Arama sonuçları

1. H

Dergi Tasarımında Kesim Payı Tam olarak Nedir????

hocam kafanızı fazla karıştırmayın, olay gayet basit. özetle şöyle izah edeyim.
  2. H

Corel Resim Kenarlarını Gölgelendirerek Kaybetme Nasıl Yapılır ?

sizde şu kadeh simgesi şeklinde olan araç. rica ederim.
  3. H

Derc Photoshop Paketi Çalışması [Ücretsiz]

bunu size şöyle izah edeyim, bahsettiğiniz sitelere üyelik ücretli olabilir, burada sorun yok ancak bu ücretli siteler size buluttaki paylaşımlarınızdan indirme başına bir kazanç getiriyor ise (ve paylaştığınız içerik örnekteki gibi "üzerinden gelir elde edilemez" kuralı içeriyor ise)...
  4. H

ücretsiz paylaşım hakkı veriyor, teşekkürler tekrar. ( ücretli üyelik satan upload sitelerine yüklemediğiniz sürece)
  5. H

Merhaba; Paylaşımınız için teşekkür ederiz lakin bunlar herhangi bir lisans hakkına sahip içerik barındırıyor mu?
  6. H

Corel Resim Kenarlarını Gölgelendirerek Kaybetme Nasıl Yapılır ?

selam; pekala, şöyle yapabiliriz; evvela görsel ile aynı ebatta bir kutu çizin, çerçeve rengi yok, dolgu rengi siyah olsun. tabii ki bu kutuyu görselin üzerine oturtun. ben üst alana koydum görün diye. şimdi Transparency aracını alın ve 1 nolu alandaki gibi aracı görselin herhangi bir...
  7. H

silinen menü

Merhaba; Size tavsiyem çalışma alanını resetleyin ve baştan başlayın, başka çözümü var mı bilmem. Bunun için programa çift tıklatın ve ardına F8 tuşuna basarak default arayüz sorusuna onay verin. Son olarak üst üste aynı konu tekrarı yapmamaya özen gösterin. İyi forumlar.
  8. H

Realistik Model Deneme

9. H

3D Mimari Salon Tasarımım

dışarıdan birkaç hazır biblo aldım.
  10. H

merhaba, aramıza hoşgeldiniz. şu kategoriye konu açıp hakkınızdaki detaylı bilgileri yazarsanız...

merhaba, aramıza hoşgeldiniz. şu kategoriye konu açıp hakkınızdaki detaylı bilgileri yazarsanız işverenler size daha hızlı ulaşacaktır. https://www.grafikerler.org/forum/kategori/freelance-is-arayanlar.21 iyi forumlar dilerim.
  11. H

proshow gold

evet. sorunu aşmak için iki seçeneğiniz var. ya o bahsettiğiniz programın son sürümünü edinmek -ki belki son sürümde yüksek bit font desteği eklenmiştir- ya da güncel, güçlü bir slayt programı edinmek. bahsettiğiniz şeyler çoğu güncel programda var zaten. şu da var ki bu tür çoğu basit...
  12. H

proshow gold

selam; aslında sorunun cevabını da yazmışsınız. Anlaşılacağı üzere program, bilgisayarınızda yüklü olasalar bile karmaşık şekillere sahip fontların hiçbirini desteklemiyor. yani programın yüksek bit değerindeki fontları görüntüleyebilme yeteneği yok gibi. farklı ve daha güncel bir slayt...
  13. H

Photoshop Dijital Boyama-Güzün Yüz Tonu (Videolu)

Eylül'e ve mevsime uygun bir çalışma... (esasında yarım kalmış bir çalışmamdır ya da ben öyle hissediyorum)
  14. H

PhoToShoP Dijital Çizim ve Boyama ÇalışmaLarım

Teşekkür ederim, kısmet olursa yaparım elbette.
  15. H

Günün Sözü...

Sevmek de yorulur...
Yukarı Alt