Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Kurumsal Hosting Firması Tasarımı

şık ve sade olması gerektiği gibi renkleri de çok iyi kullanmışsınız genel olarak çalışmlarınız göz yormuyor ve kaliteliyim diyor iş hayatınızda başarılar
  2. Fatih Coşkun

Yapışkan not kağıtları - vektörel

teşekkürler kerim bey link çalışıyor
  3. Fatih Coşkun

Hadis Dersleri Web Site Tasarımı

renkler ve tasaraım gayet sade ve şık sadece hadis dersleri yazan bölümü biraz daha ön planda tutabilirsiniz
  4. Fatih Coşkun

Logo Çalışmalarım

çalışmalarınızda çok fazla renk ve çok fazla efekt kullanmışsınız dünyada ve türkiyede öne çıkan logolara bir bakarsanız çoğu sade ve kolay bu yüzden akılda kalıcı oluyorlar sizde çalışmalarınızı sadeleştirmelisiniz
  5. Fatih Coşkun

ilk çalışmam

çok fazla efekt var ufak işlerde kartvizit gibi sorun çıakartabilir baskıda da burda göründüğü gibi olmaya bilir ve baskısıda maliyeli olur bu yüzden sadeleştirin derim
  6. Fatih Coşkun

yeni sigara içilmez afişi-levhası

link çalışıyor herhangi bir sorun yok
  7. Fatih Coşkun

Photoshopta Elbise Rengi Değiştirme

ders için teşekkürler
  8. Fatih Coşkun

Photoshopta İnsanları Yeşil Yapma (Video)

Seyredince şaşırıyorsun bu kadar mı basit bu işlem diye:D ders için teşekkürler yeni derslerinizi bekliyoruz...
  9. Fatih Coşkun

Fiyat POP / 5 Adet

gerçekten çok şık olmuş sedat bey renkler ve resimler 10 numara çok güzel bir iş çıkarmışsınız not : en baştakinde 8.oo tl de çarpı yok
  10. Fatih Coşkun

Arabaya Şekiller Ekleyin

teşekkürler ders için gerçekten sanki ordaymış gibi
  11. Fatih Coşkun

Berk Grafik Çalışmalar

araç çzimleri muhteşem işi muhteşem yapanda arka mekanları değiştirmeniz ve arabayı mekana çok iyi yedirmişsiniz tebrikler
  12. Fatih Coşkun

Red burger logo kart el ilanı menü açılış davetiyesi

sakaryaya yakınsanız neden olmasın ismail bey bahat bir hamburger yemek istemessiniz herhalde:D
  13. Fatih Coşkun

Corel'de Objenin Biçimini Diğer Objelere Uygulamak

corel de edit / clone özelliğiylede bunu yapabilirsiniz nesenyi seçin clone yaptıktan sonra bir kopya çıkartacak bu kopyaları istediğiniz kadar çoğaltabilirsiniz ana şeklini, rengini ve ebadını değiştirdiğinizde tüm clonlar ona uyar ve değişirler
  14. Fatih Coşkun

şamata club menü | hasan güner

aynen katılıyorum boş hali baya karizma iyi iş çıkartabilirmiş
  15. Fatih Coşkun

afis tasarım

üste ve altta çok fazla boşluk var bunu yazıların aralarını açarak doldurabilirisniz binanın başka resmi yoktu sanırım biraz yavan kalmış başka fotoğraflarlada çalışmayı haraketlendirebilirsiniz
  16. Fatih Coşkun

İskelet Montajı

herşey güzel fakat elinide iskelet yapsaydınız tam olurdu
  17. Fatih Coşkun

genelde düz karakterler kullanmayı severim fatura arial humanist davetiyede düz karakter kullnadım adres ve isimde davetide farklı olsun istedim el yazı yapıyorum olmuyor kalın şekilli elyazı yazdım gene olmadı bende kurtarıcı olarak comici seçtim haklsınız üstekiler bold açıklamalar daha...
  18. Fatih Coşkun

şamata club menü | hasan güner

hasan bey sanırım bu işte sizi sınırlandırmışlar müşteri yönlendimesiyle olmuş bir çalışmaya benziyor
  19. Fatih Coşkun

moreweb "daha çok internet" logo çalışması

kendi logonuzdan esinlenmişsiniz sanırım mw kombinasyonu iyi olmuş oka bile gerk olmayabilir bence
  20. Fatih Coşkun

çok afedersiniz buraya yazarken bir yandan da murat bey isimli müşteriyle msn den konuşuyordum hatlar karışmış:D
Yukarı Alt