Sabit telefonda şehirlerarası aramalardan önce kullanılan alan kodları değişecek. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu mevcut kodlara her ilin koduna +1 rakamı ekleyerek 82 yeni kod oluşturdu.
Sabit telefonda şehirlerarası aramalardan önce kullanılan alan kodları değişecek. Bilgi...
Sayın Bmd ,
Sizin yerinize ben resimleri görsel olarak ekledim. Resim eklerken panel üzerindeki "Grafik Ekle" butonuna basıp linki kopyalarsanız görsel olarak gözükecektir.
Enis Bey ,
Konunuz uygun kategoriye taşınmıştır.
Bilgisayarınızın özelliklerini yükselttiğiniz halde yeterli performans alamadığınızı söylüyorsunuz. İlk sormak istediğim RAM. Eskiden 1 GB imiş + gb yapmışsınız. Ram leriniz hepside aynı özellik ve mhz demidir. Ayrıca 1+1+1+1 şeklindemi taktınız...
MSN Messenger'da bir devrin sonu: Çok kullanılan Messenger hizmeti tarih oldu, yerini Hotmail aldı.
Windows Live Messenger'ın kurulum gerektirmeden, internet tarayıcı üzerinden çalışan sürümü MSN Web Messenger artık yok. Bunun yerini uzun...
başvurularda 2009 yılı ÖSYS sınavından herhangi bir puan türünden en az 185 taban puan alma şartı aranacak diye biliyorum. Aksi takdirde yetenek sınavına giremiyosun
Güzel bir gün olacağından eminim. Elifinde dediği gibi bol bol resim çektirin. :D
Bende katılmayı isterdim ama şartlar belli :(
Bu ay ortasında yada sonuna doğru izine ayrılmayı düşünüyordum. İlk durağım İstanbul olacaktı. Keşke ozamanlara denk gelseydi de katılabilseydim.
Neyse ; sağlık...
İbrahim Bey
Erkin Bey'in vermiş olduğu template linklerinden faydalanabilirsiniz. Paylaşmış olduğumuz templatelerin büyük çoğunluğu sadece html dosyalarından oluşmuyor. Dosyaların içierisinde template in psd halleride oluyor. İsterseniz siz netten yada templatemonster dan bir template beğenin...
Paylaşım için teşekkürler Yaşar Bey. Benim aktif olarak kullandığım kısayollar bunlar. Aklıma gelenleride ben ekleyim.:D
control : Denetim masasını açar.
inetmgr : İnternet Information Services ( IIS i açar)
mstsc : Uzak masaüstü bağlantı penceresini açar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.