Çalışma fena durmuyor fakat ben bakınca harikalar diyarını alttaki vapurun bulunduğu iskelede zannettim. Vapur ve iskele kısmı orada ne anlam ifade ediyor? Ulaşım vapurla mı yapılacak? Alt kısmı tamamen kaldırıp deneseniz nasıl duruyor bakalım. Ayrıca kahramanların mı yoksa sahilin mi reklamı...
Bu afiş çalışmasıyla ilgili elinizde hiç envanter yok mu? Foto, çizim, kullanılacak yazılar vs. Eğer varsa siz bunlardan kendinize göre bir çalışma yapın ve ekleyin biz de yorumlarımızla çalışmayı olgunlaştıralım. Olmayan bir çalışma için fikir vermek zor.
merhaba arkadaşlar
indesign da bütün metnin içerisinde sadece bold olanları nasıl seçeceğim? Bütün bold olanları bir anda seçip başka yere kopyalayacağım. Bilen arkadaşlar acil olarak cevaplarsa sevinirim.
Belediye logosu denilince akla ilk olarak o beldeye ait en önemli objeler gelir ve mümkün olduğu kadar onlar logoya yerleştirilmeye çalışılır. Logoyu seçenlerde kim fazla objeyi iyi yerleştirmişse onu seçiyorlar genelde. Belediyeler her alanda işlerini baskıya verdikleri için (renkli-renksiz)...
Kerim Bey'e katılıyorum renk seçimini biraz daha gözden geçirin. Silah ve av işi olduğu için biraz ağır tonlarda olabilir. "t" harfini tüfek şekline dönüştürerek bir alternatif yapabilirsiniz. Saygılar...
Öncelikle isim düzgün yazılmalıydı. Grafilerker.org değil GRAFİKERLER.ORG... Üzerinde biraz daha çalışılması gerekir diye düşünüyorum. Gri tonlar haricinde başka renk denemeleri de yapılabilir.
Üzerinde uğraşılmış, emek verilmiş ve ortaya bu çalışmalar çıkmış. Ben fazla renk kullanılan, efektler verilmiş, karışık gibi duran çalışmaları pek sevemedim yıllardır. Bunların içinden bir tanesi de daha sade kurumsal tipli bir çalışma olabilirdi. Bazı denemelerde adres kendine yer aramış. Logo...
Logo ve uygulamaları gayet güzel ve paylaşım ders niteliğinde olmuş teşekkürler. Amblemde yola çıkılan temel nokta ne idi? O bölgeye ve kuruma ait birşeyleri mi simgeliyor? Amblemi merak ettim açıkçası?
Öncelikle bu ne tür bir takvim? (masa, piramid, duvar vs.) İkincisi takvim ve görselden çok çerçeve ön planda ayrıca renklerin kullanımı biraz daha düşünülmeli. Eğer masa takvimi ise görseli sola ama tam olarak veya önemli bir kısmını kadraja alarak koyarak takvimide sağa okunur bir şekilde...
5 ay ücretsiz çalışıp 6. ayda 300 tl. ücrete tabi olması ancak bir stajerlik durumudur. Orası bir ajanstan çok internet cafe gibi geldi bana. Kendinize güveniyorsanız başka alternatifleri deneyin...
Birbirine benzer sorular ama net bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen...
1) PDF'te çalışmanın veya fotoların RGB, CMYK olduğunu nereden anlarız?
2) PDF'te RGB bir çalışmayı CMYK'ya nasıl çeviririz?
3) PDF'te çalışmanın içinde bir tane de olsa RGB varsa nereden tespit ederiz?
4) PDF'te...
Arkadaşım, ben Erbaa Ortaokulunda okudum. Hemen yanınızdaki okulda. Size yardımcı olabilirim bu konuda. Çalışmanızın biraz toparlanması gerekir. Şeritler çok kalın ve mavi renk çok ağır olmuş. Biraz daha üzerinde çalışılması gerekir. Saygılar...
Birbirinden akılcı ve güzel tasarımlar. Örnek alınacak çok yönü var. Ulusal bir gazetede yayınlanmış olması da ayrı bir önem. Başarılar diliyorum. Teşekkürler paylaşım için...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.