Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

^^Sergio Aquero Signature Çalışması

Futbolcunun göğüs kısmındaki şeritler dalgalı duruyor. Bana mı öyle geliyor yoksa. Ayrıca isminizi sağ tarafa yazarsanız iyi olur. Genelde sağ tarafta olur. İnsanın gözü tasarımlarda ilk önce sağa kayar. Tebrikler fena değil.
  2. Süleyman Köklü

Bir yenilikte Macintosh'tan

vayy be . böyle bir bilg. olsun isterdim. Klavye'ye bir bakarmısınız ne kadar zarif ve ince. AYrıca sunum şekli de insanı cezbediyor. Paylaşım için teşekkürler..
  3. Süleyman Köklü

asma tavan resim istek

merhaba elimde istediğinz resim yok ama size bir link vereceğim inş. aradığınızı orada bulabilirsiniz. indirmek için üye değilseniz üye olmanız gerekiyor. http://www.sxc.hu/browse.phtml?f=search&txt=ceiling+&w=1&x=0&y=0
  4. Süleyman Köklü

Beşiktaş takımı için yaptığım bir çalışmam

öncelikle ben bir beşiktaşlı olarak bu çalışmayı beğenmedim. Birincisi Beşiktaş yazısının gölgesi çok abartılı olmuş. Siyah beyaz yazısının fontu iyi durmamış. Benim bildiğim yapan kişinin ismi (nick'i) çok küçük yazılır. Ayrıca bir orantı yok çalışmada. Objeler dağınık kullanılmış...
  5. Süleyman Köklü

Selamlar...

Aramıza hoşgeldin. Tecrübelerinden faydalanmak isteriz. Forum kurallarını ihmal etmeyelim.
  6. Süleyman Köklü

iki kartvizit calismasi

2.çalışmandaki (sağdaki) telefon fontunu değiştirirsen fena değil. Bir de oradaki obje neyi ifade ediyor onu bilemem tabii.
  7. Süleyman Köklü

Yeni Nesil Oyun Konsolu Game Console Çıktı...

1. tasarımda Game Console yazan kısmın altındaki yazıların fontunu değiştir derim. Okunmuyor. 1.çalışman güzel olmuş. 2.Çalışmada iki yazı alanı var ve ikisinde de yansıma var iyi durmuyor. Birini kaldır istersen. birde tescil işareti bozulmuş. 2. çalışmaya üstteki markaları alt kısma...
  8. Süleyman Köklü

Dj dizüstü

Tokyoda 1.000 ise bize gelene kadar 2.000 olur. Vergi meselesini bir türlü aşamadık. Aşırı vergiledirilmiş başta akaryakıt olmak üzere çeşitli teknolojik imkanlardan yararlanamıyoruz. Ama iyi tasarlamışlar..
  9. Süleyman Köklü

MyPod Silver Series Çıktı :)

böyle daha iyi. Mypod'un başka rengi yok mu hep beyaz mı? Objeleri fazla kenarlara yaklaştırmasan iyi olur.
  10. Süleyman Köklü

Freehand'de çalışma yaparken rahat çalışma tekniği

@ayse68ceyz Sitemizde Freehand için yeterince bilgi var ama takıldığınız konular olursa yine sorabilirsiniz. Yardımcı oluruz.
  11. Süleyman Köklü

A4 Broşür

keşke biraz daha büyük yükleseydin Alttaki şeritler çok kalabalık ve göz yoruyor. Arka sayfa fena değil ama ön sayfa için aynı şeyi söyleyemeceğim. Bunun iç sayfaları nerde? Tek kırım galiba bu? Ön kısma firmanın en çok yaptığı işin resmini koyup, diğer resimleride küçük küçük koyabilirdin. Bir...
  12. Süleyman Köklü

kartvizit örnekleri

güzel paylaşım. Örnek alıcak çalışmalar var içerisinde..
  13. Süleyman Köklü

MyPod Silver Series Çıktı :)

çok fazla yansıma kullanmışsınız. Zaten 3 tane obje var üçünde de yansıma iyi durmamış. Zemin konusunda Arzu hanım haklı. Elinize sağlık.
  14. Süleyman Köklü

Teröre Lanet Kampanyası...

Emine hanım paylaşım güzel olmuş. Kimin bu şiir belirtirseniz iyi olur.. Siz misiniz yoksa.
  15. Süleyman Köklü

Bu site için Rank Çalışmam

değişik bi şey yapabilirdiniz. Font seçimi iyi olmamış.
  16. Süleyman Köklü

Şiir Kitabıma, Kapak Çalışmaö

Dostum neresinden başlasam bilmiyorum. 1) Bu sırt payı çok kalın. Ansiklopedi gibi olmuş. Ayrıca font ve büyüklüğü abartılı. 2) Arka kapak yazı fontu ve büyüklüğü çok kaba. 3) Yazılar kesime çok yakın 4) Taşma vermemişsin. 5) Kapak konusu gereği düşünmüşsün ama çok iç karartıcı Genel olarak...
  17. Süleyman Köklü

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez!

Biraz aceleye gelmiş bir çalışma. Bayrak çok parlamış ve büyük olmuş. Ama milli bir heyacan ve içerik olarak tamamen güzel bilgiler var. Eline sağlık
  18. Süleyman Köklü

Kağıt boyutları:

arkadaşlar bu kağıt ebadları hakkında sitemizde daha önce bilgi verildi. arama yaparsanız bulabilirsiniz. Bir de güncellemeden şu an neler kullanılıyor hiç araştırmadan her hangi biyerden koplayıp buraya koymayalım. Buraya verilen bilgiler güvenilir, güncel, ve en sade bilgiler olmalı. Sitenin...
  19. Süleyman Köklü

ben yeniyim galiba :)

pelin hanım hoşgeldiniz. Eminim forum kuralları çerçevesinde çok faydalı paylaşımlara imza atacağız birlikte. Hoşgeldin..
  20. Süleyman Köklü

MAC QUARK - Link Yardımı..

anlatmak istediğini tam anlamadım ama senin dediğin şekilde benim başıma bir iş gelmedi. Eğer detaylı bilgi istersen özelden veya MSN adresinden yardımcı olabilirim. Bir de bazen Quark dosyasında olabiliyor bu tür hatalar. Başka bir Quark sayfası aç aynı ebadlarda orda dene. bakalım aynısı...
Yukarı Alt