haklısın abi anlatım uzun sürer işinin gücünün arasında birde ders hazırlayacam diye uğraşacan :) ama yardım sözünü aldığıma göre bana bu kadar yeter :)
bu daha güzel görünüyor :) renkler ben buradayım diyor resmen :) ama öbür tasarım askı esprisini daha güzel kullansaydın daha iyi bence, müşterinin seçtiği tasarımda bir şey yok aslında fontta pek okunur değil ben okuyorum okumasına da herkesin okuyacağından emin değilim :) ama tabi müşteri...
askıyı iyi güzel kullanmışsınız ama ilk bakıldığında siz söylemeseniz yani ben göremedim şahsen askı olduğu anlaşılmıyor yani düşüncen kendini göstermiyor bence hem askı logoda fazlalık gibi görünüyor yani görüntü kirliliği oluşturmuş bence onu kullanmasan daha güzel görünür ama askı objesini...
inşallah düzelir bende 3ds max de sıkıntı yaşamıştım hatta sıkıntımı neredeyse kimse yaşamamış yani nette bile adam akıllı bir bilgi yoktu sildim tekrar yükledim sorunsuz çalışıyor şuan allah' a şükür 2,3 gün uğraşmıştım ama deli olacaktım :) dediklerimi uygula çözülür inşallah :)
aslında en sorun çıkartmayacak programda sorun çıkmış :) bence onu sil program ekle kaldırdan ve başlat-çalıştır-regedit komutu daha sonra ekrana gelen sayfada hkey-local-machıne - software- kısmında program bulunuyorsa oradan da sil ve yeniden başlat pcyi programı tekrar yükle o craklerde...
"aşkla bakmak, yürekle bakmak demektir..
göz sadece bir fonksiyonu yürütür; ama fonksiyonun içini dolduran, onu sanata dönüştüren gönüldür.
biz gözümüzle bakarız; ama gören gönüldür.
gönlümüzde aşk varsa, gözün gördüğü güzeldir..."
iskender pala
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.