...Bıdı Bıdı...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
@ZxxxE

Ben çocukluğumdan beri damar dinliyorum aman haaa ayak uydurmaya çalışmayın :) Bana birşey olmazda sizi çarpar.

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Bahtınur YILDIZ
Ben de çocukluğumdan beri dinliyorum, aramızdaki fark: ben daha tecrübeliyim istediğin yere kadar savaşırız problem yok :) ...

user9

Grafiker
Tepki
80
Erkeğe aşk yakışır kadınsa zaten aşktır der küçük ıskender. Aşkın hayat bulduğu akşamlar dilerim :) anladım ki gerçek aşk her duygudan büyük oluyor çok şükür. Aşkkk bekliyorum seni sesini bütün duygularımdan ve duygularından büyük olan aşk ile dünyam değil ahirim bile heba olacak olsa da... Ya sabır ya Rab. Sevgi ile affoldu her hal... Akşamınız aşk olsun beyler hanımlar.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@ZxxxE

Hosbulduk :)) aaa o daha guzel iste tam cakir keyf daha ne olsun :)

Sent from my LG-P725 using Tapatalk 2

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Bahtınur YILDIZ

Demek ki kapışamazmışsın :) Benim gibi güne Metalica ile başlayıp Bülent Ersoy ile bitiren var mıdır? :) ...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
Bugün ofiste yalnızım arkadaş izinli... Grafik + sekreter + danışmanım birde gelen misafirlerden biri türk kahvesi biri nescafe biri bilmemne :) tek kalemde isteyin bari abicim. Hepimiz 3ü bir arada içeceğiz var mı vaaaaaaaaaarrrr...... :)

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Size zahmet benim kahvem sade olsun :) ...
BUgün ben de yalnızım her tarafı köpük köpük yaptım yıkadım ışıl ışıl oldu, bir yorgunluk kahvesini hakettim :) ...

Yukarı Alt