Arama sonuçları

1. Ekrem Demirlerli

2. El Kısa Film Festivali için broşür...

foruma resim eklemek konusunu birdaha gözden geçirmenizi ve kaydettiğiniz resmin RGB olmasına dikkat ediniz aksi taktirde forumumuza eklemiş olduğunuz resimler gözükmeyecektir ayrıca www.yukkle.net ten daha rahat bir şekilde yükliyebilirsiniz resimlerinizi iyi günler.
  2. Ekrem Demirlerli

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

konuyu coreldraw soruları ve sorunlarının içine açtığınız için coreldraw kullandığınızı düşünerekten 1.baskıya verirken nasıl bölümlere ayırıyoruz demişsiniz bundan birşey anlamadım yaptığınız iş neki bir bölüme falan ayırmanız gerekmiyor 2.cros çizgilerini freehand tool aracıyla yarım...
  3. Ekrem Demirlerli

Corelde Yazı Yuvarlamak

asıl ben size teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
  4. Ekrem Demirlerli

Osmanlı Tuğrası cdr.

@crazy_34 heralde arkadaşım jpeg olan birşeyi vektöre çevirdim
  5. Ekrem Demirlerli

fotoğrafta düzeltme için bilgi alabilirmiyim

Photoshopta butür bulanık resimlerinizi istediğiniz gibi netleştirebilirsiniz yani doğrusal açıdan netleşmez ama sadece keskinleştirebilirsiniz fotoğraf stüdyolarında uygulamış olduğu yöntem budur aslında Photoshopta Filter Menüsünden Sharpen'i kurcalarsanız resimlerinizle istediğiniz gibi...
  6. Ekrem Demirlerli

merhaba ben birkan hocalarım

aramıza hoşgeldin kardeşim iyi forumlar
  7. Ekrem Demirlerli

beyzade logo örnekleri sizce hangisi

konunuza anket eklenmiştir bilginize
  8. Ekrem Demirlerli

fotoğrafta düzeltme için bilgi alabilirmiyim

birkaçtane fotoğraf eklerseniz neyapabileceğiniz hakkında fikir verebiliriz ancak çekim sırasında titreme yaptıysa yapılacak çok fazla birşey yok...
  9. Ekrem Demirlerli

Merhaba Ben Abdullah

aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar
  10. Ekrem Demirlerli

PKK karakola saldırdı: 15 şehit :(

hepimizin başı sağolsun bu saldırıyı lanetle kınıyorum ayrıca şehirlerden birtaneside benim oturduğum mahalleden, ailelerine sabır şehitlerimize yüce allahtan rahmet diliyorum ama şunu kimse unutmasın bu memleket sahipsiz değildir gerekirse her türk vatandaşı bu uğurda kanını son damlasına kadar...
  11. Ekrem Demirlerli

GRAFXX Photo Album

Güzel İlimiz Kırklareli'nin Kıyıköy Manzarası...
  12. Ekrem Demirlerli

Bayramda Sitemizin Kapalı olma Sebebi

Gün geçtikçe sitemiz büyümektedir ve sitemizin artan üye sayısınıda göz önünde bulundurarak siz değerli üyelerimize daha verimli olmak için server'lerde bir değişiklik yapılmıştır aslında bu değişikliğin daha önce yapılması gerekiyordu ama bayram tatilinide göz önünde bulunduraraktan bu zaman...
  13. Ekrem Demirlerli

birkac gündür sitede sorun mu vardı?

@Yaşar Karadeniz gün geçtikçe sitemiz büyümektedir ve sitemizin artan üye sayısınıda gözönünde bulundurarak siz değerli üyelerimize daha verimli olmak için server'lerde bir değişiklik yapılmıştır aslında bu değişikliğin daha önce yapılması gerekiyordu ama bayram tatilinide göz önünde...
  14. Ekrem Demirlerli

Gelinlik Resimleri ,Wedding Pearls , gelinlik

bir iki haftaya lazım olucak bana teşekkürler :)
  15. Ekrem Demirlerli

Kuyumculara özel DEV ARŞİV 400Mb altın,pırlanta,mücevher,elmas,yakut,inci,gümüş

onun için hemen konuyu siliyorum abdullah bey bizleri uyandırdığınız için :D
  16. Ekrem Demirlerli

kopyalamaya izin vermeyen resimler

@Abdullah Şahin teşekkürler aydınlatıcı bilgin için bunu fazla kimse bilmiyor sanırım ama sayende herkez öğrenecek tıpkı şuan benim öğrendiğim gibi :)
  17. Ekrem Demirlerli

Font Siteleri

güzel bir paylaşım buse teşekkürler
Yukarı Alt