Arama sonuçları

1. Ali DANIŞAN

yardım lütfen

hdr tekniği benim bildiğim tripot ile aynı pozda çekilmiş ama farklı ışık yani teki sabah teki öğlen teki akşam gibi çekip hdr ile kocaman bir mekanın daha kaliteli aydınlatılması için yapılan bir teknik o teknikle bunun bir alakası yok bence, senin söylediğin gibi... abi adama verilen efektede...
  2. Ali DANIŞAN

Bu tarz resimler nasıl yapabilirim?

öncelikle güzel bir fotoğraf makinesine ihtiyacın var geri kalan kısım kolay bir action yardımcı olabilir sana, aslında actiona bile gerek yok arka kısma blur vermişler ve değişik ışıklar ile arka plan model canlı tutulmuş basit yani, photoshopla bu sonucu elde edersin....
  3. Ali DANIŞAN

yardım lütfen

abi aslında böyle bir şey yapmak zor değil ya yani zaten tasarımın büyük bir kısmında model yer alıyor bir kısmı gökyüzü onuda siyahlaştırmış levels artık ne kullanırsan o biçimde koyu bir ton elde edersin arkadaki hazır bir tır modeli resmi olabilir yada 3ds max de modellenmiş bir tır olabilir...
  4. Ali DANIŞAN

State sets error hatası

yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum :) çözdüm :) kısaca aynı hatayı alan arkadaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla açıklayım arkadaşlar yapmanız gereken silip tekrar yüklemek :D düzeldi şükür :) sorunumla ilgilenip yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkür ederim :)
  5. Ali DANIŞAN

State sets error hatası

olması gereken klasörde yok baktım :) galiba doğru yoldayız netten baktım indiriyim atıyım diye de onu indirme şansımız yok galiba bulamadım acaba o dosyayı siteye eklemeniz mümkün mü :D şimdiden çokkkkk büyük teşekkür ederim :) ama tabi yok koymam deseniz de teşekkür ederim :)
  6. Ali DANIŞAN

State sets error hatası

abi zaman boşuna akıp gidiyor tükendim ya kaç gündür :) yok ilk defa bende mi çıktı bu hata diye düşünüyorum ya :) kimse bilmiyor :) biraz daha açıyım hatayı mesela rendering kısmı açılmıyor, sonra çalışma ekranına sağ tuş yapınca yine aynı hata çıkıyor sadece bu iki şekilde oluyor diğerlerinde...
  7. Ali DANIŞAN

State sets error hatası

abi yorumun için çok teşekkür ederim ama malesef olmadı ya olmuyor windows 8 benim ki önceden olmuyordu şimdi upload işleminde de sıkıntı yaşıyorum güncelleştiriyor ama yüklemesi gereken şeyleri yüklemiyor hata veriyor galiba pcnin canı format istiyor :) bilmiyorum format değilde belki de...
  8. Ali DANIŞAN

State sets error hatası

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var aradım taradım neti yokya bulamadım sorun neyse lütfen bilen birisi varsa yardımını esirgemesin şu kardeşinden şimdiden teşekkür ederim....
  9. Ali DANIŞAN

Poşet kutu tasarımı

çok teşekkür ederim, yardımınız için...
  10. Ali DANIŞAN

Realistik yüzük tasarım çalışması bölüm 2 (2 yeni model)

Eline sağlık abi çok güzel görünüyorlar...
  11. Ali DANIŞAN

Poşet kutu tasarımı

şimdiden çok teşekkür ederim...
  12. Ali DANIŞAN

Poşet kutu tasarımı

bu kutunun açılımı, kesim payı, katlama payı, makas payı bilgileri filan... kutuyu kullanma amacı araba modifiye aletleri, araba elektronik gereçleri konulacak içine, tekrar çok teşekkürler abi...
  13. Ali DANIŞAN

Poşet kutu tasarımı

aslında abi şöyle bir şey yapmıştım normal kutu, otomasyon kutusu olacak, logo da böyle bir şey... yardımın için teşekkürler abi bunların cd. uzantılı çizimide var logo psd. uzantılı.
  14. Ali DANIŞAN

Poşet kutu tasarımı

evet anlatmak istediğim de bu yani açılımını yapmak kesim paylarını, bıçak payı, katlama payı, ne tür poşet karton kullanılmalı bunlar hakkında bilgi almak istiyorum, ilginiz için teşekkür ederim...
  15. Ali DANIŞAN

Poşet kutu tasarımı

Poşet kutu tasarımı yapmam gerekiyor, internette araştırma yaptım ama yeterli bilgiye ulaşamadım, baskı öncesi kutunun yapımında kesim payı, katlama payı artık başka neyi varsa öğrenmek istiyorum, yardımınızı esirgemeyin lütfen, tasarımını yapıp baskısını çıkarıp yani maketini oluşturup hocaya...
  16. Ali DANIŞAN

FATİH Dizisi / Afiş Çalışmam

isteyen her türlü yok eder rumuza gerek yok, ayrıca koysan ne koymasan ne bir önemi yok.
  17. Ali DANIŞAN

Adobe ndesign Eğitim Setini izleyebilirsiniz

malesef paralı yapıyorlar bildiğim kadarıyla eğitimleri, yok bide seçkin üye olmuş neyse adobe serisi ile ilgili videoları mevcut bildiğim kadarıyla ama işte paralı :)
  18. Ali DANIŞAN

Grafiker olmayan birisinin Katalog çalışması

gerçekten güzel olmuş, eline sağlık...
  19. Ali DANIŞAN

mock-up mega set 1,3 GB. / böylesi verilmedi

Neyse takipte kalalım o zaman elinize sağlık :)
  20. Ali DANIŞAN

cinama 4d segments sorunu

arkadaşım yapman gerekn cineme 4d scale komutu var hatta yanında da move komutu var onun altında display var ona tıkla ve gouraud shading (lines) tıkla şimdi büyük ihtimal düzelecektir, başarılar...
Yukarı Alt