Arama sonuçları

1. H

FotoFantastik-Realizm-3D-Yeni-Modelleme

estağfurullah efenim, bizimkisi henüz karalamaca işte. teşekkür ettim.
  2. H

Akşam Etüt'ü Şapka

ölene kadar her şeyi öğrenmek istiyorum, öyle hemen ölmek istemiyorum. boyaya bulaşmışsa elimiz, bizim her şeyi öğrenip öyle ölmemiz lazım... öyle ya, sadece 1 hakkımız var ışıl.
  3. H

Yeni Fotorealistik Bayan Şapka Tasarımım (Beyaz-Gülkurusu)

dünkü etüt amaçlı ikinci çalışmamdır, gece paylaşamadım yetişmedi... kafamda böyle bir tasarım oluşuverdi. burada beyaz ve gülkurusu denedim çünkü bu iki rengi bayan şapkalarına hep çok yakıştırmışımdır, render can sıkmasa kırmızı-beyaz da denemek isterdim ama 18 dk. beklemek çok sıkıcı...
  4. H

Akşam Etüt'ü Şapka

model: şapka süre: 8 dk. render: 17 dk. yazılım: 3ds max, vray,photoshop tür: highpoly realistik görünümlü bir şapka modellemeye çalıştım, eh işte idare eder. daha sıkı etüt yapmak lazım,hala yeterli değil , hala zincirimi tam parçalayamadım.
  5. H

Kürecik ve Keşiş

e teşekkür ederim o halde dila ;)
  6. H

Dönen tabela yardım lütfen

teşekkür zxe faydalı bilgilendirme olmuş. acaba dönmesinden kastı mekanik değil de animasyon olarak mı?... konuyu yanlış yere açtığınız için sizi tam anlayamadık.
  7. H

National Geographic Dünya Political Harita

Emine giderken görsellerini de toplayıp gitmiş... (görsellerimi alır giderim) Gör admin User gör : P
  8. H

Kürecik ve Keşiş

@ZxxxE teşekkür ederim zxe @Işıl Özeril keyif verebildiğime sevindim, teşekkürler ışıl @Rafet Sarıyar estağfurullah, teşekkür ederim rafet
  9. H

Kürecik ve Keşiş

böyle kuvvetli bir noktadan sonra yeni bir cümle kurmanın anlamı olmazdı herhalde. teşekkürler, sözüm yok.
  10. H

Kürecik ve Keşiş

teşekkürler, idare eder
  11. H

Kürecik ve Keşiş

teşekkür ederim
  12. H

Kürecik ve Keşiş

Hikaye: hkn Sahne: hkn Kurgu: hkn 1: Bir zamanlar kurak soluk ıssız bir yerde kimseye güvenmeyen bir kürecik yaşarmış. 2: O gün küreciğin yaşadığı köyden orta yaşta keşiş bir CG'ci geçiyormuş. Keşiş küreciği görmüş ve yanına gidip onu 2'ye bölmek istediğini söylemiş. Küre çok korkmuş...
  13. H

Ebru Sanatı

idare eder
  14. H

pastel-natürmort

idare eder
  15. H

YENİ NESİL MASAÜSTÜ SAAT Tasarım Yarışması

ben katılmaya katılırdım da bu tür yarışmalara da düzenleyen kurumlara da hiç itibarım yok şahsen. ben birincisi olamayan çok yarışma gördüm geçmişte. şöyle bir ibare ekliyorlar tamamdır iş: "Yarışmamızda birinciliğe layık bir çalışma olmadığından..." Dolayısıyla hepsine aynı gözle bakıyorum.
  16. H

Dök İçini Rahatla !

Ben galiba özledim seni Olsun, sen yine yalan felsefene boya beni. Olsun. Olsan çok söylerim kulağına. Tuhaf. Özledim seni...
  17. H

@Rafet Sarıyar Ovvvv, aramıza hoşgeldin genç CG'ci. Kısa zamanda performansını bizlerle de paylaş bence. @Kemal Aksekioğlu teşekkür ederim Kemal Bey
  18. H

Photoshop cc de resmi renklere bölme

Ben o kendi alanında mükemmel ama diğer alanlarda zırvalık olan programı tam anlamıyla öğrendim diyorum , nolcek şimdi ... şaka tabi, emeklerinize elinize sağlık, daha fazla video yükleyin bence, çok iyi olur...
  19. H

teşekkür ederim. valla bende durum böyle.
  20. H

teşekkürler alicim, bu aslında 25 dk. lık bir çalışma ama ders yapmaya kalkarsam nerden baksan 2-3 saatimi alacak. benim derse ayıracak bu kadar zamanım yok ki , ancak sizlerle paylaşabiliyorum. Bu yüzden çok üzgünüm. Ama yapmak istersen takıldığın yerlerde sorabilirsin, yardımcı olmaya çalışırım.
Yukarı Alt