kafasını koruyan
Forumdan Uzaklaştırıldı
- Tepki
- 0
Sayın İsmail Ev,
Sık sık, bu tür, "konunun özü" ile ilgisi olmayan müdahalelerde bulunuyorsunuz. Yazdıklarınız, tartışmayı, tartışan tarafların görüşlerini HİÇ OKUMADAN, EZBERE ve hatta TEK TARAFLI olarak cevap yazmış olduğunuzu düşündürüyor.
Bakınız, bu site ve benzeri FORUM sistemleri üzerinden, SANAL olarak yüz yüze gelmeden, BİRLİK, DERNEK, vesaire gibi bir SANAL OLMAYAN, YANİ GERÇEK kurumlaşma girişimlerinde bulunmak, YANLIŞTIR!
Yüz yüze gelmediğiniz, tanımadığınız, görüşlerini, bizzat, kendi ifadeleri ile dinlemediğiniz insanlara İNANIP, peşinden gitmeyiniz.
Bizim, GMB sürecinde başlangıçta yüz yüze gelmemiz, işlerin bir süre de olsa, aksamadan yürümesine hizmet etmişti. Ta ki, ille de arkadaşlarını PARAŞÜTLE indirip kuruluş sürecine ZORLA katmaya çalışanlar, "nifak tohumu" sokuncaya kadar...
Size birlik-beraberlik örnekleri vereyim mi? buyurun:
"Levent Elpen
04/06/2008
Basın bildirisi ve ayrıca ilân olarak kullanılabilecek bir manifesto hazırladım.
Her ikisi de ektedir.
Sitedeki esprinin aynen kalmasını, onaylıyorum.
Logoyu da onaylıyorum.
"Ben Grafikerim" ifadesinin, "Ben Grafik Tasarımcıyım" şeklinde
değiştirilerek kullanılmasına onay veriyorum.
Hayırlı, uğurlu olsun.
Kolay gelsin.
Levent Elpen
2 attachments —
gmb-basinbildirisi.doc
36K View as HTML Open as a Google document Download
gmb-manifesto.pdf
237K View Download
ONUR CANTiMUR
04/06/2008
Benim "Evet" oylarim:
1- "Grafik Tasarimciyim" ifadesi seklinde güncellenmesi
2- Gecici GMB Web Sitesinin su an ki halinin korunmasidir.
3- Gecici GMB logosunun kabülüdür.
Saygilar
Levent Elpen
04/06/2008
Bildiri ve manfiesto konusunda fikir veya onaylarınızı bekliyorum.
L.E.
ONUR CANTiMUR
04/06/2008
Levent bey öneriniz icin tesekkür ediyorum. Degerlendiriyorum.
Emin beyin giris önerisi icin tesekkür ediyorum. Oyumu sitenin su anki haline "evet" olarak verdim.
Saygilarimla
ahmet karakurt ✆
Manifesto okey. Bildiride "Orman Bakanlığı'nın bile web sitesinin..." kısmını...
04/06/2008
Levent Elpen ✆
Tamamdır, öteki muhtemel öneriler doğrultusunda gerekli bütün düzeltmeleri ya...
04/06/2008
Kaan KOCAKOGLU
04/06/2008
Levent bey merhaba,
Ozellikle basin bildirisini cok begendigimi soylemek isterim, elinize saglik, diger konulara gelince ben de sizinle hemfikirim, site, logo tamamdir, Grafik Tasarimci" ifadesinde zaten hepimiz hemfikiriz.
Sevgiler
Kaan KOCAKOGLU
http://kaankocakoglu.spaces.live.com/
ASAS AMBALAJ BASKI SANAYI VE TIC. A.S.
Grafik Servis Sefi / Graphic Designer
songül özdemir
04/06/2008
Bildiri ve manfiesto EVET'dir ellerinize saglik.
Saygilar, Sevgiler
Faruk Cagla
04/06/2008
Bildiri ve manifestoya evet.
Hukuksal ve mesleksel olarak anlaşılır olmuş. Dozu iyi ayarlanmış.
Elitist değil, popülüst değil.
Eline, aklına sağlık Levent bey.
Önemli bir dönemeç geçildi...Yola devam...
FÇ
nazmiye yagci
04/06/2008
Faruk Bey, Levent Bey gönderdiginiz icin tesekkür ederim.
Manifesto ve bildiri, logo, siteye dair verilen önerilere ben de -evet- diyorum.
Emegi gecen herkese tesekkür ederim.
Nazmiye Yagci
Levent Elpen
04/06/2008
Bildiri ve manifesto için verilen desteğe çok teşekkür ederim.
