:) Uygun bir şekilde değerlendiririm, aldım cevabımı :)
Bizim bir komşunun oğlunun adı AŞKIM.
Küçükken sorun yok sevimli gelebiliyor ama düşünsene büyüdü askere gitti, komutanı AŞKIM gel, AŞKIM git.
Telefon ediyor birilerine, açan vatandaş direk - efendim AŞKIM :) her telefonu açan için kavga...
Muhteşem :) Hep içimizdeki çocuğu öldürmeyelim diyoruz ama içimizdeki maymunu katlediyoruz, sürekli daha da bencilleşiyoruz haberimiz yok. Yaşasın çocuklar, yaşasın maymunlar :)
Bunun için örneğe gerek yok ki, diyelim ki bir aracı tam yan profilden çektiniz, tampondan tampona ölçtünüz 3,5 metre geldi, yükseklikte 2,15 m diyelim, photoshopta bu kesitler ölçtüğünüz boyuta gelecek şekilde fotoğraf boyutunu ayarlarsınız olur biter...
Bu işi yapan arkadaşlar mutlaka sizi aydınlatacaklardır, ben araç giydirme işiyle uğraşmıyorum ama bir defa başıma geldi, onda da şöyle bir yol izledim. çoğu aracın modeline göre teknik çizimleri ölçülendirilmiş olarak internette var, forumlarda da paylaşılıyor, bazılarını onlardan faydalandım...
Mantık olarak önce çok detaylı olmasa da bir ölçü alıp ona göre çalışmak gerekmez mi? Bence işten anlayan bir tasarımcı önce tasarımı yapıp sonra ölçüp ölçüye göre tasarımı sündürmez, sündürmemeli...
Bu yaş mevzusuna ben de takıldım şimdi, haksızlık hakkaten, kimisi yoğun yaşayıp 3 yılda 6 yıl yaşıyor, kimisi 10 yıl yaşıyor toplasan 1 yıl etmiyor yaşadıkları :)
Olaya şu açıdan abakarsak, ZxxxE, senin yaşına sahipti, ne olduğunu biliyor, ve senin henüz yaşamadığın yılları da yaşadı, niye kıskansın :)
Hatta senin kıskanman lazım, düşünsene dedenin yaşadıklarını yaşaman için 140 küsür yıl beklemen lazım :D
Tam fransız sayılmam ben :) Fransız asıllıyım :) Ne zaman Blaya gelsem bir dede - torun muhabbeti var ondan sordum :) Gerçek yaşını söyle olsun bitsin sen söylemezsen ben söylüyorum, Işıl inanma sen buna 168 hikaye, gerçek yaşı 94 :) Hatta cildi genç duruyor bakımlı, 82 gösteriyor :)
(ne çok...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.