amatör denemeler

kriptonik

Üye
Tepki
1
bunlar da yeni denemelerim.. taslak desek daha doğru olur üzerlerinde çalışmak lazım ama ekran kartım çok kötü sürekli problem yaratıyor..:(

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Denemeniz güzel, fkrimce iyiye gidiyorsunuz fakat ben imzanızı daha çok beğendim desem yeridir.
Kolay gelsin.

kriptonik

Üye
Tepki
1
sağolun Hakan bey..:) imza üzerinde çalışıcam söz..:) düzgün bi ekran kartı bir de grafik tablet alabilirsem o zaman karakterler üzerine yoğunlaşabilirim diye düşünüyorum ama şimdi elimdeki imkanlarla (vakit ve yetersiz donanım) canım başka şeyler yapmak istemiyor, bunlar gibi karalamalar yapıp duruyorum en fazla..:( şu gitarın taksiti bitsin bakıcam inşallah.. ha bu arada gitar aldım ama ne zor şeymiş öyle yüzüne bakıp duruyorum boş boş.. bi kitap bulmam lazım gitar çalmayı anlatan..

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Azimli davranırsanız 1 seneye kadar gitarınızı elinize alıp oyuncak gibi oynarsınız,deneyim...
Daha sonra gitarın taksidinden kurtulup kendinize iyi bir grafik kartı olan iyi bir işlemcili PC alırsınız ve güzel grafikler yaratmaya başlarsınız.Daha sonra bizlere de sunarsınız , bekleriz çalışmalarınızı.

kriptonik

Üye
Tepki
1
inşallah Hakan bey aslında bilgisayarım güzel ama ps, ai, fireworks programlarını açınca bayağı zorluyor.. sinir bozucu yavaşlıkta çalışıyor.. inşallah bitiriyim de borçlarımı yenilerim kısmetse.. bi deneme daha yaptım ama imghack hesabımda sorun var sanırım ekleyemedim resmi

http://img504.imageshack.us/img504/5663/ba15.jpg

kriptonik

Üye
Tepki
1
Aman Allah'ım... bu son denemem aynı İnan beyin güzel katil adlı tipografi çalışması gibi olmuş.. ben şimdi farkettim.. bunu yapmadan önce inan beyin çalışmasını gördümmü görmedimmi hatırlamıyorum.. ama gördüysem ve ondan esinlendiysem.. kendisinden özür diliyorum..

kriptonik

Üye
Tepki
1
evet bunlar da yeni denemelerim.. golden rose yarışma için başta düşünüp sonra çok kötü olduğunu anladığım için katılımdan vazgeçtiğim çalışmam..:(

kriptonik

Üye
Tepki
1
Sağolun sercan bey, vallahi çalışırsak uyuyamıyoruz zaten.. her gün işe geç kalıyorum tuhaf çizimler yapıcam diye..:)

Yukarı Alt