Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Amatör Emlakçı Logolarım

Çalışmalarınız biraz düzenlenmeye ihtiyacı var. Zamanla daha iyi olacaktır eminim. Ancak logo yaparken photoshop değil de bir vektörel (freehand, corel, illustrator) program kullanırsanız daha güzel olur. İstediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz bu programlarda. Photoshop daha ziyade resim...
  2. Süleyman Köklü

Abc matik logosu

http://www.grafiport.com/logo_detay.php?logo_id=2401&kelime=abc Yukarıdaki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz. PDF formatında ama baskıda kullanılabilir. Kolay gelsin
  3. Süleyman Köklü

emirgan2

Fazla sade olmuş çalışmanız. Birşeyler daha katmalısınız. Ayrıca logo çalışması tabelaya uygulanırken farklılıklar olmuş. Logo nasılsa tüm uygulandığı yerlerde aynı olmalı. Başarılar...
  4. Süleyman Köklü

İpini koparan siyasetçi olmuş

Noktasına, virgülüne kadar katıldığım bir yazı kaleme almışsınız. Siyaset, gerçekten hastalık olmuş bizim milletimiz için. Normal zamanda konuşmalarımız bir yana özellikle seçim zamanlarındaki heyecan, kavga hatta ölüm ve yaralanmalara kadar giden olaylar sanırım bizim ülkemize has durumlardır...
  5. Süleyman Köklü

yeni yaptığım kartvizitlerden birkaçı

"Pamukeller" kartviziti çok orjinal olmuş. Çok sade, çok anlaşılır. En sevdiğim kart tipidir. Diğer çalışmalarınız da güzel. Kolay gelsin...
  6. Süleyman Köklü

Perdemizde Türk Bayrağı Yapalım

Çok güzel bir ders gerçekten teşekkürler...
  7. Süleyman Köklü

Pürüzsüz Bir Cilde ne dersiniz? Buyrun içeri :)

Herkesin rahatlıkla uygulayabilceği bir ders. Teşekkürler paylaşım için...
  8. Süleyman Köklü

ücretsiz video indirme programı( http://www.surdb.com/ )

Pogramı indirdim ancak bu program PC kullananlar için. Bize MAC kullananlara yaramıyor. Teşekkürler paylaşımınız için..
  9. Süleyman Köklü

meyva suyu ambalaj tasarımımmm

Portfolyo bölümününde de görünmüyor. Kontrol ederseniz yorumlayabiliriz.
  10. Süleyman Köklü

2. resim

Genel olarak güzel. Kollar eşit değil gibi duruyor burdan biri uzun biri kısa gibi. Çizim olmasına rağmen net değil sanırım jpeg yaparken kalite düştü. Kolay gelsin...
  11. Süleyman Köklü

Emirgan Memba Suları-1/Ahmet ALTUN

Çalışmanız güzel olmuş. Ancak sarı rengi ne amaçla kullandınız yorumlayamadım. Başarılar...
  12. Süleyman Köklü

MAC update?

Yukarıda bahsi geçen konu hakkında bilgisi olan arkadaş yok mu?
  13. Süleyman Köklü

MAC update?

Merhabalar; Ben MAC OS X 10.4.11 kullanıyorum bu sürümü 10.5 ve üzerine çıkarmak istiyorum. Apple'da update'ler var ama benim makinem kabul etmiyor. Duyduğum kadarı ile 4'ten 5'e geçerken başka bir işlem gerekiyormuş. Bu konuda bilgisi olan ve yardım edebilecek arkadaş var mı? Şimdiden...
  14. Süleyman Köklü

EMİRGAN MEMBA SULARI ÇALIŞMASI ...::Halim742::....

Logodaki dağ biraz daha yatay olabilirdi çok sivri gibi duruyor. Ayrıca uygulamada damacanaların altındaki siyahlığı alırsanız iyi olur. Genel görünüm güzel. Başarılar...
  15. Süleyman Köklü

Katalog/Keresteci /İç Sayfalar

Sedat Gül işi olmuş...Tebrikler...
  16. Süleyman Köklü

Tişört tasarımım

Vektör ve mesaj çok güzel uymuş ancak arka plandaki şehiri pek anlayamadım. Çünkü korunmaya muhtaç çocuk sadece mega kentlerde olmayabilir zira bir köyde de korunmaya muhtaç çocuk vardır. Genel görünümü güzel olmuş. Elinize sağlık...
  17. Süleyman Köklü

amblem / büşra giritoğlu 4

Güzel görünüyor ama çok bilinen birşey olmuş.
  18. Süleyman Köklü

Special çikolata kutusu

Logonun arkasındaki geçiş biraz göze batıyor ayrıca geçişte ayrı bir ton daha ortaya çıkmış. Onun dışında Bahattin'inin dediği gibi "K" gereksiz gibi duruyor. Elinize sağlık genel görünüm güzel...
  19. Süleyman Köklü

Asansör Kataloğu

Ayrıntılar pek belli olmuyor ama renk uyumu ve yerleştirme güzel olmuş. Tebrikler...
  20. Süleyman Köklü

Maserati - Vektörel

Gayet güzel olmuş elinize sağlık...
Yukarı Alt