Çalışmalarınız biraz düzenlenmeye ihtiyacı var. Zamanla daha iyi olacaktır eminim. Ancak logo yaparken photoshop değil de bir vektörel (freehand, corel, illustrator) program kullanırsanız daha güzel olur. İstediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz bu programlarda. Photoshop daha ziyade resim...
http://www.grafiport.com/logo_detay.php?logo_id=2401&kelime=abc
Yukarıdaki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz. PDF formatında ama baskıda kullanılabilir.
Kolay gelsin
Fazla sade olmuş çalışmanız. Birşeyler daha katmalısınız. Ayrıca logo çalışması tabelaya uygulanırken farklılıklar olmuş. Logo nasılsa tüm uygulandığı yerlerde aynı olmalı.
Başarılar...
Noktasına, virgülüne kadar katıldığım bir yazı kaleme almışsınız. Siyaset, gerçekten hastalık olmuş bizim milletimiz için. Normal zamanda konuşmalarımız bir yana özellikle seçim zamanlarındaki heyecan, kavga hatta ölüm ve yaralanmalara kadar giden olaylar sanırım bizim ülkemize has durumlardır...
Genel olarak güzel. Kollar eşit değil gibi duruyor burdan biri uzun biri kısa gibi. Çizim olmasına rağmen net değil sanırım jpeg yaparken kalite düştü.
Kolay gelsin...
Merhabalar;
Ben MAC OS X 10.4.11 kullanıyorum bu sürümü 10.5 ve üzerine çıkarmak istiyorum. Apple'da update'ler var ama benim makinem kabul etmiyor. Duyduğum kadarı ile 4'ten 5'e geçerken başka bir işlem gerekiyormuş.
Bu konuda bilgisi olan ve yardım edebilecek arkadaş var mı?
Şimdiden...
Logodaki dağ biraz daha yatay olabilirdi çok sivri gibi duruyor. Ayrıca uygulamada damacanaların altındaki siyahlığı alırsanız iyi olur. Genel görünüm güzel. Başarılar...
Vektör ve mesaj çok güzel uymuş ancak arka plandaki şehiri pek anlayamadım. Çünkü korunmaya muhtaç çocuk sadece mega kentlerde olmayabilir zira bir köyde de korunmaya muhtaç çocuk vardır.
Genel görünümü güzel olmuş. Elinize sağlık...
Logonun arkasındaki geçiş biraz göze batıyor ayrıca geçişte ayrı bir ton daha ortaya çıkmış. Onun dışında Bahattin'inin dediği gibi "K" gereksiz gibi duruyor. Elinize sağlık genel görünüm güzel...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.