Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Flash banner istek

enver bey mesaj içeriğinde web adresi yayınlamayınız lütfen. ayrıca avatarınızın forum kurallarına aykırı olması nedeni ile tekrar düzenlemenizi rica ederim. saygılar....
  2. Emine Şahin

Pick tool

derhal klavyenizin değişmesi gerek sanırım. :)
  3. Emine Şahin

tool menüsü sorunu

@Atakan Garanlı sorununuz çözüldü mü? daha açıklayıcı yazarsanız konuyu takip eden arkadaşlarda öğrenmiş olurlar. saygılar...
  4. Emine Şahin

Cicek Desenleri

teşekkürler turan bey. paylaşımlarınıza bir ön izleme koyarsanız indiren arkadaşlar öncesinde ne indirdiklerini görebilirler. saygılar...
  5. Emine Şahin

Yaka Ve Yan desen

teşekkürler turan bey. paylaşımlarınıza bir ön izleme koyarsanız indiren arkadaşlar öncesinde ne indirdiklerini görebilirler. saygılar...
  6. Emine Şahin

İlk Öğretim 3. Sınıf Mantık Sorusu Gelde Çöz Çözebilirsen ?

@figen elçi 3'e bölersek yanlış hesap çıkmaz mı? Mert= x, Levent= 2x, Bülent= 4x, Toplamda= 7x, 7x= 21 ise x= 3 Burdan Mert 3 balık Levent 6 balık Bülent ise 12 balık tutmuştur. :D:D:D
  7. Emine Şahin

@Burak Hüseyin bülentin oğlunun adı, adı geçen levent'se hesap iyice karışır :D eldeki verilerle hareket etmek gerek. yani konuda 3 kişi vardemek. geriside formüle kalmış... :)
  8. Emine Şahin

bülentin oğlunun adı ne? :D:D:D
  9. Emine Şahin

Robot Resim Çizmek İçin..

çok güzelmiş. iyi vakit geçirilebilir :D
  10. Emine Şahin

Yazıların Aralığı Nasıl Açılır (Resimli Eğitim)

teşekkürler sedat bey. çok uzun metinlerde çok işe yarar. derslerinizin devamını dilerim...
  11. Emine Şahin

Corel Draw 12 Görsel Eğitim Seti 2 CD

@PİNARKİZİLTAS sorun nedir?
  12. Emine Şahin

ilk logo çalışmam

logoda asla efekt kullanmayınız. zaten efektinizde çok abartılı olmuş. mausa gelince emanet gibi durmuş. logo ile bir bütünlüğü yakalayamamışsınız. ve çok renkli olmuş.
  13. Emine Şahin

sebzelerle ilgili aklınıza ne gelirse var

teşekkürler. emeğinize sağlık...
  14. Emine Şahin

Türk İcatları

@Abdullah Şahin pes yani bu kadar olurdu... :D:D:D
  15. Emine Şahin

merhaba

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim...
  16. Emine Şahin

İnsert Çalışmaları İçin Market Fotoğrafları

linkler yenilenmiştir. bilginize...
  17. Emine Şahin

Film Afişi (4)

filmin jön'üne biraz daha hareket kazandırmalısınız. efektler yardımyla fona uyum sağlanmalıydı. çok durağan kalmış. bunun dışında çok başarılı. emeğinize sağlık...
  18. Emine Şahin

kürk, kürkler, PSD hazır dekübe edilmiş

@hakan yakın bizzat tarafımdan upload edilmiştir. dikkat ederseniz "LAYERLERİ KONTROL EDİN" ibaresi var. dosya boş değildir. layerlerin kapalı gözlerini açarsanız görürsünüz...
Yukarı Alt