...Bıdı Bıdı...

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
@inciveakif

Etrafımıza baktığımızda;
doğada işler nasıl basit, güzel, çaba sarfetmeden, aheng içerisinde, yargısız ve yadırgamadan oluşuyor.

Doğal davranışlarımıza kurallar/kısıtlamalar/yönlendirmeler/yasaklar/ayıplamalar getirerek,
kendimizi kasıp doğadan soyutluyoruz.

Sonrada bastırılmış doğal davranışlarımız/duygularımız yüzünden bir gün patlayıp azgınlık,
sapkınlık vb.. anormallikler sergileyip etiketleniyoruz.

İnsanları serbest bıraktığında şu içinde bulunduğumuz dünyada anormal tavırlar sergileyen
suçlular, katiller, zorbalar, gaspçılar, despotlar, diktatörler vb.. davranan insanlar sanmıyorum ki
bu kadar yaygın olacak. Herkes kendine düşen görevi doğal olarak yapacaktır.

İçimden gelen şekilde davranmaya gayret ediyorum.
En zor zamanlarımda içimdeki doğal, sakin, değerli özümü hissetmeye çalışıp rahatlıyorum.

Sevgi hissini içimde çoğaltmaya çalışıyorum.
Hem insanlık hem bilgi beceri yönünde gelişmeye çalışıyorum.

''Durmak gerilemektir'' ve
ben ne kadar çok şey bilsem konuşsamda bildiğim söylediğim değil,
''yaptığım şeyim'' sözlerini aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum.

İyi biri olmak için de Vicdanımı dinliyor uyguluyor gerisini Allah'a havale ediyorum.

user9

Grafiker
Tepki
80
valla bahtınurcum dün ne oldu ne olmadı anlayamadım, tam mesaiye kalıyoruz dedik, hop yanıma birini verdiler gebzeye müşteriye gidiyorsunuz dediler ö.Ö ben nası yani, iş, acil, yetişcek, yok gidilmesi gerekiyormuş ne için, neden nasıl diye soramadan, hoppp paket yapılıp gönderildik, elimde uzunnn bir liste, listenin ne olduğunu sorma lütfen bende anlamadım -_- neymiş ordakiler zaten biliyormuş. e ben niye gidiyorum dedim? gitmeniz gerek almanız gereken notlar var dendi. soracıma. gittik işleri teslim ettik notları aldım geri geldik, kaç gibi çıktım tam olarak, eve nasıl geçtim hiç bir şey hatırlamak istemiyorum :) tuhaftı kısacası :)

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Ofiste oturmaktan sıkıldın, gezip gelince keyfin yerine geldi değil mi? Neşeli gördüm seni, inşallah neşen hiç bozulmaz ...

user9

Grafiker
Tepki
80
günaydın Şeker Abi, halim keyif mi telaş mı bilemiyorum akşama yolcuyum memlekete doğru, yol gözümde büyüyor, ayhh sevdiğim insanların sıkıntılarıyla telaşa girmemde cabası oldu akşam akşam :) son dakika golü derler ya dün olan bugün halledilecek olan iş tamamen o şekilde :) hayırlısı olsun inşllh :). Teşekkür ederim iyi dileklerin için ayrıca.

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Sana da günaydın, iş hayatında böyle karışık dönemler olabiliyor yapacak bir şey yok. Yol gözünde büyümesin sevdiklerine kavuşacağını düşün daha iyi gelir. Şimdiden yolun açık olsun. Güle güle git güle güle gel...

user9

Grafiker
Tepki
80
yıllardır yolculuk yapmama rağmen hala gece seyahat etmeyi sevememiş biri olarak, koca bir dinazor gibi o yolculuk ö.Ö hatta dün söyleyip durdum, her an vazgeçebilirim yola çıkmaktan diye n_n napalım artık katlanıcaz.

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Offf ters tarafından mı kalktın bugün? Buna katlanmak denmez. Gidip sevdiklerinle görüşeceksin, hasret gidereceksin. Yolda giderken, gelirken yeni yerler keşfedeceksin, bunlar ileride gülümseyerek hatırlayacağın anıların olacak. Yok eğer gitmek istemiyorsan açık açık söyle yolculuğu filan bahane etme...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
Bi kitap, bi mp3 player bi de gökyüzü, yıldızlar. Daha ne istiyon eti puf ta al çantana çık.

Yukarı Alt