Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Dergi , Menü, Ve Resim Çalışmalarım..

Hızlı öğreniyor gibisin inş. böyle devam eder. Çaalışmaların ilk aşamada fena değil ama bu işi yapacaksan bol bol profesyonel dergi vb. çalışmaları incele. Her koyduğun objeyi neden oraya koyduğunu bilmeli ve sorulduğunda tatmin edici cevaplamalısın. Ayrıca bu işi yapacaksan mutlaka eğitimini...
  2. Süleyman Köklü

Herkes Kendi Tuttuğu Takımı Kullansın !

Bizim formamız pek renkli değil ama :) projeye destek...
  3. Süleyman Köklü

4600 Tane Birbirinden Güzel Yazı Fontları

Teşekkürler paylaşım için. İndiriyorum bakalım neler var içinde...
  4. Süleyman Köklü

yeni yapacağım katalog için örnek sayfa

Genel olarak güzel bir çalışma olmuş. Sadece sabunluk yazısı ile resmini yer değiştir bence diğerleri ile bütünlük sağlaması açısından. Dekupeler genel olarak başarılı ancak küçük ayrıntıları atlamışsın bazılarında sırıtıyor. Kolay gelsin.
  5. Süleyman Köklü

Kongre Broşürü

Sedat Bey; O zaman bundan sonraki paylaşımlarınıza bu çalışma onay almış ve baskıya gitmiştir o yüzden lütfen eleştiri yapmayınız diye bir not düşerek insanların emek verilip onaylanmış bir çalışma üzerinde yorum yapmalarını engellemiş oluruz. Doğal olarak buraya eklenen her çalışmaya insanlar...
  6. Süleyman Köklü

Kongre Broşürü

Sedat bey, doğal olarak kendinizi savunuyorsunuz ama burada sizin çalışmanız hakkında yorum yapılması (hoşunuza gitmese bile) gayet doğal. Ben de çalışma eklediğimde ağır eleştiriler aldım ama saygıyla karşıladım çünkü yorum yapan öyle düşünüyor. Siz diyorsunuz ki bu işte benden daha iyi olmayan...
  7. Süleyman Köklü

Cici Erkek Kuaförü - Logo & Katrvizit

Bir erkek kuaförünün isminin "cici" olması bana tuhaf geldi :) ikincisi bir köy kuaförünün bu şekilde kartvizit tasarımı yaptırması cesur bir karar ve tebrik edilesi bir olay. Tasarım ise gayet şık. Tebrikler.
  8. Süleyman Köklü

4000 adet AI formatında vektör logolar

Teşk. paylaşım için. Mutlaka işe yarayacaktır.
  9. Süleyman Köklü

4 kırımlı Broşür Tasarımım

Genel olarak yerleştirme güzel ancak broşürün ön kısmında birşeyler eksik kalmış. Oraya güzel bir görsel onun altına veya üstüne görsele göre sloganı yazabilirdiniz. Kırmızının çok kullanıldığı bu tür işlerde sizin kullandığınız yeşil baskıdan nasıl çıktı merak ettim. Genel görünüm başarılı slmn.
  10. Süleyman Köklü

kitap dizgi

Yıllardır kitap dizgisi ve dergi tasarımı yapıyorum. Aynı zamanda matbaacıyım, matbaa süreci dahil sorunsuz baskı için lütfen irtibata geçiniz. suleymankoklu@gmail.com
  11. Süleyman Köklü

Barkod Nedir? Yasal olarak nereden temin edilir.

BARKOD bilgisi kadar anlatımda güzel :) Teşekkürler...
  12. Süleyman Köklü

imac aldım ama sonrası?

Dostum diski bölmene gerek yok tek diskle de olur. MAC windows için 32 gb. filan yer ayırıyor o kadar. MAC'te utilities'te bootcamp var oradan yüklüyorsun windows'u... Ayrıca paralles desktop diye bir program var onu kurarak MAC işletim sisteminde çalışırken aynı anda windows ekranı da açıp...
  13. Süleyman Köklü

imac aldım ama sonrası?

Düşürmez. Her ikisini de yükleyebilirsin açılırken alt tuşuna basılı tutarsan sana hangi sistemde açman gerektiğini sorar ona göre açarsın. Ayrıca bir program var onun sayesinde mac sisteminde çalışırken aynı anda windows'a da geçebilirsin. Sıkıntı olmaz yani... Hayırlı olsun...
  14. Süleyman Köklü

Osmanlı kedileri bu sergide

Değişik bir sergi. Bilgilendirme için teşekkürler...
  15. Süleyman Köklü

Mavi renkli arkaplan ve kartvizit vektörleri

Bu siteye üye olupta bu arkadaşın paylaşımlarından istifade etmeyen azdır. Hakkı ödenmez paylaşımları var tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Elleriniz dert görmesin...
  16. Süleyman Köklü

Birazda oyun oynayalım...

grafiker dediğin, müşterinin ne istediğini anlayıp sonra müşteriyi yanında tutmayan veya tasarıma müdahele kısmında onu duymayandır.
  17. Süleyman Köklü

Engelliler Günü Afiş ve Slogan Yarışması Sonuçları

Yarışmaya katılan ve özellikle dereceye giren arkadaşları kutlarım. Benim şahsi kanaatim birinci ile ikinci yer değiştirmeliydi.
  18. Süleyman Köklü

feminmarketlogo

@Erkan_Nehir aaaa süre mi bitti! Erkan Bey sen bir yolunu bulursun şu benim işi de araya bir sıkıştırıver. Bak hem hemşeriyiz senin de bir ihtiyacın olursa çekinme gel hallederiz. (benim canım ülkemin manzaraları) :))))) Şaka bir yana Erkan Bey kusura bakmayın süreye dikkat etmem gerekirdi...
  19. Süleyman Köklü

feminmarketlogo

Benim de bir katkım olsun, herkese başarılar...
  20. Süleyman Köklü

Feminmarket 2. Çalışmam

Ben Arzu'nun çalışmalarına yorum yapmıyorum, sadece bakıyor ve kendimi geliştirmek adına örnek alıyorum. Eline sağlık..
Yukarı Alt