Arama sonuçları

1. İnan Kılıç

Zar modelleme

2. İnan Kılıç

FeeL

3. İnan Kılıç

Güzel Katil /Beautifull Murderer

Arkadaşlar , benim tepki göstermemdeki amaç barizdir...İlgili şahısın yorumunu ve akabinde benim cevabımı okuyan herkes böylesi saçma şeyler yazmaması gerektiğini yada yazmak için yazmaması gerektiğini anlayacaktır...Birşey yazılacaksa bunun amacı vardır.Sessiz kalmak bazan en güzel cevaptır...
  4. İnan Kılıç

Blue is good...

Teşekkür ederim arkadaşlar...BUSE Hahım genel ilgilizden dolayı ayrıca teşekkür ederim.
  5. İnan Kılıç

Tipografik hayvanlar serisi

Serinin 4. hayvanı, yengeç
  6. İnan Kılıç

Blue is good...

Renkler güzeldir serisinin 3. sü
  7. İnan Kılıç

Mazda Nagare

Teşekkür ederim arkadaşlar... Aracın camları birinci çalışmada da görünüyor. 42'nin ahım şahım bir anlamı yok, sadece tipografik bir düzenleme.
  8. İnan Kılıç

DİSTAF Derneği Logo Sunumu

Teşekkür ederim arkadaşlar... ---------- Dernek isminin kısaltması birçok kişinin onaylaması ile seçilmiştir. Gayet uygun olduğunu düşünüyoruz.
  9. İnan Kılıç

Mazda Nagare

Teşekkür ederim Buse Hanım. Sayın kriptonik; Hayal ürünü bir otomobil gibi duruyor değil mi :), gayet başarılı bir consept araç tasarımı.Yanılmıyorsam 2007 de sunumu yapılmıştı. aracın tavan kısmı cam ve aracın bence en önemli özelliği BMW Z4 gina gibi bazı bölümlerinin şekil değiştiriyor...
  10. İnan Kılıç

Mazda Nagare

(Çalışmadaki bazı görseller ,araç içerisinden yada aracın üzerinden dekupe edilip montajlandı)
  11. İnan Kılıç

Jazz Fest'09

Çok şık olmuş çok...Duvarıma istiyorum bundan birtane , haberin olsun Cengiz'im.
  12. İnan Kılıç

to creat the women /kadın yaratmak

Teşekkür ederim arkadaşlar... Sayın Danışman; 2. dudak ilkiyle aynı değil ve çalışmanın sağ yarısını kapatıp (yüzün) bakmak ile sol yarısını kapatıp bakma arasında bir fark var...çalışmanın geneli ise tüme varım mantığında daha farklı bir mantıkta... Sol gözü kapatıp sağa bakınız, sonrada sağ...
  13. İnan Kılıç

TEşekkür ederim Sayın BAHATTİN. ÇAlışmanın son hali...Biraz editledim.
  14. İnan Kılıç

Teşekkür ederim arkadaşlar... Sayın Hakan DAĞDEVİREN; Çok haklısınız, gözümden kaçan bir detay, layerları kontrol ettim, orada silmeyi unuttuğum birkaç fazlalık var, layerlar çok fazla olunca bazan gözden kaçabiliyorlar...Çeneye müdahale ettim.Teşekkür ediyorum dikkatinizden dolayı.
  15. İnan Kılıç

to creat the woman
  16. İnan Kılıç

Black is good

17. İnan Kılıç

Red is good / kırmızı iyidir.

İlginizden dolayı hepinize teşekkür ederim arkadaşlar... Fatih Bey; İlk tipografi çalışmam sizinde bildiğiniz bir çalışma, yoŞa moto benim ilk tipografik çalışmamdır...Devamında yaptıklarımda zaten sitede mevcut...Birçoğunu yapılış sırasına göre konu olarak açmıştım... Yada isterseniz...
  18. İnan Kılıç

Red is good / kırmızı iyidir.

19. İnan Kılıç

yoŞamoto

İlk çalışma projelendirme aşamasıdır, kontrol ettim şu anda görünüyor...Teşekkür ederim.
Yukarı Alt