Arama sonuçları

1. İnan Kılıç

Magic

Teşekkür ederim Arkadaşlar...
  2. İnan Kılıç

Cyborg

Teşekkür ederim.
  3. İnan Kılıç

Accord/uyum-bağdaşmak

4. İnan Kılıç

Fushion/moda

Çalışma görünürde çok karışık , bilinçli yaptığım bişey, çünkü moda bana çok karışık bir olgu olarak görünür..Başlangıcında sadedir...Sonrasında dallanıp budaklanır...Ama modanın sade tarafı beni cezbeder...
  5. İnan Kılıç

Elephant headgraphy

6 fil kafasıyla yaptığım bir çalışma,çalışma süresi yaklaşık 20 saat,Kullanıla programlar /Corel Draw x4-Photoshop CS3... ...İyi seyirler...
  6. İnan Kılıç

Mutation/mutasyon

7. İnan Kılıç

Cyborg

50x30 cm'lik afiş olarak tasarlanmıştır...Örnek bir görsel baz alınarak değiştirilip ,tamamen baştan photoshopta çizilmiştir...Çalışma süresi 3 gündür...
  8. İnan Kılıç

Sport6

9. İnan Kılıç

Position

10. İnan Kılıç

Magic

11. İnan Kılıç

D.B.Ş.T Tiyatro Atölyesi Logosu

@farukcagla Bilindiği üzere Diyarbakır Surlarıyla ünlü bir şehir... Diyarbakır İli ile ilgili bir bilgi Çin seddinden sonraki en uzun surlara sahip...Çin seddi-Diyarbakır surları karşılaştırması İle ilgili bir bilgi Tiyatronun en güçlü iki uç noktası olan komedya ve dram...Tiyatro ile...
  12. İnan Kılıç

Can sıkıntısı kansere dönüşürse...

Yorumlarınız ve beğenileriniz adına çok teşekkürler arkadaşlar...Bu çalışma yaklaşık 3 gün sürmüştü (kesintisiz değil) yani bunu ders haline getirmek kolay bir iş olmayacaktır...Nasıl yapıldığını merak eden arkadaşlar için kısa birkaç bilgi vereyim, gerisi zaten hayalgücü... Çalışma süresi ;3...
  13. İnan Kılıç

Can sıkıntısı kansere dönüşürse...

Can sıkıtısı yüzünden ,önce ufak dal parçalarıyla başlayıp, sonrasında bir kansere dönüşen çalışmam... Yorumlarınıza...İyi Seyirler...
  14. İnan Kılıç

Neye Dokunduğuna Dikkat Et...

@Emine Şahin İşin tezat kısmıda ellere nazaran dünyanın bukadar ufak olması zaten, düşününki biz insanlar okadar ufak olmamıza rağmen dünyayı etkiliyebiliyoruz, hemde öyle böyle değil...Örneğin benim dünyaya verdiğim zarar küçümsenemez, yada sizin :) Yazım hatası yok warn:ikaz...
  15. İnan Kılıç

Kadeh Tasarımı

@Abdullah Şahin Elimde çalışmadan başka kesit yok malesef... Yeniden tasarlama zamanı bulabilirsem adım adım aktarma şansım olabilir... Teşekkür ederim. @Emine Şahin Eleştirileriniz için teşekkür ederim.
  16. İnan Kılıç

yoŞamoto

@Dilek Doğrusöz Fırsat buldukça eklemeye çalışıyorum... Yorumlarınız için ben teşekkür ederim. @Fatih Coşkun Teşekkür ederim Fatih Coşkun... @Süleyman Köklü Kesinlikle düşünmek önemli, akabinde uygulama zaten yapılıyor, ilk ve önemli adım düşünmek olsa gerek... Teşekkür ederim.
  17. İnan Kılıç

Karikatür-İttifak devletleri/George Bush-Tony Blair

Beğenileriniz-ilginiz adına teşekkür ederim arkadaşlar...
  18. İnan Kılıç

yoŞa Avatar-3D mekan Tasarımı

@Dilek Doğrusöz Bu çalışmayı iş aralarında yapıyordum...Ve süreç okadar uzadıki artık sıkılmaya başladım. Görüldüğü üzere kot pantolon ilk renklendirmenin olduğu zamana denk gelmiş :) Bu yüzden detaylı ışık-gölge var. Birdaha düzenlemeye cesaret edebilirsem eksikliklerini...
  19. İnan Kılıç

D.B.Ş.T Tiyatro Atölyesi Logosu

İlk çalışmada kullanılabilecek renkleri zaten kullandım . Surlar gri olmak zorunda ve akabinde sahne perdeleri de bordo. Toplamda siyah-bordo-gri olmak üzere 3 renk kullanılmış oluyor, 4. bir renk çalışmayı tehlikeye atar diye düşünüyorum bu açıdan renkleri bu şekilde değerlendirmiştim... 2...
Yukarı Alt