Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Bu ne ya ilana bakar mısınız?

@fogbird harfi harfine katılıyorum...
  2. Fatih Coşkun

T-shırt Tasarımı

sosyal dokudaki logo neyin logosu az önce birinde kördüm bu logonun aynısını kullaıyorudu
  3. Fatih Coşkun

Küçük Aşıklar(Kitap kapağı)(Önü)

yapılmış kitap kapağı örneklerine bakmalısın öncve seninki resmin üzerine yazı yerleştirmek olmuş okakadar
  4. Fatih Coşkun

Resim Arşivim

paylaşım için teşekkürler +rep
  5. Fatih Coşkun

Pantone renk kataloğu

http://rapidshare.com/files/410924461/renk_katalo_u_panto.pdf
  6. Fatih Coşkun

Cömert Makina Logo Çalışmam

3 renk olarak tuquaza gerk yok sanırım 2 renkte bitirebilirsin eline sağlık
  7. Fatih Coşkun

Silver Kartvizit Tasarımı

ötekileri sunmanıza gerek bile yok hasan bey orjinal bir çalışma olmuş süper
  8. Fatih Coşkun

Seçkin / Fatura ve İrsaliye Çalışması

sedat bey sol üste seri sıra no yazan yerde seri yazısına gerek yok maliye bakanlığı logusu altında seri A yazıyor zaten maliye logusunda da bir gariplik var gibi ebadı dış yuvarlak 2 cm iç 1cm kalınlık 1 Points olacak teslim eden teslim alanlarda biraz büyük olmuş onun dışında derli toplu...
  9. Fatih Coşkun

Kozycook Cafe / A5

Elinize sağlık sedat bey bize söylenecek pek söz bırakmıyorsunuz diğerlerigibi buda harika çok şirin güzel bir çalışma olmuş
  10. Fatih Coşkun

Club & Dj Afişleri - AO Design ( Sürekli Güncellenecek)

helal olsun kaç tane olduğunu ben sayamadım :)
  11. Fatih Coşkun

Z.K.Projesi Afiş Çalışmam

resmi değiştirmelisin bencede çok mat kalmış
  12. Fatih Coşkun

corel draw da önlü arkalı broşür hazırlama

@dilayyalcin çizgiyi çizdikten sonra biraz kalınlık ver ve ctrl+shift+Q yu yap çizgi değişecektir. birtane çizgi çizdim ve kopyaladım sonra ctrl + L ile birleştirdim tranparan aracıyla gölge verdim okadar eğik çizgileride blend tool aracı ile hallettim blend tool kullanımı aşağıdaki derste var...
  13. Fatih Coşkun

corel draw da önlü arkalı broşür hazırlama

@KutupAyisi sen tersten başlamışsın demekki zordan kolaya geliyon :) fotoğrafı kesmiyorum fotoğrafın oraya gelen çizgiler yamuk olduğu için fotoğrafın üstüne geldiğinde fotoğraf kesik gözüküyor illaki kesmek istersen power clip yada back minus front özelliği ile bunu yapabilirsin resim...
  14. Fatih Coşkun

Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi esirgemeyin

öğrenebileceğin biri yok demişsin ama sen öğretecek seviyeye gelmşsin neredeyse başarıların devamını dilerim hayalgücün baya geniş
  15. Fatih Coşkun

Selamın aleyküm

Aleyküm selam hoş geldiniz hangi okulda okuyorsunuz piyasada bu kadar çok grafik er varken okul haçlığınızı çıkarmak hiç kolay olmayacak kolay gelsin
  16. Fatih Coşkun

Gm store fabrika satış mağazası logo Tasarım Çalışması

bana kalırsa hiç biri olmamış yavan kalmış ben burdayım diyen bir logo yok daha farklı çalışmalar yapmalısınız dünyada ve türkiyede ki store lerin kullanmış oluğu yazı karakterleri renk üslüp onlara bir göz gezdirmenizi öneririm
  17. Fatih Coşkun

Kendi işyerim için logo tasarladım.. Yorumlarınıza acil ihtiyacım var.

karakter bence güzel değiştirelim diyen arkadaşlar font önerisi verirlerse başka bişeylerde denenebilir
  18. Fatih Coşkun

Kendi işyerim için logo tasarladım.. Yorumlarınıza acil ihtiyacım var.

internet yazısı kırmızı daha iyi yeşile gerek yok bence ineternet yazsıs kırmızı haliyle de bence gayet şık illa bişeyler daha deneyelim falan derseniz pusulanın o su üzerinde bikaç bişey deneyebilirsiniz mesela o gri olabilir bi denemek lazım
  19. Fatih Coşkun

Kırık Link Kontrol

teşekkürler bunu bilmiyordum takip açısından çok iyi oldu
  20. Fatih Coşkun

Messi | 10

10 un yıldızlardan oluşması çok güzel olmuş iyi bir çalışma detayları atlamamışsınız çan sıkıntısında bile detaycısınız tebrikler
Yukarı Alt