Evet kriptonik, sanırım sanat için soyunmuş mankenleriniz , bunları giydirsek mesela,yoksa üşümezler mi böyle, geceleri hava baya bir serin oluyor malumunuz, yazık...
Teşekkür ederim Hakan bey.. el, ayak ve yüz çiziminde biraz daha yoğunlaşmalıyım ne kadar acemi olduğumun farkındayım.. bir de renk sorunları hakkında araştırma yapmalıyım sanırım böyle halka halka görünen tonlamalar beni deli ediyor.. Çıplak olmalarının sebebi, ışık, gölge olması gereken yerleri tespit edebilmem için.. biraz amatörlüğüm geçsin, giyinecekler inşallah..
Çizimler iyi ama fazla blur var sanki, daha net olmalıydı bence. Biraz da anatomi incelemek gerek. Mesela resmin birinde elin 4 parmağı da aynı boyda olmuş.
Çalışma hevesi çok güzel, yılmadan devam derim, giderek daha iyi işler çıkacak gibi görünüyor. Eline sağlık.
Teşekkür ederim Günel Hanım değerlendirmeye vakit ayırdığınız için, evet anatomi kesinlikle incelemem gereken bir mesele , blura gelince ben bizzat blur efekti uyguluyorum gözlerimde sorun varda bana net gelmiyorlar eğer blur uygulamazsam ( sağ gözüm astigmat, sol gözüm miyop. ) birde Bay Evet adlı filmde şöyle bir cümle geçiyordu.. "... dünya bir oyun bahçesi, bunu çocukken biliyoruz ama büyüyünce bunu unutuyoruz.." ben unutmuyorum.. yani çok ciddiye almıyorum sanırım.. hiçbirşeyi.. bir de sıkılıyorum tabi bu da bir etken..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.