Hızlı öğreniyor gibisin inş. böyle devam eder. Çaalışmaların ilk aşamada fena değil ama bu işi yapacaksan bol bol profesyonel dergi vb. çalışmaları incele. Her koyduğun objeyi neden oraya koyduğunu bilmeli ve sorulduğunda tatmin edici cevaplamalısın. Ayrıca bu işi yapacaksan mutlaka eğitimini...
Genel olarak güzel bir çalışma olmuş. Sadece sabunluk yazısı ile resmini yer değiştir bence diğerleri ile bütünlük sağlaması açısından. Dekupeler genel olarak başarılı ancak küçük ayrıntıları atlamışsın bazılarında sırıtıyor. Kolay gelsin.
Sedat Bey;
O zaman bundan sonraki paylaşımlarınıza bu çalışma onay almış ve baskıya gitmiştir o yüzden lütfen eleştiri yapmayınız diye bir not düşerek insanların emek verilip onaylanmış bir çalışma üzerinde yorum yapmalarını engellemiş oluruz. Doğal olarak buraya eklenen her çalışmaya insanlar...
Sedat bey, doğal olarak kendinizi savunuyorsunuz ama burada sizin çalışmanız hakkında yorum yapılması (hoşunuza gitmese bile) gayet doğal. Ben de çalışma eklediğimde ağır eleştiriler aldım ama saygıyla karşıladım çünkü yorum yapan öyle düşünüyor. Siz diyorsunuz ki bu işte benden daha iyi olmayan...
Bir erkek kuaförünün isminin "cici" olması bana tuhaf geldi :) ikincisi bir köy kuaförünün bu şekilde kartvizit tasarımı yaptırması cesur bir karar ve tebrik edilesi bir olay. Tasarım ise gayet şık. Tebrikler.
Genel olarak yerleştirme güzel ancak broşürün ön kısmında birşeyler eksik kalmış. Oraya güzel bir görsel onun altına veya üstüne görsele göre sloganı yazabilirdiniz. Kırmızının çok kullanıldığı bu tür işlerde sizin kullandığınız yeşil baskıdan nasıl çıktı merak ettim. Genel görünüm başarılı
slmn.
Yıllardır kitap dizgisi ve dergi tasarımı yapıyorum. Aynı zamanda matbaacıyım, matbaa süreci dahil sorunsuz baskı için lütfen irtibata geçiniz. suleymankoklu@gmail.com
Dostum diski bölmene gerek yok tek diskle de olur. MAC windows için 32 gb. filan yer ayırıyor o kadar. MAC'te utilities'te bootcamp var oradan yüklüyorsun windows'u... Ayrıca paralles desktop diye bir program var onu kurarak MAC işletim sisteminde çalışırken aynı anda windows ekranı da açıp...
Düşürmez. Her ikisini de yükleyebilirsin açılırken alt tuşuna basılı tutarsan sana hangi sistemde açman gerektiğini sorar ona göre açarsın. Ayrıca bir program var onun sayesinde mac sisteminde çalışırken aynı anda windows'a da geçebilirsin. Sıkıntı olmaz yani... Hayırlı olsun...
Bu siteye üye olupta bu arkadaşın paylaşımlarından istifade etmeyen azdır. Hakkı ödenmez paylaşımları var tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Elleriniz dert görmesin...
@Erkan_Nehir
aaaa süre mi bitti! Erkan Bey sen bir yolunu bulursun şu benim işi de araya bir sıkıştırıver. Bak hem hemşeriyiz senin de bir ihtiyacın olursa çekinme gel hallederiz.
(benim canım ülkemin manzaraları) :)))))
Şaka bir yana Erkan Bey kusura bakmayın süreye dikkat etmem gerekirdi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.