Arama sonuçları

1. Abdullah Şahin

81 ilin de telefon kodu değişiyor

Sabit telefonda şehirlerarası aramalardan önce kullanılan alan kodları değişecek. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu mevcut kodlara her ilin koduna +1 rakamı ekleyerek 82 yeni kod oluşturdu. Sabit telefonda şehirlerarası aramalardan önce kullanılan alan kodları değişecek. Bilgi...
  2. Abdullah Şahin

manipülasyon

Sayın Bmd , Sizin yerinize ben resimleri görsel olarak ekledim. Resim eklerken panel üzerindeki "Grafik Ekle" butonuna basıp linki kopyalarsanız görsel olarak gözükecektir.
  3. Abdullah Şahin

Konu : Grafik Tasarım için bilgisayar özellikleri

Enis Bey , Konunuz uygun kategoriye taşınmıştır. Bilgisayarınızın özelliklerini yükselttiğiniz halde yeterli performans alamadığınızı söylüyorsunuz. İlk sormak istediğim RAM. Eskiden 1 GB imiş + gb yapmışsınız. Ram leriniz hepside aynı özellik ve mhz demidir. Ayrıca 1+1+1+1 şeklindemi taktınız...
  4. Abdullah Şahin

Messenger tarih oldu!

MSN Messenger'da bir devrin sonu: Çok kullanılan Messenger hizmeti tarih oldu, yerini Hotmail aldı. Windows Live Messenger'ın kurulum gerektirmeden, internet tarayıcı üzerinden çalışan sürümü MSN Web Messenger artık yok. Bunun yerini uzun...
  5. Abdullah Şahin

Lider Paylaşım

Yakında düzenleyeceğimiz 2. Ankara Üyeler Buluşmasında sizide aramızda görmek isteriz.
  6. Abdullah Şahin

merhaba

Ailemize hoşgeldiniz.Umarım kalıcı ve aktif olursunuz.
  7. Abdullah Şahin

"Beyazın Asaleti" Adlı MAX+Vray+PS Çalışmam.

Yine döktürmüşsün Hakan. Eline ve emeğine sağlık.
  8. Abdullah Şahin

99 Adet Flash Banner, Menü, Fotoğraf Galerisi (Çok kaliteliler)

Link yenilenmiştir ve çalışır durumdadır.
  9. Abdullah Şahin

Site İçin ( Kartvizit Gibi ) Üye Kartı Çalışması Yapacağım.Önerileriniz,Örnekleriniz?

Sizin yerinize ben resimleri düzenledim. Yalnız örnek kartın ön yüzü yazan linki tekrar koyarmısınız. Ön ile arka yüzün linkleri aynı
  10. Abdullah Şahin

3. İstanbul Grafikerler buluşması

Orta Karadenizli (TOKAT) biri olarak gelmeye çalışırım. Yönetim adına forumu temsilen yanınızda olmayı isterim :D
  11. Abdullah Şahin

SDÜ GSF | Grafik tasarım

başvurularda 2009 yılı ÖSYS sınavından herhangi bir puan türünden en az 185 taban puan alma şartı aranacak diye biliyorum. Aksi takdirde yetenek sınavına giremiyosun
  12. Abdullah Şahin

3. İstanbul Grafikerler buluşması

Güzel bir gün olacağından eminim. Elifinde dediği gibi bol bol resim çektirin. :D Bende katılmayı isterdim ama şartlar belli :( Bu ay ortasında yada sonuna doğru izine ayrılmayı düşünüyordum. İlk durağım İstanbul olacaktı. Keşke ozamanlara denk gelseydi de katılabilseydim. Neyse ; sağlık...
  13. Abdullah Şahin

psd templatesi olan var mı?

İbrahim Bey Erkin Bey'in vermiş olduğu template linklerinden faydalanabilirsiniz. Paylaşmış olduğumuz templatelerin büyük çoğunluğu sadece html dosyalarından oluşmuyor. Dosyaların içierisinde template in psd halleride oluyor. İsterseniz siz netten yada templatemonster dan bir template beğenin...
  14. Abdullah Şahin

hologram baskı tekniği ile yapılmış olan bir çalışma

Sayın Üyemiz Lütfen konunuzu uygun kategoriye açınız. Daha hızlı cevap almanız açısından konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.
  15. Abdullah Şahin

Başlat > Çalıştır Komutları

Paylaşım için teşekkürler Yaşar Bey. Benim aktif olarak kullandığım kısayollar bunlar. Aklıma gelenleride ben ekleyim.:D control : Denetim masasını açar. inetmgr : İnternet Information Services ( IIS i açar) mstsc : Uzak masaüstü bağlantı penceresini açar.
  16. Abdullah Şahin

Klavyede süper kısa yollar

TEşekkürler Yaşar Bey.
  17. Abdullah Şahin

Internet Explorer Kısayolları

Herkesin bilmesi gereken kısa yollar bunlar. Paylaşım için teşekkürler Yaşar Bey.
  18. Abdullah Şahin

POLATER,Mehmet | Sun Life Resort Hotel Logo Çalışması Sunumu

Elinize ve emeğinize sağlık. Güzel bir çalışma olmuş.
  19. Abdullah Şahin

MS - DOS Komutları

Paylaşım için teşekkürler Yaşar Bey. Zamanında hayatımızın vazgeçilmeziydi bu komutlar :D Gerçi arada da lazım olmuyor değil :D
  20. Abdullah Şahin

Merhaba..

Merhabalar. Ailemize hoşgeldiniz. Umarım kalıcı ve aktif olursunuz.
Yukarı Alt