...Bıdı Bıdı...

user9

Grafiker
Tepki
80
eti puf iyi fikir bak az kaldı iki buçuk saat sonra çuf çuf yola çıkarım ^^

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Bak bu Puf fikri bana da çok mantıklı geldi, sen puf alırken 3-5 tane de fazla al geçerken Ankara'ya uğra belki canı çeken birileri! olmuştur bir işe yarar :) ...

user9

Grafiker
Tepki
80
Ankara, 5 yılım geçti orada, tobüs bulvar üzeriden bahçelievleri teyet geçerek gölbaşına doğru ilerliyor, artık gazeteci misali ankara içlerine doğru fırlatırız. Üzerine' de "Şeker Abi" yazıp adres bildiririz :)

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Üzerine Şeker yazdıktan sonra adrese gerek yok, yeter ki bizim mahalleye yakın bir yerlere düşsün. 31 senedir aynı yerde oturuyorum bunun faydalarını görmek lazım :) İnsan bu kadar üşengeç olmaz geçerken bırakır geçer kesin bu üşengeçliğin yüzünden yola çıkmak gözünde büyüyor :) ...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Site ahalisinin sevdikleriyle beraber huzurlu, mutlu, bereketli bir bayram geçirmesi temennisiyle herkesin bayramı mübarek olsun ...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
Herkese hayırlı bayramlar,

Şeker bugün bu kaçıncı kutlayışım bilmiyorum ama sana da iyi bayramlar :)

user9

Grafiker
Tepki
80
Daha durun bayrama var yarın henüz arife :) metsindeyim ama yatirilmamis maaşım sebebiyle tamamiyle bayrama girişim buruk olacak :$ herkese merhabalar. Bayram kutlaması içün bayramı beklicem c.c

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
Ben taaa cuma dan tatile girdimkine.

Herse hayırlı bayramlaaaar ! ( bir kişi hariç! )

user9

Grafiker
Tepki
80
Bende perşembeden beri tatile çıkmış gibi görünsemde. işte... Alamadığım maaş vs bi yanada insanın kalbi buruk olunca ne bayram bayram gibi ne tatil tatil gibi... Hayırlısı...

Yukarı Alt