Herkese teşekkürler.
Sayın danışman;
Bahsettiğiniz şey uygulanabilirdi.2. ve 3. logoda yılan figürleri ile olayın tıbbi yanını, 1. logoda ise protez ile olayın başka bir tarafını vurgulamak istemiştim.Aynı logoda ikiside vurgulanabilir...İlginizden dolayı teşekkürler.
Bir arkadaşlık sitesi için yapmış olduğum çalışma.
Ana mantıkta birbirini tanımayan insanların bir araya gelip birşeyler paylaşması işlendi.Bu yüzden insan silüetlerinin birbirlerine arkaları dönük ancak arada dostluk-sevgi vs gibi kavramları sembolize eden kalp var. KULLANIMDA.
İptal edilen Mesa Medikal logoları...Firma medikal araçlarıda temin ediyordu.(protezler vs gibi)
2. üzerinde ısrarcı olmuştum.
1. logoda daha çok protezi vurgulamak istemiştim.
2. ve 3. logolarda sağlık sektörünün vazgeçilmezi olan yılanları farklı bir şekilde ele almak istemiştim...
Teşekkür ederim arkadaşlar...
Sayı Danışman; bahsettiğiniz durumu denemiştim, bahsettiğiniz durumda hem böbrek algısı zayıflıyor hemde RENAL'in okunurluğu...Teşekkür ederim.
@tuba acan
@danisman
Arkadaşlar çalışmaları başka platformlarda da paylaşıyorum , bu iki çalışma uzun mesai-denemeler ve kağıt üzerinde yaptığım eskizler sonucunda oluşturduğum bir serinin ilkleridir...Nerede gördüğünüzü hatırladığınızda yazarsanız sevinirim.
Teşekkür ediyorum.Sizlerede iyi...
-Çalışmanın tamamı photoshopta yapılmıştır.
-Çalışmada hiçbir özel efekt yoktur.
-Labirent ve kale için referans görsel kullanılıp sıfırdan oluşturulmuştur.
@chabalco
Şaka gibi :)
Birincisi;
Demir mi? çalışmaya neyle baktınız? Gördüğünüz zemin demir değil betondur!
İkincisi;
Oraya kimse sığmaz mı? :D hadi canım...
Baktığınız şey gerçek bir fotoğraf değildir.Somutlaştırılmış bir tema inceliyorsunuz...Düz mantık kurarsanız gördüğünüz...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.