amatör denemeler

kriptonik

Üye
Tepki
1
Günel Hanım çok büyük geçmiş olsun, baygınlık geçirdiğiniz oluyor mu yazı okumaya çalışırken? ben ilk göz bozukluğum olduğunu öyle anladım ayaktaydım duvarda bir tabelada yazılar vardı biraz uzaktaydı bir de üstündeki camda güneş parıldıyordu.. ben yazıyı okumaya çalışırken başım ağrıdı önce sonra gözlerim sonra da düşüp bayılmışım hastanede ayıldım göz kliniğinde görünce kendimi bi gülme tuttu ki beni sormayın:) ne işim var benim burda ya dedim meğer direkt anlamış doktorlar astigmat olduğumu:) göze sevk etmişler..:)

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
@kriptonik
Sabah uyanınca ilk işim gözlük takmak, yoksa banyoya giderken akşamdan kalma gibi slalom yaparak yürüyorum:)))
Terliksiz dolaşırım ama gözlüksüz asla !
En büyük zorluğu denizde yaşıyorum, kimseyi tanımadığım için kafamı sudan çıkarmadan yüzüyorum:)))

kriptonik

Üye
Tepki
1
ben uzun zamandır gözlük kullanmıyorum çünkü gözlük kullandığımda akşam 7 dedim mi uyku bastırıyor..:) o yüzden yaklaşık 1 yıldır ayda bir kere sabahları takıyorum sadece..:( onun dışında pazar günleri tüm gün uyuyarak gözlerimi dinlendirmeye çalışıyorum..:) çok güzel oluyor bu ..:)

kriptonik

Üye
Tepki
1
bi süredir vakit bulamıyordum, dün çok şükür yeni bir deneme daha yaptım işte aşağıda..

Yukarı Alt