@farukcagla
1.Bir şeye itiraz ettiğim yok kafanıza göre benimle ilgili ithamlarda bulunmayın
2.(Bu sözleri yazan kardeşimiz bir aylık kursa giderek grafiker olunmaz demiş.)
Okumayı öğrendiğiniz öğretmeninizle beni tanıştırın arkadaşımız 1 ay kurs alan kişiler reklam ajansı açıp para kazanıyor demiş.grafiker olunmaz dememiş olayı reklam ajansı işletme hususuna dayandırmış ben işletme bilgimle reklam ajansı da işletirim lokanta da sütçü de bu işletme bilgisiyle esastır grafikerlik bilgisiyle sabit değildir.
3.(Siz neyin kavgasını vermeye çalışıyorsunuz?)
Bu ifade tarzı oldukça saçma herhangi birşeyin kavgasını vermiyorum bir görüş belirttim yanlızca diğer forumda olduğu gibi konu sahibi değilde başka birinin ortaya atlayıp konuyu farklı yönlere çekmesi garip doğrusu sanırım alışkanlık Muhatabım siz değilsiniz.
4.(Önce yukarıdaki sözlerden alıntı yapıp karşı çıktınız, tutmayınca şimdi şu söze karşı çıkar gibi yapıyorsunuz)
Parti lideri yada politikacı değilim birşeyleri atıp tutmak tarzım değildir tutmayınca kelimesi falan bunlar herhalde sizin alışkanlıklarınız sürekli kullandığınız ithamları çevrenizde de arıyorsunuz gereksiz yersiz bir o kadar da mesnetsiz.
5.(Diyelim ki bir aylık kurs gören aşçı değil de 10 yıllık aşçı olsun. İyi bir aşçı olmak, iyi bir lokantacı olmak anlamına gelir mi? İyi bir grafiker olmak; iyi bir reklam ajansı patronu olmayı gerektirir mi?)
Yazınız içerisinde mantığa sığar bir kaç cümle görebildim nihayet işletmecilik bilgisine sahip insan Reklam ajansı da işletebilir çiğköfteci zinciri de açabilir hipermarket de açabilir Buna itirazınız varsa oturun çay demleyin için!! zira kimsenin çözümü olamaz bu konudaki hastalığınıza
6.( kimi eleştirdiğinizi ve neyi savunduğunuzu anlayabilmiş değiliz.)
Kimseyi eleştirmedim sadece arkadaşıma nazik bir dille reklam ajansı işletmek için grafiker olmaya gerek yok dedim konuya bu kadar hırsla girmenizi de anlamadım doğrusu.Bu bizli hitaplardan da vazgeçin siz hariç görüş belirttiğim arkadaş bile çıkıp bana cevap vermedi siz diye bir kavram yok yani
7.(Reklam ajansınızın web sitesinin adresini yazarsanız, üretim ve yaratımlarınızı da görmüş oluruz, değerli tasarımlarınızı ve yaptığınız reklam-tanıtım faaliyetlerinizi görüp feyz almış oluruz.)
İnsanları zan altında bırakacak bir cümle yazmışsınız buraya bu kesin çıkmıştır boş boş konuşuyodur ben çakıyım buna lafı rezil olsun nasılsa web sitesi yada ajansı yoktur gibisinden
https://www.grafikerler.org/is-verenler/41880-durust-arkadaslarla-calismak-isteriz.html
Buradaki yazıyı incelerseniz hakkımda fikir sahibi olabilirsiniz yeni bir oluşum içerisindeyiz sandığınız gibi boş boş konuşan arkadaşlardan değiliz
Saygılarımla
Son olarak
(Şimdi gelelim şu söze:"bir ay kurs alan insanlar piyasada reklam ajansı kurupda para kazanıyor..."
Bu sözü kim söylemiş nerede söylemiş göremedim tüm cevapları inceleyemem.
Ama sizin ilk alıntınızda bu söz yoktu, ilk alıntınızda aşağıdaki sözler vardı ve siz bu sözlere itiraz etmiştiniz
Alıntımda bu söz yer alıyor forumda aman kime sataşsam acaba zihniyetinden sıyrılıp dikkatli okusanız görüceksiniz OKADAR KOMİKKİ BEN SADECE BU SÖZE YORUM YAPMIŞIM SİZ BENİM BU SÖZÜMÜ OKUMAMIŞSINIZ BİLE AMA BUNA RAĞMEN KALKIP BANA ÇARŞAF ÇARŞAF YORUM YAZMIŞSINIZ
Benim inceleyip yorumladığım cümleyi okumadan bana cevap verme yeteneği de birtek size mahsus