...Bıdı Bıdı...

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
Kim burukturdu kalbini ?

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
Maaş verilmez mi bayramda ya bu ne saçmalık. Nasıl bir patronun var senin. :( Bana neredeyse diğer ayın parasını bile verecekti patronum.

user9

Grafiker
Tepki
80
Bayram zamanı hiç yapılmayacağı yaptı malesef. Hepi topu ii kişiyiz zaten, ustanınkini vermiş benimki duruyor öylece. Telefonlarını da kapamış... Tam evlere şenlik...

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
Feleğin çemberinden geçiş anını bizim gibiler çok yaşar,
daha ne cins insanlar göreceksin buna aklın şaşar.

''Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın'' diyorum,
başkada bişey diyemiyorum.

user9

Grafiker
Tepki
80
Sorma işlerde inanılmaz birikmisti son gunlerde. Son bi hafta hiç iş olmadı neredeyse nesine bozulacak allesen.

user9

Grafiker
Tepki
80
Az kaldı saatler kaldı, arefesinden adım atınca mübarek kurban bayramının kucağına sığınıyoruz. bayramınız bayram ola, özlediğiniz ne varsa sizi bulsun ve size gelsin inşllh... Bayramınız bayram olsun sevdikleriniz sizi bulsu. Hayırlı bayramlar.

Hükümet kadından bu güzel replik, kulağımıza küpe olsun. :)
"Bu dünya, senden olmayanlarla hoştur. Onların sana verdiği ilimlerle, kıymetlerle, gönüllerle hoştur. Sadece senin gibiler değil, senden olmayan da çok yaşasın ki, sen de yaşa. Hele bir de onun gözüyle gör şu fani dünyayı. Herkes beyaz olsa, o zaman beyazı fark edemezsin ki. Değil mi? Ve yahut da siyah. Beyaz en güzel siyahta belli eder kendini. Beni ben yapan yegane şey, benden olmayandır. O yoksa, sen de yoksun. Ne anlamın kalır ne rengin belli olur, ne de tadın."

Yukarı Alt