...Bıdı Bıdı...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
Berrak mı oldu :)
İyi hatırlattın haa bi de çıkarken temizlik yapcam :) Işıl ışıl olmaz yaaa çok lens effect uygulayamam ofise vakit yok :) ay ne iğrenç bir espiri oldu bu gidip kendimede çok şekerli yapayım :)

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Anlaşılan senden hayır yok ben çay almaya gidiyorum yoksa bu hayatın kahrı başka türlü çekilmiyor ...
Kendime çay aldım sana da kahve söyledim, biraz elim yandı ama olsun. Buyur kahveni gözün insanlık görsün gittiğin her bi yerde de anlat :) ...
[/IMG]

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
Biyere gidemiyorum ki ev-iş ev-iş. insalığını bilgisayarıma, delgecime, zımbama, rujuma söylicem :) şuan onları gördümde. sağol...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Şimdi senin çocukluğundan beri neden damar dinlediğini anladım :) Ev-iş - iş-ev olacağı buydu ...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
@ZxxxE

Çocukluğuma inip sana anlatmak isterdim ama koltuk yok yakınımda uzanacağım :)

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Bugün tüm espri yeteneğin üzerinde çok güldürdün beni Allah' da seni güldürsün. Sanki koltuğu bulsan vakti bulacakmışsın gibi konuşuyorsun hala gülüyorum ...

user9

Grafiker
Tepki
80
artık mesai bitsin ve gidip şu midye dolmaları alayım istiyorum *-*

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
aaaaaa enson ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum o dediğini... Bence şuan bi tadelle olsa... Ismarlasanıza bana bi tadelle be yokmu şuan bakkala yakın biri :)

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Tadelle madelle yok çayla idare et :) Sen haline dua et ben hiç midye dolma yemedim ki ...

Yukarı Alt