@Burak Hüseyin
Osmanlıca Kelimelerle bu kadar eğlenmenize şaşırdım doğrusu !...
Bazı tabirler insana garip gelebilir ama unutmayın ki türkçe yi bilmeyen birisine de türkçe çok garip gelir. Ama bunu eğlence olarak görmeniz hoş değil.
Ayrıca Sait bey'i de kınıyorum bunu Komedi olarak algıladığı...
Şimdi bunun basılmış halini ben müşteri olarak elime alsam ve fiyatları incelemek istesem sürekli boynum eğri bakmak zorundayım. Belli bir süre sonra hepsini incelemeden sıkılır atarım kağıdı.
Bir de sait bey belirtmiş kıvrım konusunu. Ayrıca adet olarak bilmiyorum ne kadar basılacak ama ben...
@Noyan Özün
Size katılıyorum.
1- Biraz basit bir çalışma olmuş.
2- Görsel çok büyük kullanılmış.
3- Bir kişinin işini diğer bir kişi yayınlamış
4- ve o kişi yorum yapan diğer şahısa sabırsız bir şekilde cevap veriyor.
5- arkadaşın verdiği internet adresinde ki kapakları incelemeniz sizin ve...
gayet güzel arkadaşım. Yalnız görsel bayan mı erkek me ayıramadım :) Eğer bayansa güç gösterisi ve bayan görseli pek olmamış. Biraz da geçişlerde sodun var. Gerisi gayet güzel
Eline sağlık.
Yazsam mı yazmasam mı biraz düşündüm. Değişik çalışmalar bunlar. Standart ebatta ve standart kartvizit tasarımlarından uzak çalışmalar.
İki isim bence gereksiz. İsmin olduğu dikey şerite firmanızın ismini de yazabilirdiniz. Ama ben olsam kendime böyle kartvizit yapmam. Daha sade tasarımları...
bence olmamış. Çok karışık. Çok değişik fontlar kullanmışsın. Kartvizitlerde sadeliği tercih ederim. Özellikle zemin de.
Daha iyisini yapabileceğine eminim. Başarılar dilerim.
bayağı bir çalışma eklemişsin. Öncelikle teşekkürler. Benim karakalem becerim yoktur ama çalışmalarını görsel olarak çok iyi buldum. Sanırım yıllardır bu işle uğraş veriyorsunuz.
Emeğine sağlık.
bence "yalakalık" kelimesinin harf fazlalığından ortaya çıkıyor bu sonuç. Yoksa başka bir şey aramak saçma. Ama bu fikri geliştiren her kimse zekasıyla bir yerlere gelir heralde. Güzel düşünmüş.
çalışma güzel olacakmış da sen engel olmuşsun biraz. Yormuşsun çalışmayı. Aynı çalışmayı hiç efekt vermeden yap. Her yerde güzel ve sorunsuz çıkar.
Ne firması bu?
ben de şunu ekleyeyim. Bazen soruluyor. Selefon yapmak ile Lak yapmak arasında fiyat farkı vardır. Selefon daha pahalı ama daha dayanıklıdır.
Amerikan cilt ile İplik dikiş arasında fiyat farkı vardır. İplik dikiş daha pahalı ama daha dayanıklıdır.
vermiş olduğunuz bilgiler her matbaacının...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.