Arama sonuçları

1. Emine Şahin

BTP Konak Seçim Afişi ...

@Muhammet Korkmaz değerli yorumunuz için teşekkür ederim. arka kısımdaki beyazlık fotodaki yüze yansıyan ışık nedeniyle yaptım. burada yapılabilecek en iyi iş diye düşünüyorum. yıldız parlaması yada ışık efektleri olmasada olurdu, ya da olmasın... olmasın... dediğiniz diğer efektleri...
  2. Emine Şahin

BTP Konak Seçim Afişi ...

bu günlerde seçim çalışmaları baya bir yoğun geçiyor... çalışma halen son şeklini almasada genel konsept bu şekilde. değerli görüşlerinizi rica ederim. saygılar...
  3. Emine Şahin

Photosop Metal Mesh Pattern

teşekkürler yaşar bey...
  4. Emine Şahin

Photoshop 6 adet tahta pattern

elinize sağlık yaşar bey...
  5. Emine Şahin

karakalem sevenlere gelsin

harika olmuş. çok beğendim. paylaştığınız için teşekkür ederim. yalnız, konu başlığınızı daha uygun seçerseniz iyi olur. konu ile ne kadar alakalı olursa o kadar ilgi çekici olabilir. saygılar...
  6. Emine Şahin

Eskimiş kağıt efekti Pattern

teşekkürler yaşar bey...
  7. Emine Şahin

Sahne Çalışması

elinize sağlık sait bey. güzel ama karışık bir çalışma olmuş...
  8. Emine Şahin

"tüp" resimleri

çok teşekkürler dilek hanım... işte paylaşım budur derim başkada demem... :)
  9. Emine Şahin

Sıfırdan Samurai Kılıç Çizim Tanıtım (Tokio Museum)

tebrikler hakan bey. harikulade bir sonuç almışsınız. sabrınızdan ve azminizden ötürü tekrar tebrik ediyorum.
  10. Emine Şahin

açık nesnelere dolgu vermek

@BURÇİN DAMLA YETEN freehand bilmiyorum. ama bölümde konu açarsanız size arkadaşlar yardımcı olacaktır. saygılar...
  11. Emine Şahin

"kurdela" resimleri

teşekkürler dilek hanım. güzel bir paylaşım olmuş...
  12. Emine Şahin

Kalp Krizi ve Sıcak Su

bu da demektir ki, mangal keyfiyle cola yasaaaaaak. :)
  13. Emine Şahin

Kalp Krizi ve Sıcak Su

Bu çok güzel bir yazıdır. Sadece öğünlerden sonra sıcak su içme konusuna değil kalp krizi risklerine de değinmektedir. Çinliler ve Japonlar yemeklerinden sonra soğuk su değil sıcak çay içerler. Belki biz de yemekten sonra sıcak bir şeyler içme alışkanlığımızı onlardan edindik. Eğer...
  14. Emine Şahin

vektör çizimler

teşekkürler dilek hanım emeğinize sağlık...
  15. Emine Şahin

Sıfırdan Salon Tasarım Reklam(Zor Çizimler)Mutlaka Görün

tebrik ediyorum, başka da bir şey demiyorum... :)
  16. Emine Şahin

ii gecelerrrrr

hoşgeldiniz sevil hanım. iyi forumlar...
  17. Emine Şahin

Vip Asansör (Yeni Tasarım) Sunum Şekli

elinize sağlık sedat bey. yıldızlar logoyla ilgili. bence güzel olmuş...
  18. Emine Şahin

BTP Karabağlar seçim afişi

ilk bakışta partinin bayrağı belli olunca adem bey isa'ya benziyor.:D:D denemiştim ama hoşuma gitmedi. hemşehrimiz adem bey mistik bir havaya bürününce vazgeçtim:D değerli fikirlerinizi dikkate alarak deneyeceğim. saygılar... @Fatih Coşkun dik bir çalışmada yapıcam inş. teşekkürler fatih bey...
  19. Emine Şahin

1) müşteri yatay istemedi. kendi inisiyatifimle çalıştım. genelde direklere yapıştırılması göz önüne alınırsa dik çalışılması düşünülebilir. 2) kalabalık konusuna katılıyorum. ama istenilen bu şekilde. yani kitap resimleri mutlka olmalıydı. yazıların küçük olması, sloganı öldürmemesi adına küçük...
  20. Emine Şahin

başkan adayının resimi değişecektir. genel bir çalışma yaptım. sunmadan önce sizlerinde beğenisine sunmak istiyorum...
Yukarı Alt