede, CEZA yazısındaki fırça darbeleriniz çok sert. bence biraz daha yumuşak fırça kullansaydınız daha gerçekçi olabilirdi. DJ'leri çok danığınık yerleştirmişsiniz. belli bir yede toplanması daha faydalı olur. çalışmanın simetrik olmaması bu tarz çalışma için güzel...
  12. Emine Şahin

tiyatro afişi

beyfendi, hanımefendi... çalışmanızı biraz ortaya koyarsanız, çalışmanız doğrultusunda değerlendirmek daha sağlıklı olur...
  13. Emine Şahin

Einstein Bilmecesi (Kendine Güvenen Yanıtlasın) :)

halil bey excelde mi çözdünüz problemi?:D
  14. Emine Şahin

sticker çalışması

@Fatih Coşkun 8x16 cm ebatlarında basıldı. genel olarak "Prof Dr. Haydar Baş" yazısı küçük değil. orantıya göre aslında büyük bile oldu ama... kafa dekübesinde bir problem algılamadım ben. biraz düz kesim yapıldı belki ondan olabilir. ünlem işareti konmalıydı! haklısınız. yorumunuz için teşekkür...
  15. Emine Şahin

resim ekleme denemesi:)

halil bey resim ekleme sorununuzu halletmişsiniz. konuyu uygun yerde açana kadar konuyu kilitliyorum. konuyu uygun yerde ve uygun bir başlıkla açtığınızda bu konuyu sileceğim. saygılar...
  16. Emine Şahin

Logo lazım yardımcı olabilirmisiniz ?

elinde olan varsa paylaşır inş. ama logonun en zor tarafı kartal. oda yukarıdaki mesajımdakiyle aynı. gerikalan kısımda corelde çalışılabilecek kadar basit... bu logo gerçekten kullanılıyor mu? aslında çok kötü çalışılmış bir logo...
  17. Emine Şahin

sticker çalışması

uygulama öncesi... uygulama sonrası...
  18. Emine Şahin

logo çalışması

merhaba aslı hanım. logo çalışmanızdan çok tekniğini biraz gözden geçirmek gerek. anahtar crop yaptığınız tuğla desen sanırım jpeg. logolarda asla jpeg kullanmayın. yazı karakterinizi gözden geçirip efekt kullanmayın. bu değerlendirmenin ardından forumda logo nedir, nasıl olmalıdır adlı konuyu...
  19. Emine Şahin

resim ekleme denemesi:)

halil bey siz masaüstünüzdeki bir resmin yolunu vermişsiniz. resminizi http://www.yukkle.net/ adresine yükleyiniz. size yükleme işlemi bittikten sonra bir link verecektir. "direk link" teki linki kopyalayıp mesaj panosundaki grafik ekle ikonunu tıklayıp buraya yapıştırın. resminizin rgb...
Yukarı Alt