Ahmet Bey'in önerisi doğrultusunda, "Orman Bakanlığı" ifadesi yerine
"Kamu kurum ve kuruluşları" ifadesi ekleyerek, basın bildirisini
yeniden gönderiyorum. Sanırım başka bir eklenti veya eksiklik
bildirimi gelmeyecek. Gelen olursa, değişiklik yapılır.
Manifesto ile ilgili olarak, siteyi hazırlayan arkadaşlardan, teknik
değişiklikler olacaksa (ölçü v.s. gibi) bildirmelerini rica ediyorum.
Bildiri ve manifestonun hazırlanması sırasında emeği geçen herkesi kutlarım.
Levent Elpen
M. Emin Albayrak
05/06/2008
bildiri ve manifestoya evet "
Sürekli hadislerden örnek veriyorsunuz. Ben de "ayet"lerden örnek vereceğim. Bakalım, anlayabilecek misiniz?
"Ey iman edenler, eğer bir fasık, size bir haber getirirse, onu 'etraflıca araştırın'. Yoksa cehalet sonucu, bir kavme kötülükte bulunursunuz da, sonra işlediklerinize pişman olursunuz. (HUCURAT SURESİ / 6)"
"Aralarında Allah'ın indirdiğiyle hükmet ve onların hevalarına uyma. Allah'ın sana indirdiklerinin bir kısmından seni şaşırtmamaları için diye onlardan sakın. Şayet yüz çevirirlerse, bil ki, Allah bir kısım günahları nedeniyle onlara bir musibeti tattırmak istemektedir. Şüphesiz, insanların çoğu fasıklardır. (MAİDE SURESİ / 49)"
"Onların çoğunda 'verdikleri söze bağlılık' görmedik, ama onların çoğunu fasıklar (yoldan çıkanlar) olarak gördük. (A'RAF SURESİ / 102)"
"Nasıl olabilir ki!.. Eğer size karşı galip gelirlerse size karşı ne 'akrabalık bağlarını', ne de 'sözleşme hükümlerini' gözetip-tanırlar. Sizi ağızlarıyla hoşnut kılarlar, kalbleri ise karşı koyar. Onların çoğu fasık kimselerdir. (TEVBE SURESİ / 8)"
"De ki: "Eğer babalarınız, çocuklarınız, kardeşleriniz, eşleriniz, aşiretiniz, kazandığınız mallar, az kâr getireceğinden korktuğunuz ticaret ve hoşunuza giden evler, sizlere Allah'tan, O'nun Resûlü'nden ve O'nun yolunda cihad etmekten daha sevimli ise, artık Allah'ın emri gelinceye kadar bekleyedurun. Allah, fasıklar topluluğuna hidayet vermez. (TEVBE SURESİ / 24)"
"İnkâr edenler ateşe sunulacakları gün, [onlara şöyle denir:] "Siz dünya hayatınızda bütün 'güzellikleriniz ve zevklerinizi tüketip-yok ettiniz, onlarla yaşayıp-zevk sürdünüz. İşte yeryüzünde haksız yere büyüklenmeniz (istikbarınız) ve fasıklıkta bulunmanızdan dolayı, bugün alçaltıcı bir azab ile cezalandırılacaksınız." (AHKAF SURESİ / 20)"
"Ey iman edenler, bir kavim (bir başka) kavimle alay etmesin, belki kendilerinden daha hayırlıdırlar; kadınlar da kadınlarla (alay etmesin), belki kendilerinden daha hayırlıdırlar. Kendi nefislerinizi (kendi kendinizi) yadırgayıp-küçük düşürmeyin ve birbirinizi 'olmadık-kötü lakablarla' çağırmayın. İmandan sonra fasıklık ne kötü bir isimdir. Kim tevbe etmezse, işte onlar, zalim olanların ta kendileridir. (HUCURAT SURESİ / 11)"
"Hurma ağaçlarından her neyi kesmişseniz veya kökleri üzerinde dimdik bırakmışsanız, (bu) Allah'ın izniyledir ve fasık olanları alçaltması içindir. (HAŞR SURESİ / 5)"
"Kendileri Allah'ı unutmuş, böylece O da onlara kendi nefislerini unutturmuş olanlar gibi olmayın. İşte onlar, fasık olanların ta kendileridir. (HAŞR SURESİ / 19)"
"Hani Musa, kavmine demişti ki: "Ey kavmim, gerçekten benim sizin için Allah'tan gönderilmiş bir elçi olduğumu bildiğiniz halde, niçin bana eziyet ediyorsunuz?" İşte onlar eğrilip-sapınca Allah da onların kalplerini eğriltip saptırmış oldu. Allah, fasık bir kavmi hidayete erdirmez. (SAFF SURESİ / 5)"
"Senin onlar adına mağfiret dilemen ile mağfiret dilememen onlar için birdir. Allah, onlara kesin olarak mağfiret etmeyecektir. Şüphesiz Allah, fasık bir kavme hidayet vermez. (MÜNAFİKUN SURESİ / 6 )"
Sık sık, bu tür, "konunun özü" ile ilgisi olmayan müdahalelerde bulunuyorsunuz. Yazdıklarınız, tartışmayı, tartışan tarafların görüşlerini HİÇ OKUMADAN, EZBERE ve hatta TEK TARAFLI olarak cevap yazmış olduğunuzu düşündürüyor.
