@Halim Hakan Tuna
1/1 koy çizimini 3 dakkada karalayalım bu türden desenleri arkadaşların birçoğu karalama diye yapar kusura bakma kötü bir niyrtim yoktu desenciliğin d si bile deil bu görünüm o bakımdan:cool:
daha kolay ve yeni olanıda verdim verilmeyeni veriyorum başlığı altında o daha yeni ve daha kolay kuruluyor ayrıca içinde tarifleri var ordan anlamazsanız burdan nasıl anlatacam;)
@feride erten
kurulum içinde yazıyo okumanız gerekecek üzgünüm ayrıca kurulum olan bölümde bi zahmet neti keseceksiniz bunlarıda söylemek gerekmiyodur heral:D yazdıklarım kızgınlık alınmasın biraz şakayla karışık sadri alışık yani yemek önünüzde bi zahmet kaşığıda sallayıverin;)
@yasarkut
geldi mi?:confused: eklendimi?:cool: yaww yaşar kardeş ALLAH razı olsun iyi niyetli birisin de zor bir işe soyundun heral milletin para kazandığı bir işi bedava yaparım demek çok büyük özveri ister cesarette ister gerçi henüz bişey de göremedik ama hayırlısı bekleriz yapacaksan bir kaç...
@İsmail Yıldız
valla haklı olduğumu biliyorum ama beraberinde şunuda diyorum en iyi proğram en iyi netice alınandır bu yüzden proğram kıyaslamasına girmek havanda su dövmeye benzer en iyi yol bildiğin yoldur ilginç tir en kestirme olanıda bildiğin yoldur şu linklerle alakalı çalıştığını...
@İsmail Yıldız
valla tam isabet gibi görünüyo insin bakacam bazıları proğramın kendisi oluyo ama krak için mail adresi veriyo istediği parayı gönderirsen krakı gönderiyo ööle olmaya:cool:
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.