Arama sonuçları

1. H

İçindeki Cümleyi Söyle

...
  2. H

FotoFantastik-Realizm-3D-Yeni-Modelleme

hayır ben sizi evvelden küçük sanıyordum şimdi farkettim yaşınız bayağı varmış, kusura bakmayın. ama yine de programda genç sayılırsınız :)
  3. H

Cepli dosya ve karton çanta tasarımlar

çözünürlük beni çok rahatsız etti, mümkünse yenileyin de bakalım şuna, güzel görünüyor.
  4. H

4 Haftada Adobe Illustrator Öğren

30 günde demek, ne güzel : )
  5. H

3D , Kültürlü Şeysi

Ben Çanakkale'ye gidiyorum, tutmayın : P
  6. H

Tasarım yaparken hangi standart ölçüler ve hangi programlar kullanılmalıdır

SORU-CEVAP Şimdi banner dediğim gibi birçok ebatı var, bir standart belirlemek için öncelikle web sayfasının halihazırda sizde olması lazım ki bannereniz hangi sayfada duracak, sayfanın temel renkleri, web sayfasının ebatları, bannerin konumu vb... Misal haber sitelerinde neredeyse hiç boş...
  7. H

Yüksek Detay Bayan Şapka Tasarımı (Son Kalem)

Bu tasarım şapka konusunda son olsun, bu kadar şapka etüdü yeter : ))
  8. H

...Bıdı Bıdı...

çocuklar bekler benden söylemesi
  9. H

...Bıdı Bıdı...

bayan şapkasına bekleniyorsunuz efenim...
  10. H

3D , Kültürlü Şeysi

@ZxxxE küçük henüz abisi... Şimdi bu çalışma sadece modelleme çalışması, bir render çalışması olmadığı için sorun yok bana göre : ) Modellemede sıkıntı var ise buyur yaz, eyvallah der feyz alırız. @semira teşekkür ederim semira,aslında çok profesyonel bir çalışma değil, giriş seviyesi bir...
  11. H

...Bıdı Bıdı...

burada ne konuşuyosunuz ki öyle sağdan soldan değil mi... hımmm, buraya da bundan sonra bakmaya çalışırım. Teşekkür ederim kamal bey : )) (yahşi cazibede bir tek o zivere bayılıyodum ben)
  12. H

...Bıdı Bıdı...

ben kaçar millet. hadi bay
  13. H

3D , Kültürlü Şeysi

zxe kanın rengi değil miktarı önemlidir bunu biliyorsun işte bilmemezliğe vurma. sana ne diyeceğim bak, akşam yanımdaki grafiker benim konuya yazdıklarını okumuş diyo ki be arkadaşım hiç utangaç grafiker olur mu : )) kötü bir şey deme ha patronun kızı : P teşekkür ederim semira biraz öyle...
  14. H

3D , Kültürlü Şeysi

aha yine mantar : ))) Ama bu defa kültür mantarı yaptım ve biraz daha detay ekledim olaya... amaç detaylandırma denemesi tabi burda. öyle renderle menderle uğraşmadım, direkt aldım ekledim, hatta bi ara ekran görüntüsünü çekip koyma gafletine bile düştüm desem yeridir. daha fazla kan...
  15. H

Kafe Beyaz (Kafe Mekan Tasarımı)

hehe. valla açıkcası bu çalışmayı da uydurmuştum öyle çok özenmedim, yarıda sıkıldığım için elimde gitti geldi. yani iyiysem bile bu çalışmada değilimdir : ) imren imren, artık günümüzde grafikerlerden 3d de isteniyo yani, piyasaya tutunabilmek için donanımlı olmak şart, bakarsın bir gün...
  16. H

Yeni Fotorealistik Bayan Şapka Tasarımım (Beyaz-Gülkurusu)

şaka be , evet diye devam ettirmen lazımdı, sen de...
  17. H

nalçaklarrr... e desene beni sizler yarattınız : P ahahaha
  18. H

nne ne ne yaniii, diğerleri fotoğrag gibi değil miydi, kandırdınız mı yani beni bugüne kadar,nayırrrrr : (((
Yukarı Alt