Bakınız, bu site ve benzeri FORUM sistemleri üzerinden, SANAL olarak yüz yüze gelmeden, BİRLİK, DERNEK, vesaire gibi bir SANAL OLMAYAN, YANİ GERÇEK kurumlaşma girişimlerinde bulunmak, YANLIŞTIR!
Yüz yüze gelmediğiniz, tanımadığınız, görüşlerini, bizzat, kendi ifadeleri ile dinlemediğiniz insanlara İNANIP, peşinden gitmeyiniz.
Bizim, GMB sürecinde başlangıçta yüz yüze gelmemiz, işlerin bir süre de olsa, aksamadan yürümesine hizmet etmişti. Ta ki, ille de arkadaşlarını PARAŞÜTLE indirip kuruluş sürecine ZORLA katmaya çalışanlar, "nifak tohumu" sokuncaya kadar...
Size birlik-beraberlik örnekleri vereyim mi? buyurun:
"Levent Elpen
04/06/2008
Basın bildirisi ve ayrıca ilân olarak kullanılabilecek bir manifesto hazırladım.
Her ikisi de ektedir.
Sitedeki esprinin aynen kalmasını, onaylıyorum.
Logoyu da onaylıyorum.
"Ben Grafikerim" ifadesinin, "Ben Grafik Tasarımcıyım" şeklinde
değiştirilerek kullanılmasına onay veriyorum.
Hayırlı, uğurlu olsun.
Kolay gelsin.
Levent Elpen
2 attachments —
gmb-basinbildirisi.doc
36K View as HTML Open as a Google document Download
gmb-manifesto.pdf
237K View Download
ONUR CANTiMUR
04/06/2008
Benim "Evet" oylarim:
1- "Grafik Tasarimciyim" ifadesi seklinde güncellenmesi
2- Gecici GMB Web Sitesinin su an ki halinin korunmasidir.
3- Gecici GMB logosunun kabülüdür.
Saygilar
Levent Elpen
04/06/2008
Bildiri ve manfiesto konusunda fikir veya onaylarınızı bekliyorum.
L.E.
ONUR CANTiMUR
04/06/2008
Levent bey öneriniz icin tesekkür ediyorum. Degerlendiriyorum.
Emin beyin giris önerisi icin tesekkür ediyorum. Oyumu sitenin su anki haline "evet" olarak verdim.
Saygilarimla
ahmet karakurt ✆
Manifesto okey. Bildiride "Orman Bakanlığı'nın bile web sitesinin..." kısmını...
04/06/2008
Levent Elpen ✆
Tamamdır, öteki muhtemel öneriler doğrultusunda gerekli bütün düzeltmeleri ya...
04/06/2008
Kaan KOCAKOGLU
04/06/2008
Levent bey merhaba,
Ozellikle basin bildirisini cok begendigimi soylemek isterim, elinize saglik, diger konulara gelince ben de sizinle hemfikirim, site, logo tamamdir, Grafik Tasarimci" ifadesinde zaten hepimiz hemfikiriz.
Sevgiler
Kaan KOCAKOGLU
http://kaankocakoglu.spaces.live.com/
ASAS AMBALAJ BASKI SANAYI VE TIC. A.S.
Grafik Servis Sefi / Graphic Designer
songül özdemir
04/06/2008
Bildiri ve manfiesto EVET'dir ellerinize saglik.
Saygilar, Sevgiler
Faruk Cagla
04/06/2008
Bildiri ve manifestoya evet.
Hukuksal ve mesleksel olarak anlaşılır olmuş. Dozu iyi ayarlanmış.
Elitist değil, popülüst değil.
Eline, aklına sağlık Levent bey.
Önemli bir dönemeç geçildi...Yola devam...
FÇ
nazmiye yagci
04/06/2008
Faruk Bey, Levent Bey gönderdiginiz icin tesekkür ederim.
Manifesto ve bildiri, logo, siteye dair verilen önerilere ben de -evet- diyorum.
Emegi gecen herkese tesekkür ederim.
Nazmiye Yagci
Levent Elpen
04/06/2008
Bildiri ve manifesto için verilen desteğe çok teşekkür ederim.
Ahmet Bey'in önerisi doğrultusunda, "Orman Bakanlığı" ifadesi yerine
"Kamu kurum ve kuruluşları" ifadesi ekleyerek, basın bildirisini
yeniden gönderiyorum. Sanırım başka bir eklenti veya eksiklik
bildirimi gelmeyecek. Gelen olursa, değişiklik yapılır.
