Sayın Emine Şahın,
Kullanıcı adım konusundaki hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Ancak, şimdilik kullanıcı adımı değiştirmek istemiyorum. Gerçek adımı, zaten biliyorsunuz.
Daha önce bu foruma kendi adım ile kayıtlı idim: leventelpen.
Bir gün (21 Haziran 2009) faruk çağla, bir başka kullanıcı ile (a21a) tamamen başka bir konuda tartışırken, birdenbire, yok efendim, "insan haklarına aykırı soru sordu diye Türk Ceza Yasası'na göre yargılanması gerektiğini" belirten, son derece gereksiz ve konu ile ilgisi olmayan bir cevap yazıverdi. Araya girerek, bu mesajın, tamamen şahsıma yönelik bir sataşma olduğunu ve yine yukarıda işaret ettiğim Türk Ceza Yasası'nın 288. maddesinin ihlâl edildiğini belirten bir mesaj yazdım. Bu mesaj, hiç bir hakaret ve tehdit içermiyordu. Sadece, normal, her vatandaşın yapacağı türden yasal bir uyarı idi. Beğenilmiyorsa kaldırılabilirdi. Ancak böyle yapılmadı. faruk çağla taraftarlığından gözünü hiç bir şey görmeyen ömer yıldız tarafından, mesajım silinmekle kalınmadı, aynı zamanda foruma girişim de engellendi. Beni çok sinirlendiren bu hareket karşısında, ömer yıldız, kendisine ne dediğimi bilir. Ama ömer yıldız'ın bana cevabı, benim ona attığımdan daha vahimdi. Ben, "düzenbaz"dım ve bu yüzden beni, "forumunda" istemiyordu. Bu kadar basitmiş efendim!
Düzenbazlığıma ilişkin hiç bir kanıtı yoktu ama ben, onunla daha önce aramızda geçen telefon konuşmalarını gayet iyi hatırlıyordum. Telefonda son derece normal, uygar iki insan gibi konuşmuş ve forumdaki meseleler hakkında genel olarak mutabık kalmışken, her nedense, bunu forumdaki yazışmalarına yansıtmıyordu. Kendisine sert yazdığımı açıkça belirttiğim (15 Nisan 2009), bu konuda da gerekli mutabakatı sağladığımız halde, forumda bir başka insan olup çıkıverdi!
Bu itibarla, eski kullanıcı adımı, üzerinde "forumdan uzaklaştırıldı" yazıp, çizik atılmış şekilden çıkartarak normal hale getirseniz bile, haklarımı bu kadar çiğneyen, beni mağdur eden bu forum ve yöneticisi ömer yıldız, yaptığından etkin şekilde pişman olmadıktan sonra, kullanıcı adımı da değiştirmek istemiyorum, eski adımın da iade edilmesini istemiyorum. Bazı şeyler, kolay kolay yerine gelmez.