Arama sonuçları

1. İnan Kılıç

Crocodile tear's are fake /timsahın sahte gözyaşları

Timsahın sahte gözyaşları üzerine kurulu , sahteliklerle dolu bir tema...Sahte otlar, sahte renkler ve sahte vahşi yaşam...
  2. İnan Kılıç

Güzel Katil /Beautifull Murderer

Teşekkür ederim Fatih Bey...
  3. İnan Kılıç

Teşekkür ederim Yaşar Bey...
  4. İnan Kılıç

Tşk ederim Sülayman Bey...Eller çok temiz ve bakımlı demişsiniz...Kimin elleri?-insan?-Şeytan?doğa üstü bir varlık? orada yaşayan bir canavar? Bu soruların cevabı sizin sorduğunuz soruya cevap olacaktır...Şayet bir insan sa neden bukadar temiz elleri var, oradaki bıçak ne, halat ne? Görünenin...
  5. İnan Kılıç

Başlarda 3D typo olarak başlayan çalışmam sonlara doğru manipülasyon 3D ve tipografi karışımı birşey haline geldi...Çalışmanın tipografi olmadığını söyleyenler olabilir...Ancak özünde yatan mantıkta (katilyazıya yönelen ağaç vs vs detayları anlatmıyorum) benim için tipografidir...
  6. İnan Kılıç

Karikatür-İttifak devletleri/George Bush-Tony Blair

Teşekkür ederim arkadaşlar...Kusuruma bakmayın biraz geç döndüm :) unutmuştum bu çalışmamı...
  7. İnan Kılıç

Tipografinin dünyayı istilası

"Tipografi içime nekadar işlemiş" sorusuna cevap bulabildiğim bir çalışma...Üst alanda 2,7 rakamları ve içerisinde oluşan boşluğu kullanarak maske/yüz silüeti//bir çift göz/ne olduğu belli olmayan ama yaşayan bir organizma izlenimi veren bir düzenleme gerçekleştirdim... Ordu bilgileri ve savaş...
  8. İnan Kılıç

dergi kapağı için tipografi

Çalışmayı tipografik açıdan değerlendirmek zor, manipülasyon kategorisinde değerlendirilebilir... Fon, çalışmayı sırtlamış...ÇAlışma içerisinde tezat durumlar söz konusu; -Ön planda uçuşan yapraklar var, onlar nerden ve neden kopmuş?Eğer rüzgardan kopmuşsalar kızın saçları neden rüzgardan...
  9. İnan Kılıç

Repair

@Dilek Doğrusöz İllaki eksik tarafları vardır çalışmalarımın...Zevk verebiliyorsam ne mutlu bana... Eğitim durumumu açıklıyayım; Grafik alanında hiçbir eğitimim yok.3 yıldır Photoshop kullanıyorum, ekstra olarak corel, auto cad ve flash kullanıyorum, normalde inşaat mezunuyum, grafik hobim...
  10. İnan Kılıç

Repair

11. İnan Kılıç

Metal

@Buse Türüdü Teşekkür ederim Buse Hanım... @Fatih Coşkun Birazda tercih meselesi, hayalgücünün içinde boğulmak istiyorsanız tipografi biçilmiş kaftan, yok plan yapıp sonra uygulama diyorsanız diğer dallar daha uygun, ikiside olmazsa olmaz benim için...Teşekkür ediyorum Fatih Bey...
  12. İnan Kılıç

Metal

Bu çalışma toplamda (düşünce ve uygulama) 15-16 saatimi aldı Fatih bey...Tipografik tasarımlarda önceden fazla bir şey kurgulayamıyorsunuz...Çalışmaya başlıyorsunuz ve en sonda çıkan şeyin ne olacağı hakkında sizinde bir fikriniz olmuyor...Hayal gücünüzün peşinden koşuyorsunuz...Diğer tasarım...
  13. İnan Kılıç

Metal

14. İnan Kılıç

Dream

İlginizden dolayı ben teşekkür ederim arkadaşlar...
  15. İnan Kılıç

Dream

16. İnan Kılıç

Accord/uyum-bağdaşmak

İlginizden dolayı hepinize teşekkürler arkadaşlar... İstem dışı bir hareketten kastınız nedir Ünal Bey?
  17. İnan Kılıç

Accord/uyum-bağdaşmak

Teşekkür ederim Yaşar Bey.
  18. İnan Kılıç

Sport6

Teşekkür ederim arkadaşlar.
  19. İnan Kılıç

Fushion/moda

Teşekkür ediyorum.
  20. İnan Kılıç

Position

İlginizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar...
Yukarı Alt