Manifesto ile ilgili olarak, siteyi hazırlayan arkadaşlardan, teknik
değişiklikler olacaksa (ölçü v.s. gibi) bildirmelerini rica ediyorum.
Bildiri ve manifestonun hazırlanması sırasında emeği geçen herkesi kutlarım.
Levent Elpen
M. Emin Albayrak
05/06/2008
bildiri ve manifestoya evet "
Sürekli hadislerden örnek veriyorsunuz. Ben de "ayet"lerden örnek vereceğim. Bakalım, anlayabilecek misiniz?
"Ey iman edenler, eğer bir fasık, size bir haber getirirse, onu 'etraflıca araştırın'. Yoksa cehalet sonucu, bir kavme kötülükte bulunursunuz da, sonra işlediklerinize pişman olursunuz. (HUCURAT SURESİ / 6)"
"Aralarında Allah'ın indirdiğiyle hükmet ve onların hevalarına uyma. Allah'ın sana indirdiklerinin bir kısmından seni şaşırtmamaları için diye onlardan sakın. Şayet yüz çevirirlerse, bil ki, Allah bir kısım günahları nedeniyle onlara bir musibeti tattırmak istemektedir. Şüphesiz, insanların çoğu fasıklardır. (MAİDE SURESİ / 49)"
"Onların çoğunda 'verdikleri söze bağlılık' görmedik, ama onların çoğunu fasıklar (yoldan çıkanlar) olarak gördük. (A'RAF SURESİ / 102)"
"Nasıl olabilir ki!.. Eğer size karşı galip gelirlerse size karşı ne 'akrabalık bağlarını', ne de 'sözleşme hükümlerini' gözetip-tanırlar. Sizi ağızlarıyla hoşnut kılarlar, kalbleri ise karşı koyar. Onların çoğu fasık kimselerdir. (TEVBE SURESİ / 8)"
"De ki: "Eğer babalarınız, çocuklarınız, kardeşleriniz, eşleriniz, aşiretiniz, kazandığınız mallar, az kâr getireceğinden korktuğunuz ticaret ve hoşunuza giden evler, sizlere Allah'tan, O'nun Resûlü'nden ve O'nun yolunda cihad etmekten daha sevimli ise, artık Allah'ın emri gelinceye kadar bekleyedurun. Allah, fasıklar topluluğuna hidayet vermez. (TEVBE SURESİ / 24)"
"İnkâr edenler ateşe sunulacakları gün, [onlara şöyle denir:] "Siz dünya hayatınızda bütün 'güzellikleriniz ve zevklerinizi tüketip-yok ettiniz, onlarla yaşayıp-zevk sürdünüz. İşte yeryüzünde haksız yere büyüklenmeniz (istikbarınız) ve fasıklıkta bulunmanızdan dolayı, bugün alçaltıcı bir azab ile cezalandırılacaksınız." (AHKAF SURESİ / 20)"
"Ey iman edenler, bir kavim (bir başka) kavimle alay etmesin, belki kendilerinden daha hayırlıdırlar; kadınlar da kadınlarla (alay etmesin), belki kendilerinden daha hayırlıdırlar. Kendi nefislerinizi (kendi kendinizi) yadırgayıp-küçük düşürmeyin ve birbirinizi 'olmadık-kötü lakablarla' çağırmayın. İmandan sonra fasıklık ne kötü bir isimdir. Kim tevbe etmezse, işte onlar, zalim olanların ta kendileridir. (HUCURAT SURESİ / 11)"
"Hurma ağaçlarından her neyi kesmişseniz veya kökleri üzerinde dimdik bırakmışsanız, (bu) Allah'ın izniyledir ve fasık olanları alçaltması içindir. (HAŞR SURESİ / 5)"
"Kendileri Allah'ı unutmuş, böylece O da onlara kendi nefislerini unutturmuş olanlar gibi olmayın. İşte onlar, fasık olanların ta kendileridir. (HAŞR SURESİ / 19)"
"Hani Musa, kavmine demişti ki: "Ey kavmim, gerçekten benim sizin için Allah'tan gönderilmiş bir elçi olduğumu bildiğiniz halde, niçin bana eziyet ediyorsunuz?" İşte onlar eğrilip-sapınca Allah da onların kalplerini eğriltip saptırmış oldu. Allah, fasık bir kavmi hidayete erdirmez. (SAFF SURESİ / 5)"
"Senin onlar adına mağfiret dilemen ile mağfiret dilememen onlar için birdir. Allah, onlara kesin olarak mağfiret etmeyecektir. Şüphesiz Allah, fasık bir kavme hidayet vermez. (MÜNAFİKUN SURESİ / 6 )"