Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Osmanlıca Bilgisayar Terimleri (Komedi)

@Burak Hüseyin Osmanlıca Kelimelerle bu kadar eğlenmenize şaşırdım doğrusu !... Bazı tabirler insana garip gelebilir ama unutmayın ki türkçe yi bilmeyen birisine de türkçe çok garip gelir. Ama bunu eğlence olarak görmeniz hoş değil. Ayrıca Sait bey'i de kınıyorum bunu Komedi olarak algıladığı...
  2. Süleyman Köklü

3d cmyk kutucukları

teşekkürler sait bey. Güzel paylaşım
  3. Süleyman Köklü

önlü arkalı a4 fotokopi kağıdına el ilanı

Şimdi bunun basılmış halini ben müşteri olarak elime alsam ve fiyatları incelemek istesem sürekli boynum eğri bakmak zorundayım. Belli bir süre sonra hepsini incelemeden sıkılır atarım kağıdı. Bir de sait bey belirtmiş kıvrım konusunu. Ayrıca adet olarak bilmiyorum ne kadar basılacak ama ben...
  4. Süleyman Köklü

Genel Kurmay 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Afişleri

afişler güzel olmuş. Bazılarında TSK yazmıyor. Onlar genel veya örnek çalışmamıdır. Tebrik ediyorum.
  5. Süleyman Köklü

CaddeLife Dergi Kapağı...

@Noyan Özün Size katılıyorum. 1- Biraz basit bir çalışma olmuş. 2- Görsel çok büyük kullanılmış. 3- Bir kişinin işini diğer bir kişi yayınlamış 4- ve o kişi yorum yapan diğer şahısa sabırsız bir şekilde cevap veriyor. 5- arkadaşın verdiği internet adresinde ki kapakları incelemeniz sizin ve...
  6. Süleyman Köklü

ekonimi dergisine çalışma yorumlarınızı bekliyorum

gayet güzel arkadaşım. Yalnız görsel bayan mı erkek me ayıramadım :) Eğer bayansa güç gösterisi ve bayan görseli pek olmamış. Biraz da geçişlerde sodun var. Gerisi gayet güzel Eline sağlık.
  7. Süleyman Köklü

Kartvizitim

Yazsam mı yazmasam mı biraz düşündüm. Değişik çalışmalar bunlar. Standart ebatta ve standart kartvizit tasarımlarından uzak çalışmalar. İki isim bence gereksiz. İsmin olduğu dikey şerite firmanızın ismini de yazabilirdiniz. Ama ben olsam kendime böyle kartvizit yapmam. Daha sade tasarımları...
  8. Süleyman Köklü

Kartvizitim 2

bence olmamış. Çok karışık. Çok değişik fontlar kullanmışsın. Kartvizitlerde sadeliği tercih ederim. Özellikle zemin de. Daha iyisini yapabileceğine eminim. Başarılar dilerim.
  9. Süleyman Köklü

Hayalinizdeki Yer , Siz Nereyi Görmek İstersiniz

Gitmek isterim gerçekten BARCELONA
  10. Süleyman Köklü

Merhaba

aramıza hoşgeldiniz. Sadece çalışmalarınızı değil o çalışmaları nasıl yaptığınıza dair az da olsa derslerinizi de bekleriz.
  11. Süleyman Köklü

Karma çizimlerim -1-

bayağı bir çalışma eklemişsin. Öncelikle teşekkürler. Benim karakalem becerim yoktur ama çalışmalarını görsel olarak çok iyi buldum. Sanırım yıllardır bu işle uğraş veriyorsunuz. Emeğine sağlık.
  12. Süleyman Köklü

İşinizde %100 Başarılı Olmanın Tek Yolu...

bence "yalakalık" kelimesinin harf fazlalığından ortaya çıkıyor bu sonuç. Yoksa başka bir şey aramak saçma. Ama bu fikri geliştiren her kimse zekasıyla bir yerlere gelir heralde. Güzel düşünmüş.
  13. Süleyman Köklü

Logo çalışması

çalışma güzel olacakmış da sen engel olmuşsun biraz. Yormuşsun çalışmayı. Aynı çalışmayı hiç efekt vermeden yap. Her yerde güzel ve sorunsuz çıkar. Ne firması bu?
  14. Süleyman Köklü

Matbaacılıkta Bilinmesi Gerekenler..

@yesim016 Size de günaydın çok muallak bir yardım isteği olmuş. Ne gibi bir yardım istiyorsunuz?
  15. Süleyman Köklü

en iyi yaptığınız yemeğin tarifini yazın

yumurta pişiririm. Onun haricinde hiçbirşey. Yumartanın tarifini de hirkes biliyordur heralde.
  16. Süleyman Köklü

Çiçekçi için Yazılı Evrak

küp bloknot güzel olmuş. Firma ismi renkten dolayı okunuyorsa sarı zemin üzerinde sorun yok. Ben pek sevmem sarı zemini. Eline sağlık.
  17. Süleyman Köklü

Selamlar arkadaşlar :)

hoşgeldiniz. Yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiği kadar. İyi forumlar...
  18. Süleyman Köklü

merhaba ben selda

hoşgeldiniz programların içeriği ve tasarım ile ilgili her türlü bilgiyi bulabilirsiniz.
  19. Süleyman Köklü

Merhabalar ben zeynep

@Zeynep Tüfekçi ben sizi daha önce biryerden hatırlıyor muyum acaba? Başka bir siteden filan. yanılıyor da olabilirim. Hoşgeldiniz....
  20. Süleyman Köklü

Matbaacılıkta Bilinmesi Gerekenler..

ben de şunu ekleyeyim. Bazen soruluyor. Selefon yapmak ile Lak yapmak arasında fiyat farkı vardır. Selefon daha pahalı ama daha dayanıklıdır. Amerikan cilt ile İplik dikiş arasında fiyat farkı vardır. İplik dikiş daha pahalı ama daha dayanıklıdır. vermiş olduğunuz bilgiler her matbaacının...
Yukarı Alt