Arama sonuçları

1. sebograph

250 Photoshop Plug-ins

photoshop kullanmıyorum ama arşivime alıcam:) teşekkürler bu çok değerli paylaşımın için
  2. sebograph

Bikini Etiketi Çalışma... Yorumlarsanız sevinirim.

tasarımlarınız gayet şık olmuş zemin için benim aklıma nerden geldi bilmiyorum ama cmyk siyah zemin üzerine transparan çiçek vektörlü bi zemin çok hoş olurdu diye düündüm ayrıca etiketin arka yüzündeki MADE IN TURKİYE ve onun hemen üstündeki turkey logosu biraz çelişmiş gibi geldi bana doğrusu...
  3. sebograph

Bilboard Tasarımım.

problemde orda zaten hem güzel olsun derler hemde böle böle olucak derler sanırım beğenmediğimiz yerler onların istediği yerler çıkıyo hep neyse yola devam
  4. sebograph

Bilboard Tasarımım.

hayırlı olsun dostum şehirler arası çalışmaya başlamışsın güzel olmuş ellerine sağlık dersane yazısının kaybolduğu fikrine katılıyorum başarılarının devamını dilerim
  5. sebograph

Su Resimleri (çeşmede damacanada gölde v.b)

teşekkürler paylaşımlarınızın devamını bekleriz
  6. sebograph

coreldraw da hizalama ve algin distrubite

@emine_x4 text hizalama derken birbirinden bağımsız textleri kastetmiştim herhangi bir paragraf içinde değil örneğin bir kartvizit yada broşür vs.. hazırlıyorsunuz ve alt alta veya yanyana çapraz hernasıl olursa bunları sıralamanız gerekiyo ve bu yöntem bu işi yapabilmek için benim bildiğim en...
  7. sebograph

tasarımıma yorum yapar mısınız?

lütfen konu açarken başlıkları daha özenli seçelim konunuzu inceleyen arkadaşlar mutlaka yorumlarınıda yapacaktır
  8. sebograph

merhabam var herkese...

hoşgeldiniz
  9. sebograph

coreldraw da hizalama ve algin distrubite

corelde nesnelerimizi hizalamak için kısa yollarımız ve birde corelim içinde bulunan distrubite macromuz vardır bu dersimizde bunları tanıyalım arange > algin and disrubite > algin lefl (L) ilk seçtiğimiz objeyi ikinci objeye soldan hizalar arange > algin and disrubite > algin giht (R) ilk...
  10. sebograph

Corel X4 Görsel Sesli Anlatım

igilizce bilmeyenlerinde işine yarar sonuçta görsel bi anlatım teşekkürler
  11. sebograph

coreldraw da resim içerisine yazı yazma

çalışmalarınızda faydalı olucağım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar
  12. sebograph

Corel Draw da yansıtma..

@Designer_S bilginin yararsızı olurmu hiç teşekkürler paylaşımın için ayrıca paylaşımlarınızın devamınıda dilerim
  13. sebograph

Cehennemin Kapısı

@oOoOoOoOoO mağara ancak içinde doğal gaz yerine başka gazlar çıkmış sanırım
  14. sebograph

Resimdeki Güzel Kızı Görebiliyormusunuz

çok şirinmiş yaw :D
  15. sebograph

3 Saniyede Bulabilecekmisiniz

2 saniye civarı
  16. sebograph

3 adam

gerçekten çok güldüm ya :D:D
  17. sebograph

Elmayı küp şekline getirmek ( resimli anlatım )

çok güzel fikir yaa hemen sıvadım kolları bende yaptım ama corel photopaintte :D
  18. sebograph

rusya, çin, arap, roman ve daha bir çok font hepsi bu pakette

tamda arşiv diskim çökmüşken bu negizel bi paylaşım böle teşekkür ederim arkadaşım +1
  19. sebograph

Slm Ben Geldim Yeni Katıldım Aranıza

hoş geldin aramıza :)
  20. sebograph

Zarf Örnekleri EPS

teşekkürler faydalı bi paylaşım
Yukarı Alt