Tabii Reklam sektöründe iş bulabilmek için bilgi, tecrübenin yanında "çevre" faktörüde önemli. Eğer çevren iyiyse iyi iş yaparsın onun haricinde maaşınla çalışabiliceğin bir iş buldun mu yetiyor.
Bunları sizin için söylemedim
İnş bulurusunuz
İş tamamlanmadığı için tepki vermek zor tabii. Bir plazanın inşaatının önünde durup "olmamış" demek ne kadar yanlışsa bitmemiş tasarım içinde aynı yorumu yapmak o kadar yanlıştır.
Ben tamamlanmış halini görmek isterim.
Paylaşımınız için teşekkürler.
Photoshop bildiğin gibi vektörel bir program değil. İstediğin şeyleri rahatça yapamıyorsun. Mesela TAB yapamıyorsun.
Öyle bir özelliğine rastlamadım.
Bilen varsa öğrenmiş oluruz birlikte
kendinizi ve işinizi bu kadar detaylı anlatmanız beni şaşırttı doğrusu. Ben yıllarca iş aradım ama hiç böyle bir ilanla iş aramadım. Bu iş aramanın avantajı ve dezavantajı var tabii ki.
Avantajı, iş bulduğunuzda sizden ne isteyecekleri bellidir. Herşey ortada.
Dezavantajı, Bu kadar şey bilen...
Çınar ısı çok hoş....
İzgi Metaldeki görselin elindeki kılıç mı? ve kendisi çarşaflı mı? Küçük eklemişsiniz göremiyorum (Beni Rahatsız etmiyor sadece anlayabilmek açısından sordum)
Dakik Biye ve Yıldız Çok güzel
Görüntünüz içinizdeki ışığı yansıtmaya engel değil. Herkes Özgür bu ülkede. ve...
Piyasayı asıl bozan reklam fiyatlarını aşırı artırıp müşteriyi direkt olarak matbaaya yönlendirmeye zorlayan bazı reklamcılardır. Ülkemiz ekonomik problemleri aşabilmiş değildir. O yüzden insanlar işini en ucuz yapabilecek yer aramaktadır. Yüzlerce reklamcı var. Birisi aynı işe 10 lira diyor...
güzel çok hoşuma gitti. Teşekkür ederim sait bey. Zamanın hastalığı bunlar. Artık sadece kitaplarda yazılır ve hikaye şeklinde anlatılır oldu. Ama maalesef uygulamaya gelince biz aynısı yapıyoruz.
teşekkürler aykut bey güzel özetlemişsiniz. Yalnız koyu Osmanlıca'yı ağır dil Osmanlıcası şeklinde de açıklayabiliriz sanırım. Osmanlıca ve Osmanlı hatasız değildi ama bir çadırdan başlayıp dünyanın bir çok yerine söz geçirek seviyeye ulaşmak kolay değil. Osmanlı 20 milyon km kareye ulaşmıştır...
Bu kelimelerin Osmanlıca karşılıklarının bunlar olmadığını ben de biliyorum sait bey. Ancak yeni yetişen nesil bunları bilmiyor. Belki sizin bu eğlenceniz onlar üzerinde etkisi olmayabilir ama ya olursa...
Madem geçmişinizi tanıyor ve seviyorsunuz buna sevindim. O zaman geçmişini öven...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.