amatör denemeler

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Çok ürkütücü cidden :)

Hatlarda ciddi anlamda düzelmeler görüyorum, böyle giderse birgün iyi çizimler yapacaksınız.
Kolay Gelsin...

kriptonik

Üye
Tepki
1
sağolun Hakan bey.. aslında yapmak istediğim şeyi yapamadım ama bi kaç denemeden sonra onu da yapıcam inşallah...

kriptonik

Üye
Tepki
1
evet bu da yeni bir denemem.. biraz renk sorunu olmuş evdeki pcmde esmerdi bu hanımefendi burda kızılderili görünüyor..:(

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Evet kriptonik, sanırım sanat için soyunmuş mankenleriniz , bunları giydirsek mesela,yoksa üşümezler mi böyle, geceleri hava baya bir serin oluyor malumunuz, yazık...

İyi gidiyorsunuz...

Farklı çizimler de denemelisiniz bence.

kriptonik

Üye
Tepki
1
Teşekkür ederim Hakan bey.. el, ayak ve yüz çiziminde biraz daha yoğunlaşmalıyım ne kadar acemi olduğumun farkındayım..:) bir de renk sorunları hakkında araştırma yapmalıyım sanırım böyle halka halka görünen tonlamalar beni deli ediyor..:( Çıplak olmalarının sebebi, ışık, gölge olması gereken yerleri tespit edebilmem için..:) biraz amatörlüğüm geçsin, giyinecekler inşallah..:)

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Çizimler iyi ama fazla blur var sanki, daha net olmalıydı bence. Biraz da anatomi incelemek gerek. Mesela resmin birinde elin 4 parmağı da aynı boyda olmuş.

Çalışma hevesi çok güzel, yılmadan devam derim, giderek daha iyi işler çıkacak gibi görünüyor. Eline sağlık.

kriptonik

Üye
Tepki
1
Teşekkür ederim Günel Hanım değerlendirmeye vakit ayırdığınız için, evet anatomi kesinlikle incelemem gereken bir mesele , blura gelince ben bizzat blur efekti uyguluyorum gözlerimde sorun varda bana net gelmiyorlar eğer blur uygulamazsam:( ( sağ gözüm astigmat, sol gözüm miyop.:) ) birde Bay Evet adlı filmde şöyle bir cümle geçiyordu.. "... dünya bir oyun bahçesi, bunu çocukken biliyoruz ama büyüyünce bunu unutuyoruz.." ben unutmuyorum.. yani çok ciddiye almıyorum sanırım.. hiçbirşeyi..:( bir de sıkılıyorum tabi bu da bir etken..:(

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
@kriptonik
Senin gözün gene iyi, benim miyop + hipermetrop + astigmat. hiç eksiğim yok yani:)))

Yukarı Alt