Arama sonuçları

1. Elvan Yıldız

Accurate ile bu nakışı nasıl yaparım ?

@Halim Hakan Tuna 1/1 koy çizimini 3 dakkada karalayalım bu türden desenleri arkadaşların birçoğu karalama diye yapar kusura bakma kötü bir niyrtim yoktu desenciliğin d si bile deil bu görünüm o bakımdan:cool:
  2. Elvan Yıldız

Accurate ile bu nakışı nasıl yaparım ?

dalga geçmiyon dimi arkadaşım
  3. Elvan Yıldız

Nakış desenleri binlerce

@Zekeriya Yeniekinci ben teşekkür ederim
  4. Elvan Yıldız

anne bluz

kime lazım deilki:D olsada yesek
  5. Elvan Yıldız

Yaka Deseni

emeğine sağlık kardeş
  6. Elvan Yıldız

Yaka Deseni

emeğine sağlık
  7. Elvan Yıldız

isteyene istedigi desen yapılr hemde bedeva....

@yasarkut halen bekluyruk:o
  8. Elvan Yıldız

taze taze eos 2 den çıkma 10 000 adet nakış dosyası

daha kolay ve yeni olanıda verdim verilmeyeni veriyorum başlığı altında o daha yeni ve daha kolay kuruluyor ayrıca içinde tarifleri var ordan anlamazsanız burdan nasıl anlatacam;)
  9. Elvan Yıldız

Nakış desenleri binlerce

ne mutlu bana :) cevap yazan elleriniz dert görmesin
  10. Elvan Yıldız

verilmeyeni veriyom

@feride erten kurulum içinde yazıyo okumanız gerekecek üzgünüm ayrıca kurulum olan bölümde bi zahmet neti keseceksiniz bunlarıda söylemek gerekmiyodur heral:D yazdıklarım kızgınlık alınmasın biraz şakayla karışık sadri alışık yani yemek önünüzde bi zahmet kaşığıda sallayıverin;)
  11. Elvan Yıldız

isteyene istedigi desen yapılr hemde bedeva....

@yasarkut geldi mi?:confused: eklendimi?:cool: yaww yaşar kardeş ALLAH razı olsun iyi niyetli birisin de zor bir işe soyundun heral milletin para kazandığı bir işi bedava yaparım demek çok büyük özveri ister cesarette ister gerçi henüz bişey de göremedik ama hayırlısı bekleriz yapacaksan bir kaç...
  12. Elvan Yıldız

Desen

@mert ak linki ile hemen üstte idi
  13. Elvan Yıldız

wilcom hakkında

@İsmail Yıldız valla haklı olduğumu biliyorum ama beraberinde şunuda diyorum en iyi proğram en iyi netice alınandır bu yüzden proğram kıyaslamasına girmek havanda su dövmeye benzer en iyi yol bildiğin yoldur ilginç tir en kestirme olanıda bildiğin yoldur şu linklerle alakalı çalıştığını...
  14. Elvan Yıldız

wilcom hakkında

@İsmail Yıldız valla tam isabet gibi görünüyo insin bakacam bazıları proğramın kendisi oluyo ama krak için mail adresi veriyo istediği parayı gönderirsen krakı gönderiyo ööle olmaya:cool:
  15. Elvan Yıldız

karışık desen örnekleri

eline emeğine sağlık
  16. Elvan Yıldız

2170 adet karışık embroidery desing

grafikerler.org@Memet Akif grafikerler.org;)
  17. Elvan Yıldız

çiçek desenleri; resimli, editör ü ile birlikte

@Cevad KÜRŞAD ben teşekkür ederim:rolleyes:
  18. Elvan Yıldız

taze taze eos 2 den çıkma 10 000 adet nakış dosyası

@yafes karaman standart proğram kurulumu :cool:
  19. Elvan Yıldız

e-o-s 2 eski sürüm mini mini 2ler hiç olmamış 3 ler

@yafes karaman f2 ye bas sağdaki kutudan yada parametreler altında sistem parametreleri içinde
  20. Elvan Yıldız

E-O-S 2 ders videosu (2) taze taze faydalanın

@yafes karaman f2 ye bas görecen sağdaki kutuda daha olmazsa prametrelerin altında sistem parametreleri
Yukarı Alt