Arama sonuçları

1. Emine Şahin

"a5" Tek Sayfalık İnsert

merhaba dilek hanım, ilk çalışmanız daha olumlu. lakin biraz daha üzerinde durulması gerek. bence indirim için kullandığınız görseli değiştirin. daha çarpıcı bir şey kullanılabilir. tüp gaz'da ifadesinin yazı fontu değişmeli. en üstte bir yerde büyük bir şekilde kullanılabilir. kampanya...
  2. Emine Şahin

Araç Çizimleri Vektör 50MB

@furkanozel ne setup'u arıyorsunuz. bu bir program değildir...
  3. Emine Şahin

BENZER ya da KOPYA TASARIMLAR

faruk bey yazısında genelleme yapmış. güzel tespitlerde bulunmuş. bu konuyu açamaya kalkarsak değil ansiklopedi, çiltler dolusu kitaplara sığmaz. ben burada bir konuya vurguda bulunmak istiyorum. buda olayın ekonomik boyutu ile ilgili. kişi her ne kadar kendini yetiştirmiş olsun, isterse bu işin...
  4. Emine Şahin

170 SET of Photoshop Shapes

teşekkürler paylaşımınız için...
  5. Emine Şahin

Kutumun son hali :d

kutunun alt kısmınada firmanın iletişim bilgilerini girebilirdiniz. emeğinize sağlık burçin hanım.
  6. Emine Şahin

corelde hazırlanmış 2009 takvimi

@sedat kılıç burada bulabilirsiniz: https://www.grafikerler.org/fotograf-amp-resim/979-atat252rk-resimleri.html
  7. Emine Şahin

kuru boyayla yaptığım bir calışma yorumlarınızı esirgemeyin devamı gelecek

teşekkürler halit bey, emeğinize sağlık. çalışmanızda detaylara önem vermişsiniz. işin güzelliğide burada çıkıyor zaten. örneğin bacadaki detaylar tuğla görünümleri vs... ama, ön kısındaki boş alanıda biraz yeşillendirseydiniz diyecek bir şey bulamazdım sanırım. tekrar teşekkürler...
  8. Emine Şahin

yaglı boya çalışmam(akdamar kilisesi)

kilise biraz sağa yatmış, kubbeside arkaya doğru... belki eski olduğundan, yada onarım görmeden önceki halidir :)
  9. Emine Şahin

eskilerden bazı çalışmalar

@Mehmet KIYMIK mehmet bey, eleştirilerinizin daha olumlu ve düzeyli bir yaklaşımda olmasını temenni ediyorum. saygılarımla...
  10. Emine Şahin

Kutu tasarımı ile ilgili sıkıntım :(:(

burçin haım herşeyden önce bunların yada kutunun ebatı önemli. bu malzemelrden kaçı içine girecek yada bunların boyutları ne? başka türlü kutunun ebatını bilemeyiz...
  11. Emine Şahin

desen pullu tavus kusu

iş ortada erkan bey... çok güzel görünüyor... ama ben görsel olarak bakıyorum sadece. çalışmanızın makinada işlenmesi vs... bilemiyorum tabii. emeğinize sağlık. paylaşımınız içinde teşekkürler...
  12. Emine Şahin

Bez üzeri Bayrak

mesajımın sonuna (bence) dedim. tabii bu sizinle ilgili değildir. zaten firma bunu problem olarak görseydi ikaz ederdi. emeğinize sağlık...
  13. Emine Şahin

Slmlar...

ailemize hoşgeldizin behiye hanım. iyi forumlar dilerim.
  14. Emine Şahin

Bez üzeri Bayrak

resim geçişlerinde biraz problemler olsada pek sorun değil. ama en büyük sorun plakada sanırım. madem türkiye distribitörlüğüne yaptınız, plakalarda TR olmalıydı (bence)
  15. Emine Şahin

çizim vektör 2

@meric özcan herhangi bir hata yok. sorun nedir?
  16. Emine Şahin

Güner Elektrik Katalogu Kapak Çalışması

elinize sağlık sedat bey... benimde ampul dikkatimi çekti. biraz işin kolayına kaçmışsınız değil mi? şeffaf ampulün transparan bir yapıya kavuşturulup öyle kullanılması daha uygun olmazmıydı? bunun haricinde, ışıkları yanan bir gökdelen kullasaydınız daha manalı olurdu...
  17. Emine Şahin

T-Shirt Tasarımlarım

merhaba kurtuluş bey... tasarımlarınız gerçekten çok hoş... emeğinize sağlık. forum kurallarımız gereği, WEB adresi içeren görsellerinizi, WEB adresi olmadan tekrar yayınlamanızı rica ediyorum. saygılar...
  18. Emine Şahin

Merhaba

ailemize hoşgeldiniz kurtuluş bey. iyi forumlar dilerim...
  19. Emine Şahin

Kutu tasarımı ile ilgili sıkıntım :(:(

burçin hanım bu tarz paylaşımlar forumda var. arama yaparsanız uygun bir örnek bulabilirsiniz. yada elinizde bir örnek kutunuz varsa bunu açınç scannerde tarayıp bilgisayarınıza alın. vektörel bir programda çizimini yapın. saygılar...
  20. Emine Şahin

Stajyer Grafiker - istanbul avrupa yakası

iletişim bilgilerinizi buradan yayınlayabilirsiniz. (web adresi hariç)
Yukarı Alt