foruma resim eklemek konusunu birdaha gözden geçirmenizi ve kaydettiğiniz resmin RGB olmasına dikkat ediniz aksi taktirde forumumuza eklemiş olduğunuz resimler gözükmeyecektir ayrıca www.yukkle.net ten daha rahat bir şekilde yükliyebilirsiniz resimlerinizi iyi günler.
konuyu coreldraw soruları ve sorunlarının içine açtığınız için coreldraw kullandığınızı düşünerekten
1.baskıya verirken nasıl bölümlere ayırıyoruz demişsiniz bundan birşey anlamadım yaptığınız iş neki bir bölüme falan ayırmanız gerekmiyor
2.cros çizgilerini freehand tool aracıyla yarım...
Photoshopta butür bulanık resimlerinizi istediğiniz gibi netleştirebilirsiniz yani doğrusal açıdan netleşmez ama sadece keskinleştirebilirsiniz fotoğraf stüdyolarında uygulamış olduğu yöntem budur aslında Photoshopta Filter Menüsünden Sharpen'i kurcalarsanız resimlerinizle istediğiniz gibi...
hepimizin başı sağolsun bu saldırıyı lanetle kınıyorum ayrıca şehirlerden birtaneside benim oturduğum mahalleden, ailelerine sabır şehitlerimize yüce allahtan rahmet diliyorum ama şunu kimse unutmasın bu memleket sahipsiz değildir gerekirse her türk vatandaşı bu uğurda kanını son damlasına kadar...
Gün geçtikçe sitemiz büyümektedir ve sitemizin artan üye sayısınıda göz önünde bulundurarak siz değerli üyelerimize daha verimli olmak için server'lerde bir değişiklik yapılmıştır aslında bu değişikliğin daha önce yapılması gerekiyordu ama bayram tatilinide göz önünde bulunduraraktan bu zaman...
@Yaşar Karadeniz
gün geçtikçe sitemiz büyümektedir ve sitemizin artan üye sayısınıda gözönünde bulundurarak siz değerli üyelerimize daha verimli olmak için server'lerde bir değişiklik yapılmıştır aslında bu değişikliğin daha önce yapılması gerekiyordu ama bayram tatilinide göz önünde...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.