4. Silverline Ankastre Ürünler; genç yeteneklerin tasarım dünyasına kazandırılması, ilgili alanlarda eğitim gören gençlerin yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve mutfak tasarımına yeni bir soluk getirmek amacıyla 2009 Silverline "Mutfak Tasarım" yarışmasını düzenliyor.
Yaklaşık 20 m2lik alanda...
Eset, Avrupa'daki bilgisayarlarda hızla yayılan, ''Bredolab Trojan'' adlı truva atı/virüs'e karşı uyardı
Eset'ten yapılan yazılı açıklamada, bu yeni virüsün, Taşınabilir Belge Biçimi (PDF) ya da SWF dosyaları (flash animasyonlar) aracılığı ile kişisel bilgisayarların içine sızabildiği...
Symbian işletim sistemi kullanan bir cebiniz varsa, bu haber sizin için çok önemli olabilir...
NetQuin Technology enstitüsünün araştırmacılarına göre Transmitter.C isimli cep telefonu virüsünün değişime uğramış bir sürümü ortalıkta dolaşıyor...
Sayın üyemiz ,
Forum kuralları kapsamında site içinde tamamı büyük harflerle metin girişi bağırmak anlamına gelmekte, tamamı Büyük, kalın yada renkli yazılar, Sitenin genel görünümünü bozmaktadır. Bu nedenle Kullanılması yasaktır.
Lütfen forum kurallarına uygun konular açınız.
Dijital bilgi hırsızlığı sınır tanımıyor: Şimdi de siber korsanlar elektrik hatlarından bilgi çalıyor.
İnternetten önce yerel ağın icadı ile başlayan dijital bilgi hırsızlığı, yeni bir yöntemle bambaşka bir mecraya geçiyor. Bilgisayar...
@fd234
oluşturduğunuz programda illa ki bir kod editörü vardır diye düşünüyorum. Varsa bir önceki mesajımda yer alan meta tag ını yerleştirin. Yoksa eğer oluşturduğunuz html sayfasını sağ tıklayıp birlikte aç deyip not defterinde açın ve ilgili kodu ordan ekleyin. Sorununuz düzelecektir diye...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.