yörükoğlu süt şirketinin fontunu arıyorum
resim birtürlü yükleyemedim imagehack sitesi sorun çıkarıyor......
http://www.yorukoglusut.com.tr/ bu adreste resmi var
merhaba benım ben de select menüsünü araştırımyorum gonderdıgınız lınklere de baktım ama bısey bulamadım. select - same ve object iconlarının altında yer alan bolumlerın ne ıse yaradıgını bulamıyorum. same - blending mode ne işe yarıyor mesela bulamıyorum.yardımcı olursanız sevınırım
merhaba
ben Adobe Illustrator cs3 kullanmaya başladım ama hangi menü ve menü içerisindeki butonlar ne işe yarar bilmiyorum. bütün menülerin anlatımını içeren bir konu varmı acaba bulamadım.sınava giricek arkadaşlar var onlarada bu sayede yardımcı olabilirim.
yardımcı olursanız sevinirim....
resimli anlatım olarak
ameliyat öncesi cerrahi el yıkama ve yangın söndürme talimatları elinde olan varsa paylaşabilirmi hastane için arıyorum bulamadım ( el yıkama talimatı cerrahi için olması şart) teşekkür ederim şimdiden...
vektör veya resimli farketmez şimdiden teşekkür ederim
resimli anlatım olarak
ameliyat öncesi cerrahi el yıkama ve yangın söndürme talimatları elinde olan varsa paylaşabilirmi hastane için arıyorum bulamadım ( el yıkama talimatı cerrahi için olması şart) teşekkür ederim şimdiden...
arkadaşlar 2-3 ay önce okumuştum ama bulamıyorum
eps dosyalarını makro yardımı ile bir kerede bütün dosyaları cdr formatına çeviriyoduk corel 11 de yapamadım bir türlü x3 te vardı galiba aklıma gelmiyo yardımcı olurmusunuz
haddim olmayarak diyorum ben çok acemiyim bu işte
bence kalemler farklı şekilde olsaydı daha güzel olmazmıydı daha çocuksu kalem türleri yada pastel boya kalemleri çok hoş dururdu bence
düzenli ölçüdeki daireleri düzenli bir biçimde daire içine yerleştirme konusunda yardım edermisiniz resimde gösterildiği gibi daireleri nasıl bir biçimde koyabiliriz.
led ışıklı tabela içi bu yola ihtiyacım var
http://img263.imageshack.us/img263/6180/screenhunter051.jpg
bu linkte resim...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.