Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

güreser broşür

kapandığındaki boyutu 14X20 cm olacak
  2. Fatih Coşkun

Kale Beach Otel Broşür | hasan güner

sunum herşeyin önüne geçmiş:)
  3. Fatih Coşkun

Acımtırak Bröşür Çalışmaları

resimle kaplanmış tek profiterol olabilirdi yazılar biraz daha ön plana çıkardı şayet tam resim yapacaksanda kesimi birz dışardan yaparsan daha iyi resimleri etrafında boşluk kalsın full zeminden daha şık gösterir
  4. Fatih Coşkun

Logo Tasarımlarım /canodabasi

font seçimin güzel logo fontla başlar bana göre bu yolda devam et bence çok daha güzelleri yapabilecek kapasitedesin başarılar
  5. Fatih Coşkun

SİMFER logo çalışmaları

bence gayet başarılı bir çalışma bu çalışma kabul gördü sanırım reklamlarda görmüştüm taş gibi logo:D
  6. Fatih Coşkun

Son Logo Çalışmalarımız

şekillerden oluşturduğunuz harfleri çok fazla kullanıyorsunuz logo değilde tipografi üzerinden sonuca gidiyorsunuz buda bazen öpücük ve antremanda olduğu gibi okunabilirliği ortadan kaldırıyor aslında antremanda şık düz bir yazı karakteri ve güzel bir sporcu vektörüyle bu işi halledebilirdiniz...
  7. Fatih Coşkun

Logo Çalışması Vandizayn

@sadsiz yanlız bunun için ercan beyin size bir IBAN numarası göndermesi lazım ki adsızın adı olsun
  8. Fatih Coşkun

Aperatif salonu kartvizit

Sağolun murat bey şimdi bakınca bencede biraz kaybolmuş biraz daha koyultayım belli olsun
  9. Fatih Coşkun

Pantone renk kataloğu

http://rapidshare.com/files/421621101/renk_katalo_u_panto.pdf yeni link
  10. Fatih Coşkun

fatura çalışmalarımdan bi kaç örnek

https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/12361-a5-ebadi-fatura-hazirlama.html yukarıdaki linkde fatura hazırlama dersi mevcut orayada bakabilirsiniz
  11. Fatih Coşkun

2.5" lik Taşınabilir Disk Önerisine İhtiyacım Var

merhaba abdullah western dijital 2 senedir 320 gb kullanıyorum en ufak bir hata bile vermedi yaklaşık 260 - 270 gb lik veri var ve birkaç saniye içinde açılıp dosaya labiliyorum gayet de hızlı
  12. Fatih Coşkun

sabun ambalajı - yardım

siz bu ambalajı yaptırmak istiyorsanız kunuyu iş verenler bölümüne açınız elinizde bir şablon var bunu nasıl geliştiririm diyorsanız bir örneğini yükleyin onun üzerinden daha iyi olması için yorumlar yapalım.
  13. Fatih Coşkun

Uluslararası Nakliye Logosu ?

@pheza bence siz adminle görüşüp bir yarışma düzenleyin bakın ne logolar ortaya çıkacak
  14. Fatih Coşkun

FuaTT LoGo

logo yok sadece lacivert zemin içinde yazı var logo yapmanız için öncelikle sizin işle ilgili logolara bir göz atın
  15. Fatih Coşkun

FuaTT Tasarım Logolar

logolar nerede
  16. Fatih Coşkun

illustratorda 3 saatte yaptığım çalışma

değişik bir çalışma olmuş okadar çok göz varki bu haliyle çok güzel biraz daha karrıştırmak lazım:) alt zemine birkaç cizgi çekseniz ve alttaki gözleri birazdaha geri plana atsanız daha farklı olabilir
  17. Fatih Coşkun

photoshop'ta renkli bulut yapımı | video ders

teşekkürler hasan bey çok güzel olmuş
  18. Fatih Coşkun

okul resimleri için şablonlar

çok iyi teşekkürler + rep
  19. Fatih Coşkun

hayırlı ramazanlar

Hayırlı Ramazanlar
Yukarı Alt