...Bıdı Bıdı...

user9

Grafiker
Tepki
80
@ZxxxE
Büyük kayıp en acilinden alıp yenile:)

@Bahtınur YILDIZ

Ne tadellesi yaf eti püf varken "_"

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
Hah hah haaAAAYT !
Çok komiklisin len Hümeyra CAN,
eti püf de neymiş,
bak şimdi orta yerimden ikiye yarılcam gülmekten haaa !

user9

Grafiker
Tepki
80
@Şener CANÖZ

Aşkolsun ama kız sıkılmış kalalım ruh haline uygun olsun dedik. Kötü mü ettik. Velevki ettik napalım bende beni böyle sever ve kabul ederim v.v çatlama len daha karakalem saheserlerinin geri kalanını göremedik v.v

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
Etinin püfünü müfü söyleyemiyon uykusuzluktan ama haala laf yetiştircem diye cak cak cak ötüyon ordan. Yat len gari!
Terlikle döverim bak seni şimdi haa, sabah işe gidemicen!

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Hayırsızlarrrrrrrrrrr arkamı döndüm bensiz "püf" yemişler, ben de isterim yoksa savaş sebebi haberiniz olsun ...
Çok değil ama 1 kakao tanecikli, 2 hististan cevizi tanecikli, 2 renkli taneciklilerden hepsi tane çok mu ? :) ...

user9

Grafiker
Tepki
80
@Şener CANÖZ

@ZxxxE

Forumun abilerinden biri eti püfü beğenmez diğeri eti püf ister.

Buyrunuz sabah sabah eti pufun tüm yenmiş hali ve yenilme tarifi :)

ağzınızdan salyalar aka aka açmaya çalıştığınız paketi ile olanca gücüyle size direnen granül kaplamalı marshmallow bisküvi.

türlü türlü yeme yöntemi vardır. işte bir iki türlüsü;
tabanındaki bisküvi dışarıda kalacak şekilde bir bütün olarak ısırmak, sonra da yarı ıslanmış bisküviyi yemek ve masaya dökülen ya da ambalajın içinde kalmış granül tanelerini parmak ucuyla toplayarak ağıza götürmek.

önce tek tek granülleri yemek, öylece kalmış marshmallowa şöyle bir bakmak ve onu bisküviyle ham yapmak.

user9

Grafiker
Tepki
80
alın bencede, ekonomi kalkınsın :) o değilde ben bi poğaça almaya gideyim, midye dolma da yalan oldu dün zaten :) bari sabah kahvaltısız bırakmayayım kendimi :)

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Ben en çok renkli taneli olanından istemiştim ama ne hikmetse bir tek o eksik. offf yaa pardon püffff yaa :) ...

Yukarı Alt