Arama sonuçları

1. H

Grafikerler.Org ; Bumerang / En Uzman Blog Adayı

lütfen sitemizi destekleyelim, sayfaya bakıp çıkmayalım : ))))
  2. H

14.38 dk. Modelleme hız testim. (Satır)

teşekkürler semira teşekkürler zxe. evvet bir acele ile yaptım :)
  3. H

14.38 dk. Modelleme hız testim. (Satır)

Hızımı denemek için kronometre ile bu akşam başladığım bu modeli de tam 14.38 dk'de model ve renderiyle tamamladım, belki daha kısa sürede de bitirebilirdim, zamanla... Hızlı yapacağım diye mouse'mi de yere düşürdüm acemilikten, elim ayağıma dolaştı yani, hahaha :))) Ama şu bir gerçek ki starta...
  4. H

Can Sıkıntısından Karalama Sanatına / Doodles Art

e bunlar dersi hiç dinlememiş ki , çok güzeller.
  5. H

175 m2 Tek Kulvar Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi Dizayn&Sunum

Teşekkür ederim 5213, camlarda film yok, evet tavandaki camlar siyah, filmden bu camları kastettiyseniz gece olduğu için dışarısı karanlık, o yüzden camlar da siyah çıkmış ancak haklısınız, gerçeklik adına belki oraya yıldızlı bir gökyüzü kompozit edilebilirdi.
  6. H

remax I Başar Güzelaydoğdu

Bu tasarımınız da güzel, sadece kırmızı kontür pek oranın malı değil gibi geldi, onun yerine hemen zeminindeki renklerin koyu-açık tonlarını da mutlaka denemelisiniz.
  7. H

kurşun kalem etüt I başar güzelaydoğdu

Elinize sağlık, güzel tasarım. Tek yön basıldıysa yazık olmuş, gideri çift yön bence :)
  8. H

175 m2 Tek Kulvar Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi Dizayn&Sunum

Burada kapalı yüzme havuzu çalışmamı sizlerle paylaşacağım, umarım tasarımımı beğenirsiniz. Şezlongları vakit sıkıntısından dolayı yapmadım, çalışma çok minimal oldu, biraz daha geliştirilebilirdi, havluymuş vs vs ama çok da abartmaya gerek yok. Autocad-3Ds Max-Vray-Mental Ray-Photoshop Süre...
  9. H

Fotoreal İçmekanTasarım&Dizayn&Storyboard Çalışmam (Full Interior)

Teşekkür ederim 5123, 4 gün sadece akşamları 2-3 er saat çalışarak ile bitirebildim hepsini. Teşekkürler Baht-ı Nur, umarım seni de böyle çalışmalarla görürüz yakında.
  10. H

Dök İçini Rahatla !

11. H

Gündüz Renderleri: Gece Renderleri: Bitti, hepsi bu kadar,görüşmek üzere, kendinize iyi bakın. hkn...
  12. H

Merhaba, başlık ingilizce türkçe karışık oldu ancak amacım istediğim başlığı oraya sığdırabilmekti, yanlış anlamayın. Burada hazırladığım bir tasarımı sizlerle paylaşacağım ve nerede ne yaptım bunu sizlere de anlatacağım, öyle fazla model malzeme detayına inmeyeceğim, üstünkörü anlatacağım...
  13. H

müşteriye hazırladığımız çift kat plexi tabela

Hımm, o halde güzel, ellerinize sağlık.
  14. H

Düğün davetiyeleri vektörel çizimleri

Evet, beğenenler de mutlaka çıkacaktır ancak bu devirde çiftler bir şey beğendirmek neredeyse imkansız, 1 davetiyenin 2 saattir her yerini değiştirten yine de pek tatmin olmayan çiftler var. Ama güzeller dediğim gibi, özellikle şu save the date leri 70x50 ye, strafor sıvama yapıp veriyoruz, çok...
  15. H

Ben de bunları kastettim, esinlenilerek yapılabilecek çalışmaları değil, kesin konuşmakla ne alakası var bunun, ayrıca çok güzel çizimler , yineleyeyim.
  16. H

İlk kartvizit çalışmam

Hımm, şimdi kalkıp şu olmamış bu olmamış demek yersiz, bunun yerine bu konuda bir eğitim hazırlamıştım daha önce, görseller silinmiş ancak yine de okuyun, faydası dokunabilir. Şurada: https://www.grafikerler.org/forum/konu/bir-kartvizitin-musteriye-kadar-bastan-sona-evreleri-egitim.41469/ İyi...
  17. H

Güzel çizimler gerçekten. Lakin bunları müşteriye göstersek arkalarına bakmadan matbaadan kaçarlar.
  18. H

bina giydirme calışması çalışma hakkında yorumlarınız benim için önemli arkadaşlar

Silikon cam cephe giydirme, hımmm... çizim 2d iken gerçek insan ve araba kullanmanız çok yersiz geldi bana.
Yukarı Alt