Arama sonuçları

1. Ali DANIŞAN

Günün Şiiri...

gözlerinde tutsağım alın yazım, ben sana yasağım. belki de tekbir nefes kadar sana yakın. bir o kadar da uzağım... ------------- sevdiğini mertçe seven kişi, pervane gibi özler ateşi. sevip de yanmaktan korkanın, masal anlatmaktır bütün işi.
  2. Ali DANIŞAN

GünaydınLar HoşçakaLLar

güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle günaydın :)
  3. Ali DANIŞAN

Günün Şiiri...

özlüyorum seni tarifi imkansız, özlüyorum seni dayanması çok zor, özlüyorum seni belki zamansız, özlüyorum seni ateşin içimde bir kor...
  4. Ali DANIŞAN

Görsel İletişim Tasarımı , Çizimin etkisi...

arkadaşım zaten bu meslekte senden tıpa tıp aynısını çiz demiyorlar, mesela çizim konusunda yardımcı kitaplar var onlardan yardım alabilir herhangi bir kursa gidip 6,7 ay öğrenebilirsin ha süper olur musun bilemem kendinde o azmi görüyorsan devam et her mesleğin bir zorluğu vardır ufak engelde...
  5. Ali DANIŞAN

Dergi & Arfiş Acil Yardım

anladığım kadarıyla okul ödevi, eğer öyleyse biraz çaba sarfetmelisin corel kullanmayı bilmiyor olabilirsin herkes anasının karnında öğrenmedi zaten tamam orayı da geçtik taslak yapsaydın birkaç tane tasarımı atsaydın o zaman belki yardımcı olacak çıkabilirdi, neyse kolay gelsin :D
  6. Ali DANIŞAN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın :)
  7. Ali DANIŞAN

Günün Şiiri...

ağlamak için gözden yaş mı akmalı? ağlamak için gözden yaş mı akmalı? dudaklar gülerken, insan ağ layamaz mı? sevmek için güzele mi bakmalı? çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır? özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? hırsızlık...
  8. Ali DANIŞAN

Günün Şiiri...

dayan kalbim seni dağladılar, değil mi kalbim, her yanın, içi su dolu kabarcık. bulunmaz bu halden anlar bir ilim; akıl yırtık çuval, sökük dağarcık. sensin gökten gelen oklara hedef; oyası ateşle işlenen gergef. çekme üç beş günlük dünyaya esef! dayan kalbim üç beş nefes kadarcık...
  9. Ali DANIŞAN

Kurumsal Logo tasarımı

Katılıyorum size abi :) yapanlar yüzünden mesleğin değeri ve kalitesi düşüyor... @Mehmet ÖZDEMİR @Sedat Gül
  10. Ali DANIŞAN

Günün Şiiri...

biliyorum sana giden yollar kapalı üstelik sen de hiç bir zaman sevmedin beni ne kadar yakından ve arada uçurum; insanlar, evler, aramızda duvarlar gibi uyandım uyandım, hep seni düşündüm yalnız seni, yalnız senin gözlerini sen bayan nihayet, sen ölümüm kalımım ben artık adam olmam bu derde...
  11. Ali DANIŞAN

Günün Şiiri...

gönlüm dilime dargın, dilim gönlüme, gönlüm duygularını anlatamadığı için kızarken dilime, dilim anlatamayacağı şeyleri düşündüğü için kızıyor gönlüme... - mevlana -
  12. Ali DANIŞAN

Bu Bir Misillemedir - Stüdyo Render

abi çok güzel görünüyor ya eline sağlık :)
  13. Ali DANIŞAN

Benim Mekanım :-) (3DMax + Vray)

halıda sıkıntılar var çok göze çarpan geriye kalan kısımlar gayet güzel bence :)
  14. Ali DANIŞAN

GünaydınLar HoşçakaLLar

günaydın :)
  15. Ali DANIŞAN

BU TÜR RESİM NASIL YAPLIR FENA RESİM ! SEVABA GİRERSİN

arkadaşım sana şöyle açıklayım bir resim var o resmi photoshopta aç pentolla en baştan çiz çizdikten sonra deforme et resimde gördüğümüz gibi değişik şekillere sok geri renk ve tonlama ama bunu tabi ressamlar her türlü hayal güçleri ile çizerler o ayrı tabi :)
  16. Ali DANIŞAN

Katalog Tasarım

arkadaşım bence senin patronlarının sadelikten istedikleri bu değil bak bu yapılanı tasarım kategorisi içerisine almak bile yanlış bence çünkü sadece resimden ibaret senin yaptığın yerinde olsam patrona bunu göstermezdim bile kafanda yapılan tasarımın sade ve güzel olması için kafanda bir şey...
  17. Ali DANIŞAN

Fantastik bir Poster Çalışması

arkadaşım yanlış alama beni ama pek olmamış misal en önemli göze çarpan hatayı söyleyim göz kısmına yüz kısmına koyduğun göz maskesi normal koymuşsun ama kadın düz değil farkındaysan hafif eğik yan görünümünde yani o göz maskenin de ona göre manipüle etmen gerek...
  18. Ali DANIŞAN

Ps- Yüz Değiştirme Hk. Yardım Lütfen

kardeşim sen daha iyilerine layıksın :) boşver :)
  19. Ali DANIŞAN

Önemli yardımcı olursanız sevinirim

akd arkadaşımızın da dediği gibi balık gözü ile çekilmiş olabilir eğer elinde bulunmuyorsa photoshop ile balık gözü efekti verebilir daha sonra googleden bulduğun fişek görüntüleri ışık görüntüleri ile istediğin sonucu verebilirsin kolay gelsin :)
Yukarı Alt