tasarımlarınız gayet şık olmuş zemin için benim aklıma nerden geldi bilmiyorum ama cmyk siyah zemin üzerine transparan çiçek vektörlü bi zemin çok hoş olurdu diye düündüm ayrıca etiketin arka yüzündeki MADE IN TURKİYE ve onun hemen üstündeki turkey logosu biraz çelişmiş gibi geldi bana doğrusu...
problemde orda zaten hem güzel olsun derler hemde böle böle olucak derler sanırım beğenmediğimiz yerler onların istediği yerler çıkıyo hep neyse yola devam
hayırlı olsun dostum şehirler arası çalışmaya başlamışsın güzel olmuş ellerine sağlık dersane yazısının kaybolduğu fikrine katılıyorum başarılarının devamını dilerim
@emine_x4
text hizalama derken birbirinden bağımsız textleri kastetmiştim herhangi bir paragraf içinde değil örneğin bir kartvizit yada broşür vs.. hazırlıyorsunuz ve alt alta veya yanyana çapraz hernasıl olursa bunları sıralamanız gerekiyo ve bu yöntem bu işi yapabilmek için benim bildiğim en...
corelde nesnelerimizi hizalamak için kısa yollarımız ve birde corelim içinde bulunan distrubite macromuz vardır bu dersimizde bunları tanıyalım
arange > algin and disrubite > algin lefl (L) ilk seçtiğimiz objeyi ikinci objeye soldan hizalar
arange > algin and disrubite > algin giht (R) ilk...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.